Snemand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til den kommende julefrokost, julefest eller fastelavn, så er et snemand kostume til voksne, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Er du på jagt efter det flotteste snemand kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted.

Til julen og vinteren hører sig at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

At lave en snemand er god underholdning for både børn og voksne og noget der hurtigt kan gå et par timer med. Størrelsen af hvor snemanden kan blive afhænger selvfølgelig af mængden af sne der er faldet. Men når snemanden skal laves, starter arbejdet med at der først skal trilles nogle kugler/bolde, der skal stilles ovenpå hinanden, her er det meget forskelligt om der rulles 2-3 kugler, både i forhold til udformningen på snemanden og hvor høj man ønsker den skal være.

Derefter kommer det næste trin, det er at løfte snekuglerne ovenpå hinanden og få dem til at sidde sammen, det gøres ved at klappe noget sne ved samlingen. Når snemanden er formet, er det tid til at sætte et personligt præg, hvilket kan gøre med sten, grene, kogler og hvad man ellers finder i naturen. Andre vælger at gå i køkkenskufferne og sætte en gulerod på som næse og give snemanden et halstørklæde på. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Men hvad gør man hvis man ikke kan lave en snemand? Man klæder sig da selvfølgelig ud som en.

Snemands udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten eller til udklædning til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snemand kostume til voksne:

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 11.17.01 748x1024 - Snemand kostume til voksne

Snemand kostume

Bring liv i din indre snemand, og spred glæde og julestemning i dette sjove kostume! Kostumet indeholder bluse, bukser, tørklæde og hat.

Find Snemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 11.48.30 701x1024 - Snemand kostume til voksne

Frk Snemand kostume

Lad dig forvandle til en eventyrlig snemand i dette søde kostume, der er med til at sprede hygge og julehumør. 

Find Frk. Snemand kostume hos Temashop

snemand kostume til voksne, snemand dragt til voksne, snemand udklædning til voksne, snemand kostumer, snemand tøj, snemand oppusteligt kostume, snemand tøj, sjove kostumer, julekostumer, julekostumer til voksne, kostume til julefest, kostume til julefrokost, kostume universet, voksen kostumer, kostumer til voksne

Snemand kostume til voksne

Vil du gerne tilføje lidt humor til julens glædelige atmosfære? Så har du fundet det perfekte kostume! Det kan også være du vil gøre oprør til Halloween eller Fastelavn? Endnu bedre!

Find kostumet hos Temashop

Snemand Kostume  336x450 - Snemand kostume til voksne

Bliv klædt ud som en hyggelig snemand til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af dragt, halstørklæde, hat og næse.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det snemand kostume til voksne du ledte efter?

snemand kostume til voksne - Snemand kostume til voksne

Læs også: Snemand kostume til børn

Læs også: Juletræ kostume til børn

Læs også: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Snemand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Snemand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!