Enhjørning kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med enhjørning? Så er et enhjørning kostume til børn da oplagte til den kommende fastelavns- eller temafest eller blot til leg i hjemmet.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørning som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Enhjørning tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til børn:

Unicorn børnekostume 300x450 - Enhjørning kostume til børn

Unicorn børnekostume

Kom ridende til festen med dette skønne unicorn kostume til børn. Et herligt kostume båd til leg og til udklædningsfesten.

Find kostumet hos TemashopSkærmbillede 2018 01 18 kl. 23.45.34 920x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Skønt enhjørninge kostume til børn. Kostumet er udformet som en smuk, multifarvet kjole med tylskørt med glitter. Dertil medfølger pandebånd med ører og horn. Kostumet er perfekt til fastelavn eller en sjov og eventyrlig leg. 

Find enhjørning børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.50.40 692x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Klæd din datter ud som en sød enhjørning i dette plyssede enhjørning kostume med fine farver. Kostumet består af en vest med hætte og er derfor nemt at få på og af.

Find kostumet hos Temashop

carry me enhjørning kostume 356x450 - Enhjørning kostume til børn

Carry me enhjørning kostume

Det perfekte kostume til barnet der er helt vild mede unicorns. Denne søde cary me enhjørning er lige til at hoppe i og er et super nemt og sjovt kostume, der vil være helt perfekt til Fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Barbie kostume til piger

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til baby

 

Indlægget Enhjørning kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!