Haj kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt børnekostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til børn og baby være en idé.

Er junior vild med hajfinnesuppe? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når din barn ankommer til årets fastelavnsfest, iført et flot hajkostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til fastelavn eller til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til leg i hjemmet.

Haj kostume til børn

haj kostume til børn haj børnekostume

Farlig haj børnekostume

Dette hajkostume består af en dragt (sko er ikke inkluderet). Dragten er lavet af et blødt stof, og er dekoreret med små hajfinner ved anklerne og langs ærmerne. Maven og hætten er lavet af et skumagtigt materiale. Hætten, med plastik øjne og stoftænder, forestiller hajens hoved. Indersiden af hætten er foret med rødt stof. Dragtens bagside er desuden også dekoreret med en hajfinne, der dog nemt kan fjernes, da den fæstes ved hjælp af velcro. Dragten lukkes på forsiden med en lynlås. Dette hajkostume er perfekt, hvis du vil skræmme dine venner til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Biler kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skildpadde kostume til baby og børn 

 

Indlægget Haj kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Haj kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!