Frugt kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til barnet til fastelavnsfesten, så er et frugt kostume til børn og baby helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået.

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend.

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og dit barn er blandt favoritterne hvis han/hun vælger et frugtkostume, der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Skal dit barn skal klædes ud som en frugt, findes der flere gode bud på et frugt kostume. Frugt kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med hawaii tema eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et frugt børnekostume og et frugt kostume er både til drenge og piger:

frugt kostume til børn og baby, frugt kostume til baby, frugt udklædning til børn, frugt udklædning til baby, sjove fastelavnskostumer til børn, sjove fastelavnskostumer til baby, frugt babykostumer, frugt kostumer

Jordbær baby kostume

Med dette kostume bliver dit barn bliver klædt ud som et sødt lille jordbær. Så kært at man har lyst til at tage en bid. Kostumet består af overdel og tilhørende hat.

Find kostumet hos Temashop

frugt kostume til børn og baby, frugt kostume til baby, frugt udklædning til børn, frugt udklædning til baby, sjove fastelavnskostumer til børn, sjove fastelavnskostumer til baby, frugt babykostumer, frugt kostumer

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til børn

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn

Indlægget Frugt kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!