Haj kostume til børn og baby

Er du på udkig efter et anderledes og skørt børnekostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til børn og baby være en idé.

Er junior vild med hajfinnesuppe? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når din barn ankommer til årets fastelavnsfest, iført et flot hajkostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til fastelavn eller til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til leg i hjemmet.

Haj kostume til baby

 

baby kostume haj udklædning til baby haj babykostume

Sødt haj babykostume

Efter dette er du ikke længere bange for havets dyr! Denne hajdragt til babyer inkluderer en heldragt, en hætte og et par hjemmesko. Den bløde heldragt er karakteristisk hvid og grå, og lukkes på ryggen med en lynlås. Dragten er foret, og har også en åbning mellem benene. Hætten forestiller hajens hoved med en finne på bagsiden. De bløde hjemmesko er grå med skridsikker sål. I denne dragt bliver din baby med garanti det mest nuttede rovdyr. Fås i størrelserne: 6-12 mdr, 12-24 mdr og 24-48 mdr.

 Find kostumet hos Vegaoo

 

lille haj babykostume lille haj børnekostume

Sejt haj kostume til familiens mindste

Pas på hajen! Dette haj kostume til babyer består af en tunika, en hætte og et par futter. Den grå og hvide hætte forestiller et hajhoved med tænder. Den udvidede tunika uden ærmer har en hvid mave. Den er dekoreret med en hajhale! Futterne er skridsikre. Kostumet fås i størrelse 1-2 år og 3-4 år.

Find kostumet hos Vegaoo 

 

haj kostume babykostume haj kostume til baby babyudklædning baby fastelavnskostume

Babyhaj babykostume

Skal hele familien, inkl. de yngste, med til den årlige udklædningsfest? Så skal alle familiemedlemmer naturligvis gå all-in på kostumerne, uanset alder! Denne supersøde hajdragt er helt uimodståelig og passer til børn, der vejer mellem 8-11 kg. Du har garanteret aldrig set en sødere haj! Produktet omfatter et blåt og ganske blødt kostume, der forestiller en ufarlig haj. Kostumet dækker den øverste del af kroppen og tages på som en body mellem benene ved hjælp af velcro, hvilket gør det nemmere at skifte bleen!

Find kostumet hos Partyking

 

Haj kostume til børn

haj kostume til børn haj børnekostume

Farlig haj børnekostume

Dette hajkostume består af en dragt (sko er ikke inkluderet). Dragten er lavet af et blødt stof, og er dekoreret med små hajfinner ved anklerne og langs ærmerne. Maven og hætten er lavet af et skumagtigt materiale. Hætten, med plastik øjne og stoftænder, forestiller hajens hoved. Indersiden af hætten er foret med rødt stof. Dragtens bagside er desuden også dekoreret med en hajfinne, der dog nemt kan fjernes, da den fæstes ved hjælp af velcro. Dragten lukkes på forsiden med en lynlås. Dette hajkostume er perfekt, hvis du vil skræmme dine venner til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

 

haj kostume til børn haj børnekostume blodig haj kostume

Farlig blodig haj kostume til børn

Er du inviteret til en blodig halloweenfest? Hvad kan så passe bedre end en blodig hajdragt at klæde sig ud i? Der er hul til ansigtet, så man kan ånde og se uden problem. Kostumet er blødt og let at bevæge sig i, perfekt til børn! Blodig haj børnekostume er en passende dragt til en kostumefest! Den er ca. 102 cm fra næse til halefinne og passer til børn mellem 6 til 12 år.

Find kostumet hos PartyKing 

 

haj hejdragt kostume børnekostume barn haj kostume

 HJÆLP!!! En haj…. luksus kostume til børn

Denne hajdragt består af en jumpsuit i gråt og hvidt. Den er lavet af et fleksibelt skummateriale, og lukkes ved hjælp af to velcrobånd på forsiden. Ærmerne går hele vejen ned og dækker hænderne, imens dragten er åben ved fødderne (strømper er ikke inkluderet). Hætten, der er fastsyet til jumpsuiten, forestiller hajens hoved, og ansigtsåbningen forestiller hajens gab. Ansigtsåbningen omkranses af hvide hajtænder. Hætten er desuden dekoreret med øjnene på hver side af hovedet. Dragten har tre finner: en rygfinne og to finner ved fødderne.

Find kostumet hos Vegaoo

haj børnekostume haj ride on haj kostume carry me haj børnekostume

Ride on Haj børnekostume

Skal der være kostumefest, og vil dit barn klædes ud som noget sejt, men ikke en superhelt …  Men et dyr då? Gris? Njaa a… Grise er måske ikke SÅ seje … Men det er derimod en HAJ! Ikke mindst denne oppustelige haj der utvivlsomt bliver en succes! Oppustelig Haj Børnekostume er en oppustelig hajdragt med falske ben der giver illusionen af, at barnet rider på den. Der er et bånd på hajen som barnet kan holde fast i. På dragten er der en lille ventil der holder hajdragten oppustet.

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Biler kostume til børn

 

Indlægget Haj kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Haj kostume til børn og baby

2 meninger om “Haj kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!