Mariehøne kostume til børn

Har du et barn der er vild med sangen “Mariehønen evigglad, så er et Mariehøne kostume til børn eller (til de mindste; et Mariehøne kostume til baby), da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller blot til leg i hjemmet.

De fleste mindre børn elsker sangleje og børnesange og især den, om den lille mariehøne der bliver til madam snegl. Den lyder sådan her: 

Mariehønen Evigglad
gik tur på et rabarberblad
og mødte Søren Snegl, der lå
og sov med sneglehuset på.

Da blev det regn og tordenvejr,
og Evigglad fik våde tær
så derfor slog hun bankeslag
på sneglehusets lille tag.

Og sneglen råbte højt: “Kom ind”
i læ for torden, regn og vind
her er lidt snævert som du ser,
men der er lunt og tørvejr her.

Så sad de begge to og lo
i Sørens lille sneglebo
og hvis jeg ikke tager fejl
bli’r Evigglad til Madam Snegl.

(Tekst af Halfdan Rasmussen og musik af Henning Hansen)

Et mariehøne kostume til børn består ofte af farverne sort og rød og et par vinger. Nogle kostumer har også følehorn i et pandebånd eller hårbøjle.  Mariehønekostume til børn er både for de allermindste, men også for søde piger og seje drenge. Bemærk længere nede, at der findes mariehøne kostume til drenge. 

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til baby

mariehøne udklædning til børn 304x450 - Mariehøne kostume til børn

Mariehøne udklædning til børn

Dette mariehønekostume til piger består af en kjole, et par vinger og antenner (sko og strømpebukser er ikke inkluderet). Kjolen har et rødt balletskørt. Dette kostume tages på som en body. På overdelen er kjolen rød med sorte prikker i satin stof. De elastiske skulderstropper er sorte med en lille rød sløjfe for enden. Det nederste af kjolen er lavet af røde flæser med sorte kanter. Vingerne er røde med sorte prikker. Satinkjolen lukkes nemt med velcro på bagsiden. Et par sorte antenner med røde prikker fuldender denne dragt. De er fastgjort til en hårbøjle for komfort. Dette kostume er perfekt til at blive den smukkeste mariehøne til et karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

mariehøne børnekostume insekt kostume til børn 450x450 - Mariehøne kostume til børn

Mariehøne kostume til børn

Flyv lille Mariehøne, flyv! Eller det kan man vist ikke helt i virkeligheden med dette superfine mariehønekostume til børn, men sødt er det i hvert fald. Mariehønekostumet består af en rød kjole med sorte prikker, præcis som det nu skal være. Desuden medfølger der et par vinger og antenner til at sætte på hovedet, så forvandlingen bliver komplet.

Find kostumet hos Partyking

mariehøne kostume til børn fastelavnskostume til 3 årig 2 årig 4 årig

Skønt mariehøne kostume

Sødere end det her, bliver det vel næppe? Uanset om dit barn skal klæde sig ud til Slik eller Ballade-runden til Halloween eller til en fødselsdag med dyretema, vil denne mariehønedragt garanteres være en storslået succes. Mariehøne Rød/Sort Børnekostume er et nuttet kostume til børn, som med det samme forvandler den lille til en prikket mariehøne. Perfekt til kostume-eller temafester. Tilkøb gerne et tilbehørssæt med eksempelvis vinger for et komplet mariehøneudseende.

Find mariehøne kostumet hos PartyKing

mariehøne kjole til børn 256x450 - Mariehøne kostume til børn

Mariehøne kjole til børn

Mariehøne-kostumet består af en kjole, et par vinger og et diadem (sko medfølger ikke). Kjolen er rød med sorte detaljer. Taljen i rødt satinstof er dekoreret med sorte prikker med pailletter og med rød tyl omkring udskæringen og en lille mariehøne i filtstof. Forneden er kjolen lavet i rød tyl, som giver volumen, samt pailletter, som forhøjer kostumets eventyrlige skær. Vingerne i rød tyl med sorte pailletprikker sættes fast på ryggen med velcrobånd. Diademet har samme motiv og er udstyret med et par sorte antenner. En nydelig, lille mariehøne til festen med insekt-tema!

Find kostumet hos Vegaoo

mariehøne kostume til børn 339x450 - Mariehøne kostume til børn

Mariehøne børnekostume

Stjæl al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest med dette kotume. Sød og blød hættetrøje med mariehøne farver og pletter.

Find kostumet hos Temashop

mariehøne kostume til piger mariehønekostume til børn mariehøne med tylskørt fastelavnskostume udklædning

Mariehøne kostumer til piger

Klæd den mindste ud som en sød lille mariehøne, der med garanti bringer held. Kostumet indeholder kjole og antenner. 

Find det seje mariehønekostume hos Temashop

 

mariehøne kostume til piger mariehøne kostume fastelavnskostume til piger mariehønekostume til børn

Mariehøne kostume til børn

Forvandl dig om til en lille, sød Mariehøne med dette fine kostume, der består af en flot kjole med prikker, vinger og følehorn. Tilføj gerne et par strømpebukser til din udklædning.

Find det søde kostume hos Temashop

mariehøne kostume til børn mariehønekostume mariehøne udklædning børn mariehøne kostume tilbud mariehøneudklædning kostume

Mariehøne kostume til børn

Flot rød og sort kjole med stort strutskørt i flere etager. Hårbøjlen med følehorn og de store prikkede vinger fuldender mariehønelooket. 
Smart kombination af dyreuniverset til piger som samtidig gerne vil være prinsesser. Travis Designs kvaliteten er helt i top og tøjet kan bruges både til udklædning og fastelavn. Fås i str. fra 18 mdr til 5 år.

Find kostumet med strutskørt hos Legebutikken

 

marihønekostume tilbehør mariehønevinger mariehøne øjne marihøne hætte til udklædning

Tilbehør til mariehøne kostume til børn

  1. En mariehønehat er oplagt til at fuldende det fine mariehøne kostume til børn. Hatten er fundet hos Festli 
  2. Flere af kostumerne indeholder ikke vinger. Hvis du synes at kostumet mangler vinger, så tilføj disse søde røde mariehøne vinger til børn. Find vingerne hos Temashop.

Fandt du det Mariehøne kostume til børn du ledte efter?

mariehøne kostume til børn - Mariehøne kostume til børn

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Bi kostume til børn

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til baby

Indlægget Mariehøne kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Mariehøne kostume til børn

error: Content is protected !!