Enhjørning kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med enhjørninge? Så er et enhjørning kostume til børn da oplagte til den kommende fastelavns- eller temafest eller blot til leg i hjemmet.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Enhjørning tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til børn:

Unicorn børnekostume 300x450 - Enhjørning kostume til børn

Unicorn børnekostume

Kom ridende til festen med dette skønne unicorn kostume til børn. Et herligt kostume båd til leg og til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Temashopridende enhjørning børnekostumer 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Ridende enhjørning børnekostume

Når dit barn er hoppet i denne fantastiske enhjørningedragt, bliver den sikkert umulig at få af. Kostumet inkluderer en udstoppet enhjørningekrop med seler. Enhjørningen har også lyserøde vinger på hver side, udstoppede ben og lyserød hale. Supplér med det ønskede tøj!

Find kostumet hos Partyking

Souza enhjørning udklædning til børn 409x450 - Enhjørning kostume til børn

Souza enhjørning udklædning til børn

Kom ridende til udklædningsfesten på en enhjørning. Med dette kostume fra Souza ser det ud til dit barn ridder på en enhjørning. Kostumet holdes oppe ved hjælp af seler og er nemt at tage af og på.

Find kostumet hos Kids-worldSkærmbillede 2018 01 18 kl. 23.45.34 920x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Skønt enhjørninge kostume til børn. Kostumet er udformet som en smuk, multifarvet kjole med tylskørt med glitter. Dertil medfølger pandebånd med ører og horn. Kostumet er perfekt til fastelavn eller en sjov og eventyrlig leg. 

Find enhjørning børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.47.56 821x1024 - Enhjørning kostume til børn

Oppusteligt enhjørninge kostume

Udlev eventyret som fe på enhjørning og fortryl alle med din skønhed i denne skønne oppustelige enhjørning til børn. Nu mangler du blot en sød tryllestav til at fuldende udklædning som fe, der ridder på en enhjørning. Dragten er perfekt til kostumeleg og fastelavn!
Lad magien overtage og hop over uendelige regnbuer på en enhjørning. En enhjørning er et fantasifuldt og magisk væsen, der ligner en hvid hest med et snoet horn.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.50.40 692x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Klæd din datter ud som en sød enhjørning i dette plyssede enhjørning kostume med fine farver. Kostumet består af en vest med hætte og er derfor nemt at få på og af.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelige enhjørning børnekostume 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Oppusteligt enhjørning børnekostume

Dit barn får et stateligt look med dette flotte enhjørningekostume, som er oppusteligt. Dragten pustes op ved hjælp af den medfølgende batteridrevne blæser, og ingen af de andre børn har en chance, når dit barn træder ind ad døren. Dette er lidt af et must til alle halloween- og udklædningsfester.
Kostumet leveres i børnestørrelsen one size. Det er fremstillet af polyester og anvendes med en batteridreven blæser på bagsiden, som puster dragten op.

Find kostumet hos Partyking

enhjørning børnekigurumi 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning børnekigurumi

Fantasier er jo helt fantastiske. Der kan man spise så meget slik, man vil, blive oppe længe om aftenen, og så kan man forvandles til en sød lyserød enhjørning. Men det sidstnævnte er ikke længere bare en fantasi, det er virkelighed! Denne dragt består af en lyserød/hvid heldragt med en lyserød og pjusket hale bagtil. Dragten har et hoved med enhjørningeansigt og en luftig manke, ligeledes i en lyserød farve.

Find heldragten hos Partyking

enhjørning heldragt 250x450 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning heldragt

Hyggelig enhjørning heldragt perfekt til den kommende fastelavnsfest, fødselsdagen med unicorn tema eller blot hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

carry me enhjørning kostume 356x450 - Enhjørning kostume til børn

Carry me enhjørning kostume

Det perfekte kostume til barnet der er helt vild mede unicorns. Denne søde cary me enhjørning er lige til at hoppe i og er et super nemt og sjovt kostume, der vil være helt perfekt til Fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

souza enhjørning udklædning til børn 409x450 - Enhjørning kostume til børn

Souza enhjørning udklædning til børn

Herligt enhjørning kostume til børn bestående af en heldragt med hætte og vinger. Kostumet har mange flotte detaljer og er oplagt til leg i hjemmet, fødselsdagen med unicorn tema og fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Kids-world

Nem enhjørning udklædning til børn 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Nem enhjørning udklædning til børn

Nu kan dit barn blive den kæreste enhjørning til fødselsdagsfesten, fastelavn eller derhjemme. Dette komplette kostume indeholder alle de rekvisitter, som der skal bruges for at gennemføre udklædningen som enhjørning. Med tylskørte og hårbøjle med det ikoniske horn kan dit barn nemt forvandle sig til det fascinerede fantasidyr, som er kendt fra fantasiens verden i både TV og bøger.

Find kostumet hos Festbyen

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til baby

‘Indlægget Enhjørning kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!