Fortnite kostume til børn

Har du et barn der er vild med Fortnite, så er et Fortnite kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvis du har børn i skolealderen, så har du helt sikkert hørt om Fortnite, det populære spil som spilles af millioner på verdensplan. Men Fortnite er det ikke også noget med en dans? Hvad er Fortnite egentlig helt præcist? Læs med her, hvor vi giver dig en uddybning i hvad det er der fascinerer dit barn.

Hvad er Fortnite?

Kort sagt Fortnite er et underholdningsspil udviklet af Epic Games. Fortnite er et computerspil, der handler om at spille alle mod alle. Det handler om overlevelse. Man render rundt på en ø, hvor man starter 100, og til sidst er der én tilbage, som vinder spillet. Spillerne kan bygge bygninger til at forsvare sig selv, eller slet og ret gå ud og skyde modstanderne – men samtidig foregår det i et farverigt univers, der er totalt renset for blod. Så selvom der er skyderier i spillet, er det ikke et voldeligt spil

Man kan enten spille alene, eller mødes med sine venner i universet, hvor man kan kæmpe sammen og samarbejde, hvilket kan være med til at styrke barnets samarbejdsevner.

Spillet er gratis at spille, hvilket nok også har været med at skabe dets store fanbase. Man kan godt bruge penge på spillet hvis man har lyst, men det er udelukkende på ‘cosmetics’ for at ændre udseendet på en karakter. Noget af det man også kan bruge penge på er emotes, de berømte Fortnite danse, som man også ser overalt i den virkelige verden.

Spillet Fortnite så dagens lys i 2017 og på kort tid blevet et af de mest populære computerspil i verden, hvor flere unge rundt om i verden spiller på professionelt niveau. De professionelle spillere, spiller typisk flere timer hver dag imens det hele vises på Youtube.

Fortnite udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Fortnite tema eller til leg i hjemmet.

skull trooper børnekostume fortnite kostume til børn 770x1024 - Fortnite kostume til børn

Skull Trooper kostume

Fortnite Skull Trooper Børnekostume er et virkelig flot kostume, som ligner Fortnite-karakteren Skull Trooper. Kostumet indeholder heldragt, armbånd, hat, dåseholder og taske.

Find det hos TemashopSkærmbillede 2019 01 31 kl. 00.33.50 - Fortnite kostume til børn

Black Knight kostume

Fortnite Black Night Børnekostume er et virkelig sejt kostume for børn, som ligner Fortnite-karakteren Black Night. Kostumet indeholder heldragt, armbånd, hat-maske, dåseholder og taske.

Find kostumet hos Temashop

Fortnite Brite Bomber børnekostume 335x450 - Fortnite kostume til børn

Fortnite Brite Bomber børnekostume

Regnbuer og enhjørninger kan se meget sødt ud, men de kan skjule en hensynsløs modstander.
Er din datter også ramt af Fortnite-feber? Så er dette kostume det perfekte valg til fastelavnsfesten.
Kostumet består af en bluse med tryk og huller til tommelfingeren. Derudover medfølger der også seje lilla armbind og en hætte.

Find kostumet hos Temashop

.

 

SE OGSÅ: Fortnite kostume til voksne

Indlægget Fortnite kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Fortnite kostume til børn

error: Content is protected !!