Drage kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med drager, så er et drage kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et drage kostume til børn kan bruges til flere sjove anledninger.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal dit barn klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er en onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dit barn at vælge om han/hun vil være en ond drage der udånder ild eller om det skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med drage tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et drage kostume til børn:

Drage babykostume 450x450 - Drage kostume til børn og baby

Drage babykostume

Dette bevingede bæst er faktisk mere nuttet end skræmmende, hvilket gør dette ideelt som et kostume til de yngste. Det fungerer f.eks. perfekt til den første udklædningsfest eller til hyggestunderne derhjemme!
Her kan du få et herligt kostume, som består af en grøn dragt med vinger, som er fremstillet af polyester. Fås i størrelserne 7-9 måneder og 10-12 måneder.

Find kostumet hos Partyking

drage baby kostume - Drage kostume til børn og baby

Drage babykostume

At en stor ildspyende drage en gang var en sød babydrage, kan være svært at forstå. Med dette kostume får du den sødeste lille dragebaby, du nogensinde har set. Den er blød og skøn med sine fine dragehale og vinger. Forvandl din søde baby til en sød dragebaby! Kostumet inkluderer en blød, blå og grøn dragt med vinger og dragehale i en orange farve samt en hætte med et sødt dragehoved.

Find kostumet hos PartykingSkærmbillede 2019 01 10 kl. 11.32.52 712x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage kostume

Klæd dit barn ud som en skøn lille drage, i denne fine heldragt med hætte og hale til fastelavn. Smink ham/hende i hovedet med grøn sminke for at fuldende kostumet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.25.50 958x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage kostume til børn

Her får du den flotteste dragedragt til børn! Kostumet består af et sort jumpsuit med et hoved, der forestiller en drage. Jumpsuitet har en rød mave og skinnede røde takker på huen og langs ryggen, endda på den udstoppede hale. Lynlåsen sidder foran. Jumpsuitet har elastikker ved ankler og håndled.

Find kostumet hos Partyking

prinsesse drage kostume  266x450 - Drage kostume til børn og baby

Lille prinsesse drage børnekostume

Sød prinsessekjole i dragestil, i lilla og pink. Der medfølger grønne vinger til kostumet, samt en hårbøjle med horn.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 12.00.40 1024x1010 - Drage kostume til børn og baby

“Sådan træner du din drage” Tandløs Kostume Børn

Gør dig klar til at forvandle dig til en drage med denne dragt! Det er dog ikke en hvilken som helst drage, men derimod dragen Tandløs fra “Sådan træner du din drage 2”.

Find kostumet hos Coolstuff

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.28.39 1024x1013 - Drage kostume til børn og baby

Drage børnekostume

En rigtig sej dragedragt, som dit barn aldrig vil have lyst til at tage af igen, når først den er kommet på!
Kostumet inkluderer en rød og gul heldragt med hånd- og skoovertræk og lang hale med spids. Dragten har en hætte med et flot drageansigt, gule vinger bagtil samt lynlås på maven.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.35.34 780x1024 - Drage kostume til børn og baby

Kinesisk dragekostume til børn

Kinesisk drage kostume i orange til børn. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 11.37.42 779x1024 - Drage kostume til børn og baby

Drage børnekostume

Kinesisk drage kostume i grøn til børn. Flot kostume med mange fine detaljer. Perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings arrangementer.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelige drage kostume til børn 450x450 - Drage kostume til børn og baby

Oppusteligt drage kostume

Lad dit barn flyve ind til kostumefesten på en livsfarlig drage for at vinde alle vennernes respekt! Denne dragt holdes oppustet ved hjælp af en ventil, og den er derfor virkelig imponerende. Perfekt til halloweenfest og kostumefest – eller hvorfor ikke til at flyve fra hus til hus efter slik eller ballade?
Oppustelig Drage Sort Børnekostume indeholder en sort ridende dragedragt i polyester, som pustet op af den medfølgende ventil.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det drage kostume til børn du ledte efter?

drage kostume til børn, drage udklædning til børn, drage kostume til baby, drage udklædning til baby, drage børnekostume, drage babykostumer, drage fastelavnskostume til børn, drage fastelavnskostume til baby, drage kostumer, kostumer til baby, babykostumer, dyrekostumer til baby, dyrekostumer til børn, kostumeuniverset

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Krokodille kostume til børn

SE OGSÅ: Tiger kostume til børn og baby

Indlægget Drage kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Drage kostume til børn og baby

error: Content is protected !!