Viking kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med vikinger, nordisk mytologi og pirater?

Så er et viking kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Vikingerne var datidens pirater i de nordiske lande. Faktisk var dannerne et folk af pirater i mange mange år. Men vikingerne var mere end røvende pirater på togt, de var også modige eventyrere, innovative bådebyggere, dygtige handelsfolk og gemene sørøvere. De danske vikinger havde store armbevægelser i datidens Europa, og deres levevis, kultur og rejser trækker dybe spor til nutidens Danmark. De danske vikinger er måske bedst kendt som de hedenske danere, der var skruppelløse nok til at plyndre kirker og klostre, men vikingesamfundet på vores bredegrader, var faktisk samfundsmæssigt og kulturelt set, meget avancerede. Vikingetiden dækker over perioden fra ca. 800-1050, og vikingerne levede hovedsageligt i Danmark, Sverige og Norge.

Vikingernes guder var de kendte guder fra Nordisk mytologi. Odin, Thor og de andre fra Asgård var dem man ofrede til, når man ønskede sig noget. Derfor hænger Nordisk Mytologi og Vikingerne uløseligt sammen. Vor tids børn kender bedst Thor fra Asgård, idet han optræder i Avengers filmene, både i filmen om Thor, men også når Avengers teamet af superhelte, skal redde verden, på det store lærred. En par andre kendte vikingetyper, fra samme tidsperiode, er de sjove Obelix og Asterix.

Et vikingekostume til børn er ofte kendetegnet ved en hjelm med horn, en kappe og en ønske. Viking kostume til børn er både for drenge og piger. Vikingepiger er super seje og havde søde kjoler, sværd og skjold. Se de mange muligheder for vikingeudklædning til børn nedenfor:

 

viking kostume til børn fastelavnsudklædning viking temafest viking børnekostume

Historisk vikingekostume

Vikinger er grusomme, men meget stærke krigere. De tager på plyndringstogt overalt i Skandinavien, hvor alle frygter deres besøg! Kostumet indeholder bluse, bukser og hjelm med skæg.

Find det historiske vikingekostume hos Temashop

 

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume skjold ridder luksus kostume viking

Sej viking – børnekostume

Lækkert viking kostume til børn der ville give sin højre arm for at leve i vikingetiden, bare en enkel dag. En rigtig lille viking i grå farver med mange farver. Fuldend kostumet med økse, skjold og hjelm og så er du parat til fastelavn. Perfekt til fastelavnsfesten, til børneteater eller leg i hjemmet.

Find vikingekostumet hos Temashop

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume skjold ridder luksus kostume vikingehøvding

Vikingehøvding kostume

Er du også klassens naturlige leder, eller vil du bare være konge over fastelavn i år? Så er dette kostume ideel til dig. Inspireret af de seje vikingehævdinger der ledte efter guld og rigdom på deres togter mod fjerne egne.  Pep kostumet op med et vildt vikinge skjold og sejt sværd eller økse, er du en krigerisk viking fra norden.- et fantastisk godt børnekostume.

Find vikingehøvding kostume hos Temashop

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingekostume obelix kostume obelix børnekostume obelixkostume

Obelix udklædning

Asterix og Obelix – godhjertet og stærke Obelix, er et alternativ til det klassiske vikingekostume. Et sjovt og farverigt kostume. I gang med armbøjningerne! Der skal styrke og muskler til, hvis Obelix kostumet skal blive en succes. 

Find Obelix kostumet hos Temashop

Vikinge kostume til piger 450x450 - Viking kostume til børn

Vikinge kostume til piger

I dette flotte kostume forvandles barnet til en vikingepige. Perfekt kostume til en udklædnings- eller fødselsdagsfest! Kostumet omfatter en sort og brun kjole med et bælte og mange fine detaljer samt en hat, der ligner en sølvfarvet vikingehjelm med brune horn.

Find det hos Partyking

Vicke viking børnekostume 450x450 - Viking kostume til børn

Vicke Viking børnekostume

Dette kostume er som hentet ud af den klassiske historie om Vicke, og det vil helt sikkert være et hit hos de børn, der elsker at klæde sig ud! Kostumet omfatter en tunika, bælte samt strømpebukser i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Viking børnekostume 450x450 - Viking kostume til børn

Viking børnekostume

Med denne coole vikingedragt forvandles du til en sej viking, klar til at sejle ud og erobre verden. Men husk også at medbringe et sværd og en vikingehjelm! Man ved jo aldrig hvilke fjender man kan møde. Her får du et vikingekostume der består af en trøje med mange seje detaljer, et bælte og et par benvarmere.

Find kostumet hos Partyking

viking kostume til børn vikingekostume barn viking udklædning vikingepige kostume pige viking kostume

Viking pigekostume

Vikinger er skandinaviens kriger, som plyndrede og togtede rundt i hele Europa. Sejt vikingkostume til piger bestående af vikingkjole og armbånd.

Find kostumet hos Temashop

viking børnekostume 682x1024 - Viking kostume til børn

Viking kostume

Det perfekte vikingkostume til børn. Med dette kostume bliver dit barn klædt ud som en stærk viking, klar til at ødelægge fastelavnstønden eller lege i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

viking kostume til børn vikingetilbehør vikingehjelm til børn vikingeskjold til børn

Tilbehør til viking kostume til børn

Enhver viking med respekt for sig selv har naturligvis en hjelm og et våbensæt i form af et skjold og et sværd – eventuelt også en langskaftet økse. Der findes et stort udvalg af både vikingehjelme og vikinge våbensæt til børn. Stort udvalg findes her hos Temashop 

Sven viking kostume til børn 409x450 - Viking kostume til børn

Souza Sven viking udklædning til børn

Er barnet inviteret til vikingefest eller drømmer han/hun om at være viking for en dag, så er dette kostume lige sagen. Kostumet består af en bluse og hjelm.

Find viking udklædning hos Kids-world

Fandt du det helt rigtige vikinge kostume til børn?

viking kostume til børn viking kostume til drenge viking kostume til piger vikingeskjold til drenge viking viking kostume til baby

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Game of Thrones kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn

Indlægget Viking kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Viking kostume til børn

error: Content is protected !!