Fortnite kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Fortnite, så er et Fortnite kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvis du har børn i skolealderen, så har du helt sikkert hørt om Fortnite, det populære spil som spilles af millioner på verdensplan. Men Fortnite er det ikke også noget med en dans? Hvad er Fortnite egentlig helt præcist? Læs med her, hvor vi giver dig en uddybning i hvad det er der fascinerer dit barn.

Hvad er Fortnite?

Kort sagt Fortnite er et underholdningsspil udviklet af Epic Games. Fortnite er et computerspil, der handler om at spille alle mod alle. Det handler om overlevelse. Man render rundt på en ø, hvor man starter 100, og til sidst er der én tilbage, som vinder spillet. Spillerne kan bygge bygninger til at forsvare sig selv, eller slet og ret gå ud og skyde modstanderne – men samtidig foregår det i et farverigt univers, der er totalt renset for blod. Så selvom der er skyderier i spillet, er det ikke et voldeligt spil

Man kan enten spille alene, eller mødes med sine venner i universet, hvor man kan kæmpe sammen og samarbejde, hvilket kan være med til at styrke barnets samarbejdsevner.

Spillet er gratis at spille, hvilket nok også har været med at skabe dets store fanbase. Man kan godt bruge penge på spillet hvis man har lyst, men det er udelukkende på ‘cosmetics’ for at ændre udseendet på en karakter. Noget af det man også kan bruge penge på er emotes, de berømte Fortnite danse, som man også ser overalt i den virkelige verden.

Spillet Fortnite så dagens lys i 2017 og på kort tid blevet et af de mest populære computerspil i verden, hvor flere unge rundt om i verden spiller på professionelt niveau. De professionelle spillere, spiller typisk flere timer hver dag imens det hele vises på Youtube.

Fortnite udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Fortnite tema eller til leg i hjemmet.

fortnite kostume skeletsoldat kostume til barnFortnite Skeletsoldat børnekostume

Er I også ramt af Fortnite-feber? Så er dette kostume det perfekte valg til fastelavnsfesten.
Kostumet består af en Heldragt, Vest, Knæbeskyttere, Bælte, Hylster, Maske, Solbriller, Høretelefoner. 

Find kostumet hos Temashop

 

fortnite kostume tilbehør fortnite økse fortnite oppustelig økse rainbow smash økse party animal økse fortnite death valley økse

Fortnite oppustelig økse

Mangler prikken over i’et og savner du en fortnite økse – så overvej en oppustelig økse og I kan gå Fortnite amok til fastelavn eller Halloween. Vi har fundet Death Vally, Rainbow Smash og Party Animal økse.

Find økserne hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Fortnite kostume?

 

fortnite udklædning fortnite børnekostume fortnite kanin kostume fortnite bjørn kostume til børn fortnite wild card udklædning fortnite brite bomb teen kostume fortnite øske til udklædning

 

 

SE OGSÅ: Fortnite kostume til voksne

SE OGSÅ: Vampirina kostume til børn

SE OGSÅ: Halloween kostumer med maske

Indlægget Fortnite kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!