Krokodille kostume til voksne

Er du vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et krokodille kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted! Ikke mindst pga. krokodiller der lurer i og ved de livsvigtige vandhuller.

Krokodillen er det nulevende landdyr i verden, der har eksisteret på jorden i længst tid. Dens historie går over 200 millioner år tilbage i tiden, og den er således et forhistorisk pragteksemplar. Indenfor krokodilleslægten findes der 14 arter. De er koldblodet og lever derfor i varme tropiske klimaer over hele verden. Når krokodillen placerer sig ved vandbredden med åbent gab, er det for at køle af, da krokodiller “sveder” gennem munden. I Ny Guinea er krokodillen et forbillede, hvorfor der er ritual for at lave ar i huden, så det ligner krokodille skællede skind.

Det klassiske krokodille kostume er selvfølgelig at klæde sig i en grøn heldragt med farlige tænder. Et krokodille kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

Krokodille voksenkostume 338x450 - Krokodille kostume til voksne

Krokodille kostume

Er du den farligste og mest frygtindgydende krokodille i de tropiske floder? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags krokodille du er.

Find kostumet hos Temashop

krokodille kostume 215x450 - Krokodille kostume til voksne

Krokodille kostume

Klæd dig ud som en frygtindgydende krokodille og vis alle dine venner, hvilken slags krokodille du er. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

krokodille pirat kostume til voksne 450x450 - Krokodille kostume til voksne

Krokodilleangrebet pirat kostume

Bedre undskyldning for ikke at dukke op til den ultrakedelige udklædningsfest får du simpelthen ikke! “Undskyld, men jeg blev spist af en krokodille.”
Kostumet består af en grøn krokodilledragt samt en sort/rød-stribet T-shirt, et sort tørklæde og en sort klap til øjet. Krokodillen sidder fast i den stribede trøje, mens et par grønne bukser med matchende ben forestiller krokodillens forben. Perfekt, når du er ude efter en rigtig unik dragt til dyre- eller piratudklædningsfesten!

Find kostumet hos Partyking

krokodille heldragt - Krokodille kostume til voksne

Krokodille Kostume

Sjovt baggy krokodille-kostume i blødt materiale og lækker at have på. Kostumet består af en heldragt med hætte – en nem udklædning til den kommende temafest.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig bidende krokodille kostume - Krokodille kostume til voksne

Oppustelig krokodille kostume

Når vennerne kommer udklædt som spøgelser og trolde, ja så kommer du udklædt som dig selv, men med en krokodille i rumpen, som bider dig i selvsamme øjeblik. Kostumet fås i størrelsen one size til voksne og indeholder et par bukser med en fastsiddende krokodille. Dragten har en batteridreven blæser, som puster dragten op, så resultatet bliver som på billedet.

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget Krokodille kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Krokodille kostume til voksne

En mening om “Krokodille kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!