Snemand kostume til voksne

Skal du klædes ud til den kommende julefrokost, julefest eller fastelavn, så er et snemand kostume til voksne, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Er du på jagt efter det flotteste snemand kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted.

Til julen og vinteren hører sig at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

At lave en snemand er god underholdning for både børn og voksne og noget der hurtigt kan gå et par timer med. Størrelsen af hvor snemanden kan blive afhænger selvfølgelig af mængden af sne der er faldet. Men når snemanden skal laves, starter arbejdet med at der først skal trilles nogle kugler/bolde, der skal stilles ovenpå hinanden, her er det meget forskelligt om der rulles 2-3 kugler, både i forhold til udformningen på snemanden og hvor høj man ønsker den skal være.

Derefter kommer det næste trin, det er at løfte snekuglerne ovenpå hinanden og få dem til at sidde sammen, det gøres ved at klappe noget sne ved samlingen. Når snemanden er formet, er det tid til at sætte et personligt præg, hvilket kan gøre med sten, grene, kogler og hvad man ellers finder i naturen. Andre vælger at gå i køkkenskufferne og sætte en gulerod på som næse og give snemanden et halstørklæde på. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Men hvad gør man hvis man ikke kan lave en snemand? Man klæder sig da selvfølgelig ud som en.

Snemands udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten eller til udklædning til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snemand kostume til voksne:

Snemand kostume til voksne 450x450 - Snemand kostume til voksne

Snemand voksenkostume

Er kolde vinterdage med masser af sne mere din smag end varme sommerdage, er dette festlige snemandskostume måske lige noget for dig. Perfekt til julefesten, eller hvis du er træt af at være den samme gamle julemand hver eneste juleaften. Kostumet inkluderer en hvid snemandsdragt med tre runde sorte knapper fortil samt hul til dit ansigt og dine arme. Der medfølger også en matchende hat, en orange gulerodsnæse og et rødt halstørklæde.

Find kostumet hos Partyking

SNEMAND PIGGYBACK KOSTUME 450x450 - Snemand kostume til voksne

Piggyback snemand kostume

Med dette kostume vil det se ud som om, at du kommer ridende på en levende snemand, og bare rolig – han smelter ikke. Denne snemand er nemlig en rigtig festabe, så han lader ikke varmen stå i vejen, når han skal vise sine danseevner ude på dansegulvet!

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 11.17.01 748x1024 - Snemand kostume til voksne

Snemand kostume

Bring liv i din indre snemand, og spred glæde og julestemning i dette sjove kostume! Kostumet indeholder bluse, bukser, tørklæde og hat.

Find Snemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 11.48.30 701x1024 - Snemand kostume til voksne

Frk Snemand kostume

Lad dig forvandle til en eventyrlig snemand i dette søde kostume, der er med til at sprede hygge og julehumør. 

Find Frk. Snemand kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 11.36.51 779x1024 - Snemand kostume til voksne

Hr. Snemand kostume

Du bliver en rigtig snemand frost i dette søde kostume. Men pas på, at du ikke kommer for tæt på den søde frøken tø, for så går det galt. Kostumet indeholder bluse, bukser, hat, tørklæder og prikken over i´et en gulerodsnæse.

Find Hr. snemand kostume hos Temashop

Snemand maskot kostume til voksne - Snemand kostume til voksne

Snemand maskot kostume

Hvis du ikke orker at vente på, at der kommer nok sne til at lave en snemand, kan du anskaffe dig dette superhyggelige snemandskostume til at gå rundt i! Snemandsmaskot Kostume består af
en hvid heldragt med sorte, bløde knapper, halstørklæde og matchende hånd- og skoovertræk. Der medfølger også et stort snemandshoved med sort hat, gulerodsnæse og tyndt netstof foran øjne og mund.

Find kostumet hos Partyking

 

snemand kostume til voksne snemand maskot kostume voksne

Snemand med stort hoved – kostume til voksne

Benyt lejligheden til at forvandle dig selv til en levende snemand! En rigtig festlig dragt, der passer til både jul- og nytårsfejringen, eller hvis du vil skræmme ungerne i kvarteret. Snemandskostumet inkluderer en hvid dragt med tre sorte knapper foran med matchende hænder og fødder. Der medfølger også et stort, udstoppet snemandshoved med gulerodsnæse og en sort hat.

Find kostumet hos Partyking

 

 

Fandt du det snemand kostume til voksne du ledte efter?

snemand kostume til voksne - Snemand kostume til voksne

Læs også: Snemand kostume til børn

Læs også: Juletræ kostume til børn

Læs også: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Snemand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Snemand kostume til voksne

2 meninger om “Snemand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!