Julemands kone kostume til voksne

Skal du klædes ud til den kommende julefrokost, julefest eller måske selveste juleaften, så er et julemandens kone kostume til voksne, den oplagte udklædning.

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Og skal din bedre halvdel klædes ud som Julemanden, er det da passende at du kommer som julemandens kone også kaldet Fru julemand.

Julemanden har travlt på sit værksted for at gøre årets gaver klar til alle de artige børn. Julemanden kan selvfølgelig ikke klare sig alene og derefter har han alle hans nisser som holder styr på gaveproduktionen og indpakningen. Men både julemand og nisser skal selvfølgelig have noget i deres maver for at kunne holde aktivitetsniveauet igang og her er julemandens kone en uundværlig hjælp.

Julemandens kone sørger nemlig for at forkæle julemanden og hjælperne og sørge for at der maver altid er mætte med lækker risengrød.

Julemandens kones tøj har samme farve som julemandens, nemlig den genkendelig røde farve med hvid kanter og et sort bælte ved livet.

Julemands kone udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten eller til udklædning til juleaften. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Julemands kone kostume til voksne:

deluxe julemandens kone kostume jule kjoler 450x438 - Julemands kone kostume til voksne

Julemandens kone kostume

Frk. Jul, Julekone, Miss Claus, ja kært barn har mange navne. Julemanden er intet uden hans søde kone, hun opmuntrer ham i den travle juletid, hun passer alle nisserne og servere en risengrød der får tænderne til at løbe i vand. Nu kan du blive klar til årets mange julearrangementer med dette flotte klassiske Julemandens Kone kostume. Kostumet består af en lang, rød kjole med krave og tilhørende hat. Så hvis børnebørnene skal have besøg af julemandens kone i år, vil dette kostume helt sikkert være et hit.

Find kostumet hos Temashop

klassisk julemandens kone kostume jule kjoler 450x439 - Julemands kone kostume til voksne

Klassisk julekone kostume

Overrask familiens børn med besøg fra Fru. Jul i den søde juletid. Dette kostume består af en rød kjole med tilhørende forklæde og hat. Sættet har mange fine detaljer som blonder og den klassiske grønne jule kvist.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 10 16 kl. 13.36.04 687x1024 - Julemands kone kostume til voksne

 
Skærmbillede 2017 10 16 kl. 13.38.51 750x1024 - Julemands kone kostume til voksne

Fru Julemand kostume

Højt fra træets grønne top stråler juleglansen, spillemand spil lystigt op – nu begynder dansen! Spred julestemning og glædeligt humør i dette søde og eksklusive kostume!

Find Fru julemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 16 kl. 13.42.36 886x1024 - Julemands kone kostume til voksne

Julemandens kone kostume

Julemandens kone sørger for, at han for den rette mad og holder formen. Dette søde og fine kostume vil sprede godt humør og julestemning!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 16 kl. 13.44.41 808x1024 - Julemands kone kostume til voksne

Julemandens kone udklædning

Julestemning, julekjole, plys og blødhed – lyder det ikke som en god kombination. Det får du her. Denne julekjole er i blødt velour stof og med store plyskanter. Rigtig fin sammen med nogle søde stockings eller strømpebukser. Husk endeligt nissehuen til.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 16 kl. 13.48.00 754x1024 - Julemands kone kostume til voksne

Fru Jul kostume

Fin julekjole i velour. Julemandens kone er en venlig dame og hun er god til at sprede godt humør og julestemning!

Find Fru Jul kostume hos Temashop

collage 11 829x1024 - Julemands kone kostume til voksne

Tilbehør julemands kone kostume til voksne

  1. Fine rød og hvid stribede knæstrømper der passer til julekostumet. Find det hos Temashop.
  2. Lang nissehue. Skal du ud og svinge lidt med kvasten, er denne skønne ekstra lange nissehue lige sagen. Rød med bred hvid plyskant og kvast. Find det hos Temashop.
  3. En lyd der hører med til julen er lyden af julemandens klokke, men for julemandens kone kan den bruges til blandt andet at gøre opmærksom på at nu er risengrøden færdig. Find den hos Temashop.

Fandt du det julemandens kostume til voksne du ledte efter?

Julemandens kone kostume til voksne - Julemands kone kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Julemandskostume til voksne

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Julemands kone kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Julemands kone kostume til voksne

error: Content is protected !!