Krokodille børnekostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller junior vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et krokodille kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Et krokodille børnekostume kan bruges til mange sjove anledninger.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted! Ikke mindst pga. krokodiller der lurer i og ved de livsvigtige vandhuller.

Krokodillen er det nulevende landdyr i verden, der har eksisteret på jorden i længst tid. Dens historie går over 200 millioner år tilbage i tiden, og den er således et forhistorisk pragteksemplar. Indenfor krokodilleslægten findes der 14 arter. De er koldblodet og lever derfor i varme tropiske klimaer over hele verden. Når krokodillen placerer sig ved vandbredden med åbent gab, er det for at køle af, da krokodiller “sveder” gennem munden. I Ny Guinea er krokodillen et forbillede, hvorfor der er ritual for at lave ar i huden, så det ligner krokodille skællede skind.

Det klassiske krokodille kostume er selvfølgelig at klæde sig i en grøn heldragt med farlige tænder. Et krokodille kostume til børn og baby, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

farlig krokodille fastelavnskostume alligator kostume til børn

Krokodille kostume til børn

Klæd junior ud i dette sjove krokodille kostume, med hale og farlige tænder i gabet. Sjovt og farligt krokodille-kostume i blødt materiale og lækker at have på. Super sejt krokodille kostume i lys grøn, med takker på ryggen og hale, samt tand design på hætten.

Find kostumet hos Temashop

krokodille børnekostume 358x450 - Krokodille børnekostume

Krokodille børnekostume

En krokodille kan både være sød og farlig – du bestemmer selv. Ifør dig denne grønne heldragt med lynlås, gul mave, hale og hætte og vis dine venner, hvilken krokodille du er.

Find kostumet hos Temashop

krokodille børnekostume 1 340x450 - Krokodille børnekostume

Krokodille børnekostume

Sødt Krokodille kostume. Kostumet er perfekt til fastelavn, leg i hjemmet eller fødselsdagen med dyretema. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det krokodille børnekostume du ledte efter?

krokodille kostume til børn - Krokodille børnekostume

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til børn

LÆS OGSÅ: Løve kostume til børn

LÆS OGSÅ: Krokodille kostume til voksne

Indlægget Krokodille kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Krokodille børnekostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!