Jomfru Maria kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Krybbespil, Fastelavn eller til en temafest med jul, kristendom eller religion som tema?

Så kunne et Jomfru Maria kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt.

Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt. Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

Et Jomfru Maria kostume til børn kan både bruges til Krybbespil, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et kristent tema. 

Jomfru maria børnekostume 450x450 - Jomfru Maria kostume til børn

Jomfru Maria børnekostume

Her har vi et skønt kostume til den lille dame derhjemme, som har tænkt på at klæde sig ud som Jomfru Maria, Jesu moder! Kostumet er utrolig dejligt at have på og passe lige så godt til udklædningsfesten på skolen som til halloween. Jesu Fødsel Jomfru Maria Børnekostume fås i fire forskellige størrelser for børn og indeholder et kostume med hovedstykke. Barnet medfølger desværre ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

jomfru maria kostume udklædning krybbespil julekostume til børn

Jomfru Maria udklædning til Krybbespil

Fin Jomfru Maria kjole og hovedbeklædning der er oplagt som kostume til Krybbespil til julefesten på skolen. Findes i str fra 3 til 8 år.

Find kostumet hos Temashop

Jomfru maria kostume 450x450 - Jomfru Maria kostume til børn

Jomfru Maria kostume

O hellige aften! Lad dit barn forvandle sig til Jomfru Maria, den mest kendte mor i verden, til næste kostumefest. I blå kjole og hovedbeklædning vil hun se guddommeligt sød ud! Jomfru Maria Børnekostume indeholder en blå og hvid kjole samt en hovedbeklædning i de samme farver.

Find kostumet hos Partyking

jomfru maria børnekostume 229x450 - Jomfru Maria kostume til børn

Jomfru Maria Børnekostume

Skal juleevangeliet spilles i teater? Nu kan de mindste piger klæde sig ud som jomfru Maria, og kostumet er velegnet til juletiden. Kostumet består af kjole og kappe.

LÆS OGSÅ: Josef kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hyrde kostume til børn

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

 

Indlægget Jomfru Maria kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Jomfru Maria kostume til børn

error: Content is protected !!