Jomfru Maria, Josef og Jesus kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du spille voksen krybbespil, til Julefest, Fastelavn eller måske til en temafest med meninghedsrådet? Så har vi fundet et par oplagte kostumer i form af den hellige Jomfru Maria, Josef og Jesus Kristus. 

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt.

Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

Kostumerne nedenfor er til voksne og kan bruges til et krybbespil, teater, rollespil og temafesten.

 

josef kostume til voksne josef udklædning til voksne

Josef kostume til voksne

Flot, orientalsk Josef-kostume. Sættet består af en lang heldragt i brun og blå samt matchende hovedbeklædning. Passer helt perfekt til Krybbespil eller Fastelavn.

Find Josef kostume hos Temashop

jomfru maria kostume - Jomfru Maria, Josef og Jesus kostume til voksne

Jomfru Maria udklædning

Jomfru Maria kostume til voksne, som består af en lang kåbe med kappe, et bælte og hovedbeklædning. Denne udklædning er både godt til fastelavn, julefester og krybbespil.

Find kostumet hos Temashop

jesus kostume til voksne messias udklædning krybbespil udklædning jesus udklædning julekostume til voksne helligt kostume religiøst kostume til voksne

Messias kostume til voksne

Dette flotte Messias kostume til voksne består af en lang kåbe, en toga og en tornekrans. Kostumet er perfekt som udklædning til krybbespillet, til julefrokost eller til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

krybbespil kostumer til voksne julefrokost kostume til voksne bibelsk kostume

 

LÆS OGSÅ: Josef kostume til børn

LÆS OGSÅ: Jomfru Maria kostume til børn

LÆS OGSÅ: Englekostumer til voksne

LÆS OGSÅ: De vise mænd kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Får kostume til voksne

 

Indlægget Jomfru Maria, Josef og Jesus Kristus kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!