Skelet kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et skelet kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Skelettet består af 206 knogler og deres funktion er både at passe på vores organer, men også at gøre kroppen bevægelig. Skelet starter ud som brusk og gennem 20 års forbening sker den gradvise transformation for brusk til knogler. Når vi er ca. 20 år gamle er skelettet færdigudviklet og knoglerne vokser ikke mere og bliver ikke stærkere. Vidste du at knogler er levende? Med den viden er det jo oplagt at klæde sig ud som skelet! Vores knogler er faktisk levende og har brug for ilt og næring, som gør dem en smule elastiske og gør at ikke så nemt brækker. Skulle uheldet være ude og en knogle brækker, så kan den vokse sammen og hele sig selv. Når vi putter gips på et ben der er brækket, så handler det om at få det til at vokse helt rigtigt sammen og om at lade det hvile, mens det vokser sammen. 

Skelettet er også det sidste der er tilbage, når vi dør. Og derfor er skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Et skelet kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige skelet kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.19.29 604x1024 - Skelet kostume til voksne

Skelet kostume

Mangler du det perfekte halloween kostume, så klæd dig ud som en smuk skelet darling i dette flotte kostume, der består af kjole med tyl forneden og tilhørende handsker med skelet motiv.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.11.46 581x1024 - Skelet kostume til voksne

Skelet diva kostume

Halloween er årets mørke og dystre højtid, hvor ånder og spøgelser kommer frem for at sprede uhygge og skrig. Som smuk skeletdiva får du den perfekte udklædning til aftenens fester!

Find skelet diva kostume hos Temashop

 

skelet kostume til voksne skelet kostume til mænd

Skelet kostume til voksne

Heldragt der passer både mænd og kvinder. Heldragt med hætte der er ganske uhyggelig med knogler.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.15.52 701x1024 - Skelet kostume til voksne

Skelet kostume

Det bliver en uuuuuuhyggelig aften for alle andre når du kommer i dette rigtige uhyggelige kostume med skelet tryk. Masken er frygtindbydende og byder på mystik og magi. Sættet indeholder overdel, kappe med stivet krave og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

skelet kostume til mænd

Sjofelt halloween kostume

Hvis du er på jagt efter et kostume som tiltrækker blikke, så er dette definitivt et kostume for dig. De fleste reagerer nemlig på dette veludrustede skeletkostume. Du behøver heller ikke at bekymre dig om hvad folk tænker om dig- jumpsuitet er nemlig dækkende og skjuler dit ansigt. Veludrustet Skelet Kostume er et jumpsuit med en udstoppet skeletpenis, stofmaske og handsker. 

Find kostumet hos PartyKing

carry me skelet kostume ride on skelet udklædning

Caary Me Skelet kostume til Halloween

Hvem kunne have troet at et skelet uden muskler kunne være så stærkt? Ikke desto mindre lykkes det denne forfærdelige figur at bære rundt på dig hele natten mens den skaber skræk hos dine gæster. Et kostume der er så sjovt som det er skræmmende – afhængigt af hvordan du bruger det. Enten lader du skelettet lave nogle smukke moves på dansegulvet, eller du lader det jage dine skræmte venner. Når du bærer dette Carry Me Skelet-kostume ser det ud som om at du rider på ryggen af et skelet. Dette sjove kostume passer til eksempelvis halloweenfester.

Find kostumet hos PartyKing

skelet kostume til voksne tilbehør

Tilbehør til skeletkostume

  1. Fuldend det uhyggelig look som skelet, når du skal skræmme og sprede gys til Halloween. Mal seje og scary detaljer med ansigtsmalingen! Find ansigtsmaling til skelet kostumet hos Temashop.
  2. Fine skelet hænder i form af skelet handsker. Sorte handsker med tryk af skelet knogler, der går ud fra hånden.
  3. Skelet maske. Til dig der ikke er vild med at skulle males i hele ansiget. Gem dig bag en maske der skinner grundet den metalliske effekt. Find skelet masker hos Temashop.

Hvilket Skelet kostume til voksne leder du efter?

collage 22 1024x430 - Skelet kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til børn
LÆS OGSÅ: Døden kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Døden kostume til børn

 

Indlægget skelet kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!