Fortnite kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Fortnite, så er et Fortnite kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvis du har børn i skolealderen, så har du helt sikkert hørt om Fortnite, det populære spil som spilles af millioner på verdensplan. Men Fortnite er det ikke også noget med en dans? Hvad er Fortnite egentlig helt præcist? Læs med her, hvor vi giver dig en uddybning i hvad det er der fascinerer dit barn.

Hvad er Fortnite?

Kort sagt Fortnite er et underholdningsspil udviklet af Epic Games. Fortnite er et computerspil, der handler om at spille alle mod alle. Det handler om overlevelse. Man render rundt på en ø, hvor man starter 100, og til sidst er der én tilbage, som vinder spillet. Spillerne kan bygge bygninger til at forsvare sig selv, eller slet og ret gå ud og skyde modstanderne – men samtidig foregår det i et farverigt univers, der er totalt renset for blod. Så selvom der er skyderier i spillet, er det ikke et voldeligt spil

Man kan enten spille alene, eller mødes med sine venner i universet, hvor man kan kæmpe sammen og samarbejde, hvilket kan være med til at styrke barnets samarbejdsevner.

Spillet er gratis at spille, hvilket nok også har været med at skabe dets store fanbase. Man kan godt bruge penge på spillet hvis man har lyst, men det er udelukkende på ‘cosmetics’ for at ændre udseendet på en karakter. Noget af det man også kan bruge penge på er emotes, de berømte Fortnite danse, som man også ser overalt i den virkelige verden.

Spillet Fortnite så dagens lys i 2017 og på kort tid blevet et af de mest populære computerspil i verden, hvor flere unge rundt om i verden spiller på professionelt niveau. De professionelle spillere, spiller typisk flere timer hver dag imens det hele vises på Youtube.

Fortnite udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Fortnite tema eller til leg i hjemmet.

skull trooper børnekostume fortnite kostume til børn 770x1024 - Fortnite kostume til børn

Skull Trooper kostume

Fortnite Skull Trooper Børnekostume er et virkelig flot kostume, som ligner Fortnite-karakteren Skull Trooper. Kostumet indeholder heldragt, armbånd, hat, dåseholder og taske.

Find det hos Temashop eller Find kostumet hos Only4Kids eller Find kostumet hos Coolshop eller Find kostumet hos PartyKingSkærmbillede 2019 01 31 kl. 00.33.50 - Fortnite kostume til børn

Black Knight kostume

Fortnite Black Night Børnekostume er et virkelig sejt kostume for børn, som ligner Fortnite-karakteren Black Night. Kostumet indeholder heldragt, armbånd, hat-maske, dåseholder og taske.

Find kostumet hos Temashop

Fortnite Brite Bomber børnekostume 335x450 - Fortnite kostume til børn

Fortnite Brite Bomber børnekostume

Regnbuer og enhjørninger kan se meget sødt ud, men de kan skjule en hensynsløs modstander.
Er din datter også ramt af Fortnite-feber? Så er dette kostume det perfekte valg til fastelavnsfesten.
Kostumet består af en bluse med tryk og huller til tommelfingeren. Derudover medfølger der også seje lilla armbind og en hætte.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos Only4Kids eller Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite teen kostume brite bomber

Teen Brite bomber kostume

Bliv den seje Brite Bomber fra det populære spil Fortnite i dette seje kostume. Perfekt når du skal finde dine fjender eller være med i en stor kamp. I dette kostume er du altid klar. På siden af kostumet er der til og med en chug jug-holder!

Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite raptor kostume til børn computerspil kostume fortnite fastelavnskostume

Raptor – Fortnite kostume

Et sjovt og anderledes Fortnite kostume til drenge der ELSKER det sjove spil: Fortnite. Kostumet fås i flere børnestørrelser og består af bukser, bluse og maske – altså et fuldendt Raptor børnekostume.

Find kostumet hos Only4Kids eller Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite børnekostume leesoldat fortnite udklædning

Fortnite Lejesoldat

Når du har dette kostume på, ja så vil alle Fortnite-fans komme løbende imod dig for at få en autograf. Kostumet får dig til at forestille en lejesoldat fra spillet Fortnite. Computerspil Lejesoldat Børnekostume fås i tre størrelser til børn og indeholder et jumpsuit med hætte.

Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite wild card udklædning fortnite kostume til børn computerspil børnekostume

Wild card udklædning

Har du en sød, lille spilletosse derhjemme, så er dette dragten, som skal anskaffes med det vuns! Wild Card er et legendarisk outfit fra Fortnite, som passer perfekt til kostumefesten, og lige så godt til at lege i derhjemme! 

Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite kanin kostume pink fortnite udklædning fortnite børnekostume

Fortnite kaning udklædning

Dette er en super sej heldragt til den yngste, der elsker computerspil! Perfekt til legestunderne derhjemme eller til udklædningsfesten! Eller hvorfor ikke under “trick or treat”-runden, når det er tid til halloween!  

Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite bjørn kostume til børn børneudklædning fortnite

Fortnite bjørn kostume til børn

Hvis du har børn med tusinder af skærmtimer i øjnene og ønsker at få dem ud i den friske luft, kan du lokke med dette seje kostumesæt! Kostumet opfordrer til leg og er perfekt, hvis det er tid til en “trick or treat”-runde! Det er også ideelt, hvis det er tid til en halloweenfest. 

Find kostumet hos PartyKing

 

fortnite kostume tilbehør fortnite økse fortnite oppustelig økse rainbow smash økse party animal økse fortnite death valley økse

Fortnite oppustelig økse

Mangler prikken over i’et og savner du en fortnite økse – så overvej en oppustelig økse og I kan gå Fortnite amok til fastelavn eller Halloween. Vi har fundet Death Vally, Rainbow Smash og Party Animal økse.

Find økserne hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Fortnite kostume?

 

fortnite udklædning fortnite børnekostume fortnite kanin kostume fortnite bjørn kostume til børn fortnite wild card udklædning fortnite brite bomb teen kostume fortnite øske til udklædning

 

 

SE OGSÅ: Fortnite kostume til voksne

SE OGSÅ: Vampirina kostume til børn

SE OGSÅ: Halloween kostumer med maske

Indlægget Fortnite kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Fortnite kostume til børn

error: Content is protected !!