Peter Pan kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn, karneval eller til en temafest? Så er et Peter Pan kostume til voksne den oplagte udklædning.

Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt. Peter Pan er faktisk en ældre herre, hvert fald når man kigger tilbage på hvornår han optrådte i en bog første gang – nemlig tilbage i 1902. Heldigvis er Peter Pan heldig at bo på Ønskeøen hvor han ikke ældes.

Sidenhen har Peter Pan optrådt i flere bøger, teaterstykker og film – hvor den mest kendte helt sikkert er Walt Disneys udgave fra 1953. I Disneys Peter Pan film møder vi blandt andet Kaptajn Klo og Klokkeblomst.

Peter Pan kostumer til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Peter Pan tema, sidste skoledag, karneval eller til temafesten med eventyrtema. Men et Peter Pan kostume til voksne kan også være et oplagt kostume til halloween.

Skærmbillede 2018 01 07 kl. 13.25.52 945x1024 - Peter Pan kostume til voksne

Peter Pan kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Fuldend outfittet med et par grønne strømpebukser og sko der passer til kostumet og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. Kostumet er unisex og er passer derfor både mænd og kvinder.

Find Peter Pan kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 07 kl. 13.28.56 719x1024 - Peter Pan kostume til voksne

Kaptajn Klo kostume

Bliv den onde kaptajn fra Peter Pan med dette kostume, nemlig Kaptajn Klo. For at fuldende dit outfit, så husk at købe skæg, klo og piratøjenklap.

Find Kaptajn Klo kostume hos Temashop

Se også Klokkeblomst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

Indlægget Peter Pan kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Peter Pan kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!