Haj kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt børnekostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til børn og baby være en idé.

Er junior vild med hajfinnesuppe? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når din barn ankommer til årets fastelavnsfest, iført et flot hajkostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til fastelavn eller til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til leg i hjemmet.

Haj kostume til baby

haj kostume børnekostume haj babykostume

Haj kostume til baby

Denne haj er mere sød end den er farlig. Skal der være fastelavnsfest i vuggestuen eller børnehaven? Så er dette kostume helt perfekt. 

Find det hos Temashop

Great Pretenders haj udklædning til børn 409x450 - Haj kostume til børn og baby

Great Pretenders haj udklædning til børn

Great Pretenders haj udklædning til familiens mindste. Kostumet består af en kappe med hætte som er nemt at tage af og på. Med dette kostume er der lagt op til flere timers leg.

Find kostumet hos Kids-world

Baby shark børnekostume 450x450 - Haj kostume til børn og baby

Baby Shark kostume

Baby shark, doo, doo, doo, doo, doo, doo! Værsgo, nu har du den på hjernen hele måneden. Køb en hajdragt til dit lille barn, så I kan synge sammen! Her får du en sød, blå hajdragt i polyester og fås i størrelserne 6-12 måneder, 1-2 år og 3-4. Det er også muligt at få dragten i pink og gul.

Find kostumet hos Partyking

Haj kostume til børn

haj kostume til børn haj børnekostume

Farlig haj børnekostume

Dette hajkostume består af en dragt (sko er ikke inkluderet). Dragten er lavet af et blødt stof, og er dekoreret med små hajfinner ved anklerne og langs ærmerne. Maven og hætten er lavet af et skumagtigt materiale. Hætten, med plastik øjne og stoftænder, forestiller hajens hoved. Indersiden af hætten er foret med rødt stof. Dragtens bagside er desuden også dekoreret med en hajfinne, der dog nemt kan fjernes, da den fæstes ved hjælp af velcro. Dragten lukkes på forsiden med en lynlås. Dette hajkostume er perfekt, hvis du vil skræmme dine venner til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

Haj kigurumi til børn haj heldragt 450x450 - Haj kostume til børn og baby

Haj kigurumi til børn

I denne supersøde kigurumi-dragt forvandler barnet sig til en stor, hyggelig haj, som lige så gerne vil svinge rundt på dansegulvet som krybe ned i sofaen foran fjernsynet. Heldragten er hvid, rød og blå med en hætte og hajansigt. Dragten er fremstillet af fleece og fås i en one size, som passer til børn

Find dragten hos Partyking

 

haj kostume til børn haj børnekostume haj udklædning barn

Haj fastelavnskostume

Vil du være det sødeste og mest glubske dyr på samme tid? Så er dette seje kostume noget for dig. Her har vi et komplet kostume til dig som elsker hajer og overhovedet ikke vil være noget andet til halloween eller fastelavn. Kostumet består af en heldragt inkl finne og hale og findes i str 4-12 år.

Find kostumet hos Partyking

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Biler kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skildpadde kostume til baby og børn 

 

Indlægget Haj kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Haj kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!