Viking kostume til børn

Har du et barn der er vild med vikinger, nordisk mytologi og pirater?

Så er et viking kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Vikingerne var datidens pirater i de nordiske lande. Faktisk var dannerne et folk af pirater i mange mange år. Men vikingerne var mere end røvende pirater på togt, de var også modige eventyrere, innovative bådebyggere, dygtige handelsfolk og gemene sørøvere. De danske vikinger havde store armbevægelser i datidens Europa, og deres levevis, kultur og rejser trækker dybe spor til nutidens Danmark. De danske vikinger er måske bedst kendt som de hedenske danere, der var skruppelløse nok til at plyndre kirker og klostre, men vikingesamfundet på vores bredegrader, var faktisk samfundsmæssigt og kulturelt set, meget avancerede. Vikingetiden dækker over perioden fra ca. 800-1050, og vikingerne levede hovedsageligt i Danmark, Sverige og Norge.

Vikingernes guder var de kendte guder fra Nordisk mytologi. Odin, Thor og de andre fra Asgård var dem man ofrede til, når man ønskede sig noget. Derfor hænger Nordisk Mytologi og Vikingerne uløseligt sammen. Vor tids børn kender bedst Thor fra Asgård, idet han optræder i Avengers filmene, både i filmen om Thor, men også når Avengers teamet af superhelte, skal redde verden, på det store lærred. En par andre kendte vikingetyper, fra samme tidsperiode, er de sjove Obelix og Asterix.

Et vikingekostume til børn er ofte kendetegnet ved en hjelm med horn, en kappe og en ønske. Viking kostume til børn er både for drenge og piger. Vikingepiger er super seje og havde søde kjoler, sværd og skjold. Se de mange muligheder for vikingeudklædning til børn nedenfor:

 

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingepige kostume pige viking kostume

Vikingepige børnekostume

Sødt vikingekostume til piger i børnestrørrelser. Kostumet som vikingepige er ideel til fastelavn eller andre udklædnings-lejligheder. Tag til udklædningsfest, og skru tiden tilbage til vikingetiden. I dette sjove kostume kan piger hærge løs som en rigtig viking. Husk at finde på et sejt vikingenavn!

Find vikingepigen børnekostume hos CoolStuff

 

viking kostume til børn fastelavnsudklædning viking temafest viking børnekostume

Historisk vikingekostume

Vikinger er grusomme, men meget stærke krigere. De tager på plyndringstogt overalt i Skandinavien, hvor alle frygter deres besøg! Kostumet indeholder bluse, bukser og hjelm med skæg.

Find det historiske vikingekostume hos Temashop

 

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume skjold ridder luksus kostume viking

Sej viking – børnekostume

Lækkert viking kostume til børn der ville give sin højre arm for at leve i vikingetiden, bare en enkel dag. En rigtig lille viking i grå farver med mange farver. Fuldend kostumet med økse, skjold og hjelm og så er du parat til fastelavn. Perfekt til fastelavnsfesten, til børneteater eller leg i hjemmet.

Find vikingekostumet hos Temashop

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume skjold ridder luksus kostume vikingehøvding

Vikingehøvding kostume

Er du også klassens naturlige leder, eller vil du bare være konge over fastelavn i år? Så er dette kostume ideel til dig. Inspireret af de seje vikingehævdinger der ledte efter guld og rigdom på deres togter mod fjerne egne.  Pep kostumet op med et vildt vikinge skjold og sejt sværd eller økse, er du en krigerisk viking fra norden.- et fantastisk godt børnekostume.

Find vikingehøvding kostume hos Temashop

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume obelix kostume obelix børnekostume obelixkostume

Obelix udklædning

Asterix og Obelix – godhjertet og stærke Obelix, er et alternativ til det klassiske vikingekostume. Et sjovt og farverigt kostume. I gang med armbøjningerne! Der skal styrke og muskler til, hvis Obelix kostumet skal blive en succes. 

Find Obelix kostumet hos Temashop

 

vikingen vicky kostume til pige viking vicky børnekostume vikingen vicky kostume til børn vikingen vicky udklædning

Vikingen Vicky børnekostume

Dettepigekostume er under officiel Vikingen Vicky™ licens. Den består af en tunika, en overdel, en tunika og et par strømpebukser (hjlem og paryk ikke inkluderet). Den bordeau-farvede tunika har lange ærmer, med hvid krave og kantbånd. Overdelen er blå og uden ærmer. Bæltet og strømpebukser binder hele kostumet sammen. Detet kostume vil være perfekt når du vil inkarnere din favoritfigur til en udklædningsfest eller karneval. Kostumet inkluderer Tunika, Overdel, Strømpebukser og Bælte.

Find kostumet hos Vegaoo

 

vikingepige kostume vikingepige udklædning sort biking kostume til børn

Sort vikingepige kostume

Dette vikingekostume til piger består af en kjole, en hjelm og benklæder. Hjelmen har flotte horn i sort og sølv. Den sorte kjole har lange ærmer og er pyntet med imiteret grå pels på skuldrene, på håndled og i bunden. Maven er dekoreret med satinstof med snøring. Benklæderne er i imiteret grå pels og sidder på med grå bånd. Vikingekostumet er perfekt til fastelavn!

Find kostumet hos Vegaoo

 

viking crogar kostume til børn crogar vikingekostume zak kostume til drenge zak børnekostume

Crogar Zak kostume

Dette Crogar kostume til drenge er under officiel licens af Zak Storm™. Dette kostume består af en hjelm med paryk, et skæg, en trøje med skuldre, to armbånd, et bælte med taske, bukser og overtræksstøvler. Denne bluse er brun med korte ærmer med et lille blåt stykke på skulderen og ved taljen. Denne hjelm er med to horn og en paryk med syntetisk orange rødt hår som matcher det lille skæg. To armbånd i brun er til at tage om håndledet. Bukserne er fremstillet i polyester er er i grønne farver med striber. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

vikingesæt fastelavn vikingetiden udklædning

Vikingesæt til fastelavn

Dette vikingekostume til børn består af en skjorte og en vest (strømpebukser, sko, hjelm og sværd er ikke inkluderet). Den beige overdel tages på direkte over hovedet. Den har røde kanter ved ærmerne og i bunden. Vesten er lavet i imiteret pels og gør dit barn til en ægte kriger!

 

viking kostume til baby viking babykostume

Viking baby udklædning 1-2 år

Dette vikinge kostume til babyer består af en overdel, et par bukser, en hjelm og et par sutsko. Overdelen er himmelblå med ringbrynjeeffekt på ærmerne. bUnden af ærmerne har lange grå hår.  Der sidder et bælte med et falsk bæltespænde fuldender overdelen.
Bukserne er brune og fuldendes af de små sorte sko. Vikingehjelmen er lavet i skum og har flotte hvide horn på siderne. Vikingekostumet til babyer er perfekt til fastelavn!

Find kostumet hos Vegaoo

 

viking våben til børn viking skjold til viking kostume

Fuldend vikingekostumet med våben. Find både skjold og våben til vikingedrenge og piger – her hos Vegaoo

viking kostume til børn vikingetilbehør vikingehjelm til børn vikingeskjold til børn

Tilbehør til viking kostume til børn

Enhver viking med respekt for sig selv har naturligvis en hjelm og et våbensæt i form af et skjold og et sværd – eventuelt også en langskaftet økse. Der findes et stort udvalg af både vikingehjelme og vikinge våbensæt til børn. Størt udvalg findes her hos Temashop og hos Vegaoo

 

Fandt du det helt rigtige vikinge kostume til børn?

viking kostume til børn viking kostume til drenge viking kostume til piger vikingeskjold til drenge viking viking kostume til baby

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Game of Thrones kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn

Indlægget Viking kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Viking kostume til børn

error: Content is protected !!