Politibetjent kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at være politibetjent i virkeligheden eller bare til fastelavn eller temafesten? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige politibetjent kostume voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Politibetjente er seje, de opklarer forbrydelser, fanger banditter og kører med udrykning i bil og på motorcykel. Kan man egentlig andet end holde af politimænd?

Politibetjent kostume til voksne fås både til mænd og kvinder.

politimand kostume til voksne politibetjent kostume politiuniform kostume politibetjent udklædning fastelavn ordensmagten kostume

Politimand kostume

Hop i kostumet som politimand og hold styr på orden og lov. Når festen kører af sporet, er det godt at have en politibetjent til stede. Tag kontrol over festen med vores Politibetjent-kostume; perfekt til udklædningsfesten og Halloween! Det fine politibetjent kostume er komplet med skjorte, vest, politihat og håndjern. Find et par mærke bukser i skabet og du er festklar.

Find Politimand kostume hos Temashop 

politimand kostume til voksne politibetjent kostume politiuniform kostume politibetjent udklædning fastelavn politikvinde kvindelig politibetjent

Kvindelig politibetjent kostume

Hvis hvem der har magten med dette fine politi kostume. Forbryderne overgiver sig med garanti helt frivilligt, når de ser dig i denne flotte politi uniform. Er moderne med sine mange fine detaljer, flotte blå farve og lårkorthed, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge om du skal være den skrappe, sexede, eller rare betjent. Kostumet består af kjole med politi skilt, bælte og hat og er helt perfekt til temafesten eller måske som sidste skoledags outfit.

Find politmandskostumet til de kvinder hos Temashop

politimand kostume til voksne politibetjent kostume politiuniform kostume politibetjent udklædning fastelavn ordensmagten kostume dansk politiuniform kostume

Politimand kostume til voksne

Lovens lange arm findes nu også til aftens fest. Et klassisk politi kostume med lyseblå overdel og mørke bukser, bælte, slips og smart politihat, så du kan blive klædt på til at holde lov og orden. Sørg for at pifte dit kostume op med håndjern, pistol og politibadge så du er klar til at fange forbrydere.

Find kostumet hos Temashop

.

politimand kostume til voksne politibetjent kostume politiuniform kostume politibetjent udklædning fastelavn ordensmagten kostume dansk politiuniform kostume kvinder

Politipige uniform

Flot og forførende politikvinde med lyseblå overdel og mørk nederdel. Hvis du normalt er en regelrytter og elsker at holde en pegefinger op for andre, så er dette kostume perfekt for dig! Så kan du altid give kostumet skylden, at du er efter de andre. Kostumet fås i størrelser fra størrelse 36 til 50 og indeholder nederdel, bluse, bælte og hat.

Find det søde politipige sæt hos Temashop 

 

forførende politibetjent kostume til kvinder frækt politi kostume sexet kostume til kvinder sexet uniform politibetjent kostume

Forførende politibetjent kostume

Før dig frem i dette frække politikostume til kvinder. Det er helt perfekt til den fedeste sidste skoledag, en sjov tur til karneval eller andre kostume fester, hvor du vil komme udklædt som ordensmagten. Ifør dig denne politikjole i sort, med lynlås og blødt behageligt stof. Stoffet er strækbart og har et glat look i stoffet. Politikostumet mangler kun et par accessories for at blive fedt – et par håndjern, en politistav, politisolbriller og et par frække stockings – så kan du blive klar til at imponere mændene.

Find kostumet hos Temashop

 

swat kostume politi specialstyrke kostume politi udklædning til voksne

SWAT kostume

Ifør dig dette seje kostume, som gør dig til en del af SWAT-teamet og gør dig klar på, at blive sendt ud på special missioner – komplet udklædningen med et sejt gevær! Kostumet indeholder Heldragt, Skudsikker Vest, Bælte, Pistolhylster, Pung, Knæbeskyttere, Albuebeskyttere og Maske.

Find kostumet hos Temashop

 

politimand kosstume tilbehør fastelavn uniform stor størrelse politihat politikasket politi håndjern politiskilt politi badge politi solbriller

Tilbehør til Politimand kostume til børn

  1. En cool politimand er selvfølgelig iklædt et par solbriller i klassisk politistil. Find solbrillerne hos Temashop
  2. Når en forbryder er trængt op i en krog er det godt at have håndjernene parat. Et sæt håndjern med nøgler er det ultimative tilbehør til det komplete politimandskostume. Find de seje håndjern af metal hos Temashop.
  3. En politimands uniform indeholder selvfølgelig en kasket. Find politikasket hos Temashop.

 

Indlægget Politibetjent kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!