Frost Anna kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed Prinsesse Anna, så er et Anna kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i december 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

I ventetiden kan et Anna og et Elsa kostume til børn, være oplagt for alle små Frost prinsesser. Anna kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Anna kostume til børn:frost kostume anna frost 2 kjole frost 2 anna kostume til børn

Frost 2 – Anna kostume til børn

Klæd dig ud som den selvstændige Anna fra Frost-filmene. Med dette kostume på, ja så kan du både tage til udklædningsfest og halloweenfest, men du kan selvfølgelig bruge den til hverdag, for eksempel i skolen eller hjemme. Frozen 2 Anna Deluxe Børnekostume er et rigtig luksuriøst kostume til børn, som får din datter til at ligne Anna fra Frost-filmene. Dragten er i rigtig høj kvalitet og fås i fire forskellige størrelser. Der medfølger også en kjole med lilla fløjlskappe.

Find kostumet hos Temashop

anna kostume frost 2 udklædning disney kostume til piger fastelavnskostume 2021

Anna kjole fra Frost 2

Denne smukke kjole er lavet udfra Frost 2, hvor Anna er på rejse gennem efterårsskov, sammen med alle de andre vi kender fra Disneys Frost univers. Et smukt luksus kostume til piger med hang til eventyr og særligt Frost universet. 

Find kostumet hos Temashop

 

anna kostume disney frost 2 kostume frost 2 anna kostume frozen kostume fastelavnskostume anna kjole

Frost 2 – Anna luksus kostume

Klæd dig ud som Anna til Halloween, Fastelavn eller udklædningsfesten! Du får en smuk kjole og en kåbe. Bliv den smukkeste til ballet i denne fine kjole! Kostumet består af kjole og kåbe og findes i størrelser fra 3 år til 8 år. 

 Find kostumet hos Temashop

 

anna kroningskjole anna frost kostume til piger fastelavnskostume

Annas fine gyldne kjole

Rigtig sød kjole inspireret af den flotte balkjole Anna havde på til kronings dagen med guld underdel og sort top. Anna var iført denne gyldne kjole da Anna forelskede sig i Hans og Hans forelskede sig i Anna – eller gjorde han? 

Find kostumet hos Temashop

 

anna maske frost maske fastelavnsmaske

Anna maske

Overvej at fuldføre det smukke Anna kostume med en Anna maske. Med hul til øjnene, kan du se ud og lade som om du er prinsesse Anna for en stund. 

Find masken hos Temashop

frost anna paryk

Frost Anna paryk

Har din Frost prinsesse ikke naturlig Anna hår? Fuld end din Disney Frost-udklædning med denne paryk! Parykken er i one-size og har en fin fletning bagpå. Perfekt til Halloween, Fastelavn eller udklædningsfesten!

 Find parykken hos Temashop 

Fandt du det Anna kostume til børn du ledte efter?

anna kostume til børn - Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

 

Indlægget Frost Anna kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!