Mavedanser kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med det eksotiske og mavedans, så er et mavedanser kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Mavedans er det danske udtryk for orientalsk dans. Mavedans siges at være én af verdens ældste danseformer. 

Men navnet mavedans er egentlig misvisende, for det er ikke kun maven, der danser – det er hele kroppen, der kommer i bevægelse. Selvom maven som regel er blottet og i centrum, så er hofter, arme, hals og håndled også vigtige dele af mavedansen, hvor danserens krop nærmest smelter sammen med musikken i glidende bevægelser.

Idag bliver der danset Orientalsk mavedans over hele verden og inden hvert geografiske område har dansen sit eget særpræg; tyrkisk mavedans, egyptisk mavedans, græsk mavedans etc. Med andre ord, hvert land har sine dansetraditioner, som kan variere meget fra egn til egn.

Ønsker du at klæde dig ud som mavedanser til den kommende temafest, kan det være du skal øve lidt mavedans derhjemme først.

Et mavedanser kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Alle steder hvor du går efter et orientalsk eksotisk look. Der er efterhånden lavet flere forskellige mavedanser kostume til voksne

mavedanser voksenkostume 360x450 - Mavedanser kostume til voksne

Mavedanser voksenkostume

Bliv klædt på som en smuk mavedanser kostume med dette kostume bestående af bukser, top og tørklæde. Kostumet kan bruges til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

Mavedanser kostume til voksne

BeFunky collage 13 1024x427 - Mavedanser kostume til voksne

SE OGSÅ: Mavedanser kostume til børn

SE OGSÅ: 1001 nat eventyr – Arabiske kostumer til voksne

 

Indlægget Mavedanser kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!