The nightmare before Christmas kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en du kender også vild med kultfilmen The nightmare before Christmas?

Et The nightmare before Christmas kostume til børn og voksne er et oplagt kostume til halloween, julefesten, fastelavn eller leg i hjemmet.

The night before Christmas er en film fra 1993, der stadig den dag idag er meget populær. Jack Skellington bliver træt af den samme fest år efter år i Halloweenbyen, så da han finder julebyen bliver han vildt begejstret. Jack misforstår meningen med julen ud fra sit Halloween-synspunkt og tror at Julemanden er Fuglemanden, en grum og væmmelig figur. Derfor vil han forbedre julen ud fra sin egen (forkerte) opfattelse af hvad julen er ved selv at være Fuglemanden fordi han er træt af at være Den Store Græskarmand hele tiden. Så han får kidnappet Julemanden for at kunne træde i hans sted. Men så begynder det at gå skævt, og sammen med Sally får han sin sag for i det, der viser sig at blive Nightmare Before Christmas.

Klæd dig ud som enten Jack Skellington eller Sally med et af disse kostumer:

The night before Christmas børnekostumer

jack skellington børnekostume 450x450 - The nightmare before Christmas kostume

Jack Skellington børnekostume

Græskarkongen Jack Skellington er træt af halloween og ønsker i stedet at fejre jul. Det er et sandt mareridt. Det er ganske enkelt “The Nightmare Before Christmas”… Kostumet består af en overdel med en stribet blazer, et par stribede bukser, en butterfly, som ligner en flagermus, samt en maske med huller til øjnene. Masken sidder fast via et bånd rundt om hovedet.

Find kostumet hos Partyking

sally børnekostume 450x450 - The nightmare before Christmas kostume

Sally børnekostume

Den uhyggelige film Nightmare Before Christmas er lige så elsket af voksne som børn og betragtes som en sand klassiker inden for sin genre. Hvis dit barn har en forkærlighed for karakteren Sally, så kan vi nu med glæde meddele, at hendes kjole er til salg sammen med hendes skrigende røde hår. Det perfekte Halloween-outfit til børn! Her får du et fantastisk kostume, der indeholder en flerfarvet kjole, som karakteren Sally bærer i filmen Nightmare Before Christmas. Der medfølger også en rød paryk i polyester.

Find kostumet hos Partyking

The night before Christmas voksenkostumerNightmare Before Christmas Jack skellington Kostume 334x450 - The nightmare before Christmas kostume

The Nightmare Before Christmas Jack skellington Kostume

Kan du gøre et bedre job end jack og forsøge at få lidt julestemning tilbage i byen? Så iklæd dig dette kostume bestående af jakke m. bluse, bukser og maske.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

SE OGSÅ: Skelet kostume til børn

SE OGSÅ: Kæmpehoved kostume til børn

SE OGSÅ: Nisse kostume til børn

Indlægget The Nightmare Before Christmas kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

error: Content is protected !!