Skelet kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et skelet kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Skelettet består af 206 knogler og deres funktion er både at passe på vores organer, men også at gøre kroppen bevægelig. Skelet starter ud som brusk og gennem 20 års forbening sker den gradvise transformation for brusk til knogler. Når vi er ca. 20 år gamle er skelettet færdigudviklet og knoglerne vokser ikke mere og bliver ikke stærkere. Vidste du at knogler er levende? Med den viden er det jo oplagt at klæde sig ud som skelet! Vores knogler er faktisk levende og har brug for ilt og næring, som gør dem en smule elastiske og gør at ikke så nemt brækker. Skulle uheldet være ude og en knogle brækker, så kan den vokse sammen og hele sig selv. Når vi putter gips på et ben der er brækket, så handler det om at få det til at vokse helt rigtigt sammen og om at lade det hvile, mens det vokser sammen. 

Skelettet er også det sidste der er tilbage, når vi dør. Og derfor er skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Et skelet kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige skelet kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

 

oppusteligt skelet kostume til voksne gigant halloween kostume XXXL skelet halloween udklædning kostumeuniverset

Oppusteligt skelet kostume 

Et sjovt og frygtindgydende skelet kostume af den oppustelige slags. Kostumet har en indbygget ventilator der gør at du kan være gigantisk skelet til Halloween i 7 timer, inden batterierne skal skiftes ud. 

Find kostumet hos Temashop

 

skelet med pik skelet kostume til voksne frækt halloween kostume

Skelet kostume med penis

Sjovt kostume til Halloween eller polterabend! Det indeholder heldragt og handsker og maske. Så er du klar til at være skelet med lyst til noget kød! 

Find kostumet hos Temashop

 

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.19.29 604x1024 - Skelet kostume til voksne

Skelet kostume

Mangler du det perfekte halloween kostume, så klæd dig ud som en smuk skelet darling i dette flotte kostume, der består af kjole med tyl forneden og tilhørende handsker med skelet motiv.

Find kostumet hos Temashop

 

he-man skeletor kostume til voksne he-man skelet udklædning til voksne 90er kostume til voksne superhelt udklædning til voksne

He-man skeleton kostume

Heldragt med maske og hætte som skelet fra den gamle He-man film! Sjov og anderledes skelet kostume til Halloween eller børnefødselsdagen. 

Find kostumet hos Temashop

 

sort skelet kjole til kvinder halloween kostume til kvinder

Skelet kjole til kvinder

Forførende Halloween kostume med sort kort kjole med flæser og tyl slør. Husk at købe nogle knæstrømper og make up ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.11.46 581x1024 - Skelet kostume til voksne

Skelet diva kostume

Halloween er årets mørke og dystre højtid, hvor ånder og spøgelser kommer frem for at sprede uhygge og skrig. Som smuk skeletdiva får du den perfekte udklædning til aftenens fester!

Find skelet diva kostume hos Temashop

 

pink halloween kostume pink skelet kostume til voksne halloween kjole til kvinder

Pink skelet kostume til kvinder

Et toptunet Halloween skelet kostumesæt til dig der ser godt ud i pink. Kostumet består af bluse, leggings, tylskørt og handsker. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

skelet jakkesæt halloween skelet suit halloween jakkesæt

Skelet jakkesæt

Er du træt af de klassiske jakkesæt og ønsker noget med noget spræl i, så er dette jakkesæt lige sagen. Sættet er perfekt til Halloween festen eller til den mexicanske helligdag ‘Day of The Dead’. Jakkesættet består af jakke, bukser og slips.

Find jakkesættet hos Temashop

 

rainbow skelet kjole rainbow halloween kostume til kvinder

Skelet rainbow halloween kostume

Regnbue skelet kjole med flæser og lange ærmer. Et fint Halloween kostume der sammen med lidt uhyggeligt make up giver dig et fint halloween kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

skelet ekstra høj heldrag halloween kostume

Skelet heldragt

Ekstra stort skelet kostume med ekstra højde og ekstra store hænder. Kostumet består af en heldragt og maske. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

skelet kostume til voksne tilbehør

Tilbehør til skeletkostume

  1. Fuldend det uhyggelig look som skelet, når du skal skræmme og sprede gys til Halloween. Mal seje og scary detaljer med ansigtsmalingen! Find ansigtsmaling til skelet kostumet hos Temashop.
  2. Fine skelet hænder i form af skelet handsker. Sorte handsker med tryk af skelet knogler, der går ud fra hånden.
  3. Skelet maske. Til dig der ikke er vild med at skulle males i hele ansiget. Gem dig bag en maske der skinner grundet den metalliske effekt. Find skelet masker hos Temashop.

Hvilket Skelet kostume til voksne leder du efter?

collage 22 1024x430 - Skelet kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til børn
LÆS OGSÅ: Døden kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Døden kostume til børn

 

Indlægget skelet kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!