Drage kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med drager, så er et drage kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et drage kostume til børn kan bruges til flere sjove anledninger.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal dit barn klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er en onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dit barn at vælge om han/hun vil være en ond drage der udånder ild eller om det skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med drage tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et drage kostume til børn:

Drage babykostume 450x450 - Drage kostume til børn og baby

Drage babykostume

Dette bevingede bæst er faktisk mere nuttet end skræmmende, hvilket gør dette ideelt som et kostume til de yngste. Det fungerer f.eks. perfekt til den første udklædningsfest eller til hyggestunderne derhjemme!
Her kan du få et herligt kostume, som består af en grøn dragt med vinger, som er fremstillet af polyester. Fås i størrelserne 7-9 måneder og 10-12 måneder.

Find kostumet hos Partyking

drage baby kostume - Drage kostume til børn og baby

Drage babykostume

At en stor ildspyende drage en gang var en sød babydrage, kan være svært at forstå. Med dette kostume får du den sødeste lille dragebaby, du nogensinde har set. Den er blød og skøn med sine fine dragehale og vinger. Forvandl din søde baby til en sød dragebaby! Kostumet inkluderer en blød, blå og grøn dragt med vinger og dragehale i en orange farve samt en hætte med et sødt dragehoved.

Find kostumet hos PartykingSkærmbillede 2019 01 10 kl. 11.32.52 712x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage kostume

Klæd dit barn ud som en skøn lille drage, i denne fine heldragt med hætte og hale til fastelavn. Smink ham/hende i hovedet med grøn sminke for at fuldende kostumet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.25.50 958x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage kostume til børn

Her får du den flotteste dragedragt til børn! Kostumet består af et sort jumpsuit med et hoved, der forestiller en drage. Jumpsuitet har en rød mave og skinnede røde takker på huen og langs ryggen, endda på den udstoppede hale. Lynlåsen sidder foran. Jumpsuitet har elastikker ved ankler og håndled.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.28.39 1024x1013 - Drage kostume til børn og baby

Drage børnekostume

En rigtig sej dragedragt, som dit barn aldrig vil have lyst til at tage af igen, når først den er kommet på!
Kostumet inkluderer en rød og gul heldragt med hånd- og skoovertræk og lang hale med spids. Dragten har en hætte med et flot drageansigt, gule vinger bagtil samt lynlås på maven.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.35.34 780x1024 - Drage kostume til børn og baby

Kinesisk dragekostume til børn

Kinesisk drage kostume i orange til børn. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage.

Find kostumet hos TemashopDrage børnekostume 450x450 - Drage kostume til børn og baby

Drage børnekostume

At flyve på en drage er en oplevelse, mange aldrig får chancen for at opleve, men nu har du muligheden. Hop op på ryggen af denne søde drage og flyv direkte til udklædningsfesten.
Kostumet er fremstillet i rødt og gult fløjlsstof. Barnet trækker buksebenene op og bagefter stropperne over skuldrene for at få det til at se ud som om, han eller hun rider rundt på en drage. Dragen er rød med gule vinger og har et håndtag på ryggen, som barnet kan holde fast i. I buksebenet er der fastgjort store tøfler, som skal ligne et par vaskeægte dragefødder.

Find kostumet hos Partyking

Sådan Træner Du Din Drage Lysskygge Børnekostume 397x450 - Drage kostume til børn og baby

Klæd dig ud som selveste Light Fury fra Sådan træner du din drage. Kostumet består af et heldækkende jumpsuit i en meget lys farve sammen med et par aftagelige vinger og en maske i plast.

Find kostumet hos Temashop

Den Goda Fen drage udklædning til børn 409x450 - Drage kostume til børn og baby

Den Goda Fen drage udklædning til børn

Kom ridende til den kommende udklædningsfest med dette drage kostume. Kostumet holdes oppe med seler og får det til at ligne at dit barn ridder på en drage. Kostumet er onesize.

Find kostumet hos Kids-world

Souza drage udklædning til børn 409x450 - Drage kostume til børn og baby

Souza drage udklædning til børn

Har du et barn der fuldstændig fascineret af ildspydende drager? Med dette kostume bliver han/hun klædt ud som en sej drage for en dage. Kostumet består af en heldragt med hætte.

Find kostumet hos Kids-world

Fandt du det drage kostume til børn du ledte efter?

drage kostume til børn, drage udklædning til børn, drage kostume til baby, drage udklædning til baby, drage børnekostume, drage babykostumer, drage fastelavnskostume til børn, drage fastelavnskostume til baby, drage kostumer, kostumer til baby, babykostumer, dyrekostumer til baby, dyrekostumer til børn, kostumeuniverset

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Krokodille kostume til børn

SE OGSÅ: Tiger kostume til børn og baby

Indlægget Drage kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!