Haj kostume til børn og baby

Er du på udkig efter et anderledes og skørt børnekostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til børn og baby være en idé.

Er junior vild med hajfinnesuppe? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når din barn ankommer til årets fastelavnsfest, iført et flot hajkostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til fastelavn eller til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til leg i hjemmet.

Haj kostume til baby

Haj babykostume 450x450 - Haj kostume til børn og baby

Haj babykostume

Har du en lille rolling derhjemme som drømmer om at blive haj en skønne dag? Så er det godt at øve sig i god tid. Denne overall har en skræmmende hovedbeklædning i form af havets store skræk! Perfekt til udklædningsfesten eller til at lege og hygge i derhjemme! Babykostumet forestiller en haj og indeholder en overall og en hovedbeklædning i polyester. Passer til børn fra 6-12 måneder. 

Find kostumet hos Partyking

Haj kostume til baby 392x450 - Haj kostume til børn og baby

Haj kostume til baby

Skal dit barn klædes ud som en farlig haj? Så er dette haj kostume til baby lige sagen, omend denne haj nok bliver mere nuttet end farlig.

Find kostumet hos Temashop

Haj kostume til børn

haj kostume til børn haj børnekostume

Farlig haj børnekostume

Dette hajkostume består af en dragt (sko er ikke inkluderet). Dragten er lavet af et blødt stof, og er dekoreret med små hajfinner ved anklerne og langs ærmerne. Maven og hætten er lavet af et skumagtigt materiale. Hætten, med plastik øjne og stoftænder, forestiller hajens hoved. Indersiden af hætten er foret med rødt stof. Dragtens bagside er desuden også dekoreret med en hajfinne, der dog nemt kan fjernes, da den fæstes ved hjælp af velcro. Dragten lukkes på forsiden med en lynlås. Dette hajkostume er perfekt, hvis du vil skræmme dine venner til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

haj børnekostume haj ride on haj kostume carry me haj børnekostume

Ride on Haj børnekostume

Skal der være kostumefest, og vil dit barn klædes ud som noget sejt, men ikke en superhelt …  Men et dyr då? Gris? Njaa a… Grise er måske ikke SÅ seje … Men det er derimod en HAJ! Ikke mindst denne oppustelige haj der utvivlsomt bliver en succes! Oppustelig Haj Børnekostume er en oppustelig hajdragt med falske ben der giver illusionen af, at barnet rider på den. Der er et bånd på hajen som barnet kan holde fast i. På dragten er der en lille ventil der holder hajdragten oppustet.

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Biler kostume til børn

 

Indlægget Haj kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Haj kostume til børn og baby

2 meninger om “Haj kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!