Kleopatra kostume til børn

Har du et barn der er vild med Egyptisk historie og drømmer om at være magtfuld som Dronning Kleopatra? Så er et Kleopatra kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavns- eller temafest.

Et Kleopatra kostume til børn kan bruges til flere forskellige festlige anledninger.

Gennem tiden er der lavet mange film, musicals og bøger om Dronning Kleopatra, der er baseret på den sande historie om Kleopatra og hendes skæbne. Kleopatra er en person der i den grad bliver husket i historiebøgerne pga. magt, romantik og et kongehus vej fra storhed til fald.

Kleopatra er blevet en ikonisk figur, og kendt som en af de mest magtfulde kvinder i historien. Hendes omdømme er blevet indhyllet i mysterier og rygter.

Kleopatra regerede oldtidens Egypten fra 51 f.Kr. til 30 f.Kr. Kleopatra besteg tronen for første gang som 18-årig sammen med sin bror efter ptolemæisk skik, men allerede få år efter blev hun fordrevet fra tronen. Kleopatra gav ikke op og kæmpede en brav kamp med alle midler for at generobre sin plads i det egyptiske kongehus, hvilket involverede såvel politiske som romantiske relationer til nogen af romerrigets største personligheder. Disse forhold ledte hende i første omgang til tronen, men også uundgåeligt til hendes endeligt. Forkerte valg, uheldige omstændigheder og nye politiske vinde tvang til sidst den kvindelige farao til at begå selvmord, før hendes rige gik under.

Kleopatra var en af de rigeste kvinder i hendes tid. Det skønnes, at hendes formue ville blive vurderet til omkring 100 milliarder dollars i nutidens valuta. Hendes dygtighed som hersker gjorde hende legendarisk, og historierne om hendes romantikker med Julius Caesar og Marc Antony gjorde hende uforglemmelig.

Udseende var meget vigtigt for Kleopatra. Hun havde altid makeup på. Som mange ægyptere fjernede hun håret på sin krop med voks, barberede hovedet for at undgå lus og bar parykker for at skjule hendes skaldethed. Når Kleopatra er portrætteret er det typisk i en hvid kjole, store guldsmykker, makeup og en sort paryk.

Se de mange muligheder for Kleopatra kostume til børn nedenfor:

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 09.40.33 865x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra kostume

Sødt lille Kleopatra kostume til børn, der består af kjole, bælte, krave, armcovers, hovedbeklædning og kappe.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 09.42.26 771x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra kostume

Nu kan dit barn lege Dronningen af Nilen i dette flotte kostume med mange fine detaljer. Kostumet indeholder kjole og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 09.44.41 858x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra børnekostume

Smuk Kleopatra kjole med hovedbeklædning til børn. Nu kan du regere over hele Egypten som denne storslåede dronning!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 09.47.08 774x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra kostume

Med dette kostume, kan du forvandle dig om til den smukke Kleopatra, og lege Dronningen af Nilen. Kostumet er perfekt til fastelavn eller en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

Kleopatra egyptisk dronning kostume 732x1024 - Kleopatra kostume til børn

Egyptisk dronning kostume

Dette gudindekostume består af en kjole, kappe og armbånd (paryk, stok og sko ikke inkl). Kjolener lavet i beige-guld farver med glimmer. Bæltet sidder fast ved taljen. Den er sort og blå. Halsen er rund.  Kappen er lavet af sort stof som sidder fast til armbånd.

Find kostumet hos Vegaoo

Kleopatra børnekostume 628x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra børnekostume

Dette kostume forestiller den egyptiske dronning Kleopatra. Det består af en tunika, et bælte, manchetter, krave og et pandebånd. Den lange tunika er sort og uden ærmer. Bæltet er gyldent og sidder rundt om taljen. Kraven og manchetterne er gyldne for at matche. Dette Kleopatra kostume til piger er perfekt til en udklædningsfest!

Find kostumet hos Vegaoo

Kleopatra kostume 766x1024 - Kleopatra kostume til børn

Kleopatra kostume

Kostumet ti en sand egyptisk dronning! Dette Kleopatra-kostume er til piger og består af en kjole, pandebånd, armbånd til overarm og underarm. Pandebånd er guldfarvet med en kobra og er tyrkisfarvet i midten. Kjolen er lavet i sort stof, med en rund krave der dækker skuldre. I midten er der et bælte påsyet i turkis og guld.

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

SE OGSÅ: Påfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

Indlægget Kleopatra kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kleopatra kostume til børn

3 meninger om “Kleopatra kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!