Frost Anna kostume til børn

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed Prinsesse Anna, så er et Anna kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

 

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i december 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

I ventetiden kan et Anna og et Elsa kostume til børn, være oplagt for alle små Frost prinsesser. Anna kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Anna kostume til børn:

frost 2 anna kostume til børn 267x450 - Frost Anna kostume til børn

Frost 2 Anna børnekostume

Bliv genforenet med din søster i denne dragt som Anna fra Disneysuccesen ”Frost” og hjælp med at redde Arendal endnu en gang. Denne elegante kjole med høj hals har tryk, glimmerdetaljer, samt en aftagelig lilla kappe. Flot Anna-kjole til den, der gerne vil være prinsesse til karnevallet.

Find det hos Coolstuff

frost kostume anna frost 2 kjole frost 2 anna kostume til børn

Frost 2 – Anna kostume til børn

Klæd dig ud som den selvstændige Anna fra Frost-filmene. Med dette kostume på, ja så kan du både tage til udklædningsfest og halloweenfest, men du kan selvfølgelig bruge den til hverdag, for eksempel i skolen eller hjemme. Frozen 2 Anna Deluxe Børnekostume er et rigtig luksuriøst kostume til børn, som får din datter til at ligne Anna fra Frost-filmene. Dragten er i rigtig høj kvalitet og fås i fire forskellige størrelser. Der medfølger også en kjole med lilla fløjlskappe.

Find kostumet hos Partyking eller Coolstuff

frozen 2 anna kostume til børn 180x450 - Frost Anna kostume til børn

Disney Frozen 2 Anna kostume og Dukke Med Kjole

Tilbring din dag sammen med Anna! Du kan tage med hende på eventyr, style hendes hår eller holde et sjovt bal for alle dine venner. Genskab din yndlingsscene fra den populære Disneyfilm eller find på dine helt egne eventyr med din nye dukke!
Du får også en smuk kjole, der matcher Annas! Kjolen passer til børn mellem 4 og 6 år.

Find hos Jollyroom

anna børnekostume 450x450 - Frost Anna kostume til børn

Anna kostume til børn

Tryl dig om til den modige Anna fra den populære film “Frost”! Denne søde kjole passer perfekt sammen med en Anna-paryk.
Kostumet omfatter en sød kjole, der er inspireret af Anna i “Frost”/”Frozen”. Kjolen har en vinrød satinkappe med en hvid pelsimitation foroven. Den er langærmet med et turkist parti foroven og et sort parti på bryst og mave. Længst oppe på den sorte del og i taljen løber der guldfarvede og glitrende bånd. Skørtet består af to blå lag, hvoraf underskørtet er af satin, mens overskørtet er fremstillet af tyl.

Find kostumet hos Partyking

anna luksus børnekostume 450x450 - Frost Anna kostume til børn

Anna børnekostume

Denne kjole tilhører dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde! En rigtig god karakter at have som forbillede for børnene, der vil til kostumefest.
Anna Deluxe Børnekostume indeholder en kjole og en kappe. Kjolen er middellang og består af en sort og sølvfarvet top og en blå nederdel. Den øverste del har et midterparti af sort satin med det grønne blade og prikker i forskellige farver. På toppen er et guldbroderet bånd, der er formet som et v, et bordeaux satinparti og et trykt billede af Anna.

Find kostumet hos Partyking

Anna børnekostume 301x450 - Frost Anna kostume til børn

Anna børnekostume

Anna Frozen™ (Frost) udklædningen til børn er officielt licenseret af Disney™ . Den består af en satin kjole (sko indgår ikke). Kjolen er sort foroven og er dekoreret med blomster og et billede af Anna. Ærmerne er blå, korte og elastiske. Den nederste del af kjolen er også blå og prydes af et lilla tryk forneden. Klæd dig ud som prinsesse Anna til fødselsdagsfesten eller fastelavn!

Find kjolen hos Vegaoo

Anna sommerkjole 341x450 - Frost Anna kostume til børn

Anna sommerkjole

Kostumet som Anna Frost™ er lavet på licens fra Frost™, og det består af en kjole (sko medfølger ikke). Kjolen i satinlignende stof er sort foroven med korte, lysegule ærmer. En grøn, falsk vest er syet på forsiden, og kjolens nederdel er turkis med pailletmotiv. Kjolen lukkes i ryggen med velcrobånd. Anna-kjolen er en drømmekjole at bære til festen.

Find Anna sommerkjole hos Vegaoo

Frost anna kostume til børn 289x450 - Frost Anna kostume til børn

Frost Anna børnekostume

Dette Anna kostume til piger er under officiel licens af Disney™ og består af en kjole (støvler og strømpebukser er ikke inklusiv). Denne Anna kjole er i blåt stof med lange ærmer og høj krave. Denne kjole er prydet med et smukt mønster for neden. Kjolen har et falsk bælte ved taljen og falske kanpper ved brystet. Kjolen lukkes på bagsiden med velkro. 

Find kostumet hos Vegaoo

anna og elsa parkostume frost 450x407 - Frost Anna kostume til børn

Anna og Elsa parkostume

Nu kan du blive til hele to prinsesser! Disse kostumer af Anna og Elsa Frost er under den officielle licens Frost™. De består af to kjoler (sko er ikke inkluderet). Anna Frosts satinkjole har sort overdel. Et forgyldt bånd fremhæver taljen. Kjolen har lyseblå elastiske pufærmer. Det nederste af satinkjolen er mørkeblå. Der er mørkviolette mønstre nederst på kjolen. Denne kjole har elastik i ryggen. Elsas kjole er i lyseblåt satinstof. Halsudskæring og ærmer er i blåt slør med pailletter. Halsudskæringen har endvidere en kant med blå pailletter. Elsas portræt befinder sig på kjolens bryst. Den har elastik i ryggen ud for taljen. Dette sæt er perfekt til at genskabe den magiske verden fra Frost til en temafest over prinsesser.

Find kostumerne hos Vegaoo

Fandt du det Anna kostume til børn du ledte efter?

anna kostume til børn - Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

 

Indlægget Frost Anna kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Frost Anna kostume til børn

error: Content is protected !!