Drage kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med drager, så er et drage kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et drage kostume til børn kan bruges til flere sjove anledninger.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal dit barn klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er en onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dit barn at vælge om han/hun vil være en ond drage der udånder ild eller om det skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med drage tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et drage kostume til børn:Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.32.52 712x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage kostume

Klæd dit barn ud som en skøn lille drage, i denne fine heldragt med hætte og hale til fastelavn. Smink ham/hende i hovedet med grøn sminke for at fuldende kostumet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.35.34 780x1024 - Drage kostume til børn og baby

Kinesisk dragekostume til børn

Kinesisk drage kostume i orange til børn. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage.

Find kostumet hos Temashop

Sådan Træner Du Din Drage Lysskygge Børnekostume 397x450 - Drage kostume til børn og baby

Klæd dig ud som selveste Light Fury fra Sådan træner du din drage. Kostumet består af et heldækkende jumpsuit i en meget lys farve sammen med et par aftagelige vinger og en maske i plast.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det drage kostume til børn du ledte efter?

drage kostume til børn, drage udklædning til børn, drage kostume til baby, drage udklædning til baby, drage børnekostume, drage babykostumer, drage fastelavnskostume til børn, drage fastelavnskostume til baby, drage kostumer, kostumer til baby, babykostumer, dyrekostumer til baby, dyrekostumer til børn, kostumeuniverset

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Krokodille kostume til børn

SE OGSÅ: Tiger kostume til børn og baby

Indlægget Drage kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!