The nightmare before Christmas kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en du kender også vild med kultfilmen The nightmare before Christmas?

Et The nightmare before Christmas kostume til børn og voksne er et oplagt kostume til halloween, julefesten, fastelavn eller leg i hjemmet.

The night before Christmas er en film fra 1993, der stadig den dag idag er meget populær. Jack Skellington bliver træt af den samme fest år efter år i Halloweenbyen, så da han finder julebyen bliver han vildt begejstret. Jack misforstår meningen med julen ud fra sit Halloween-synspunkt og tror at Julemanden er Fuglemanden, en grum og væmmelig figur. Derfor vil han forbedre julen ud fra sin egen (forkerte) opfattelse af hvad julen er ved selv at være Fuglemanden fordi han er træt af at være Den Store Græskarmand hele tiden. Så han får kidnappet Julemanden for at kunne træde i hans sted. Men så begynder det at gå skævt, og sammen med Sally får han sin sag for i det, der viser sig at blive Nightmare Before Christmas.

 

 

The night before Christmas voksenkostumerNightmare Before Christmas Jack skellington Kostume 334x450 - The nightmare before Christmas kostume

The Nightmare Before Christmas Jack skellington Kostume

Kan du gøre et bedre job end jack og forsøge at få lidt julestemning tilbage i byen? Så iklæd dig dette kostume bestående af jakke m. bluse, bukser og maske.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

SE OGSÅ: Skelet kostume til børn

SE OGSÅ: Kæmpehoved kostume til børn

SE OGSÅ: Nisse kostume til børn

Indlægget The Nightmare Before Christmas kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

error: Content is protected !!