Krokodille kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et krokodille kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted! Ikke mindst pga. krokodiller der lurer i og ved de livsvigtige vandhuller.

Krokodillen er det nulevende landdyr i verden, der har eksisteret på jorden i længst tid. Dens historie går over 200 millioner år tilbage i tiden, og den er således et forhistorisk pragteksemplar. Indenfor krokodilleslægten findes der 14 arter. De er koldblodet og lever derfor i varme tropiske klimaer over hele verden. Når krokodillen placerer sig ved vandbredden med åbent gab, er det for at køle af, da krokodiller “sveder” gennem munden. I Ny Guinea er krokodillen et forbillede, hvorfor der er ritual for at lave ar i huden, så det ligner krokodille skællede skind.

Det klassiske krokodille kostume er selvfølgelig at klæde sig i en grøn heldragt med farlige tænder. Et krokodille kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

Krokodille voksenkostume 338x450 - Krokodille kostume til voksne

Krokodille kostume

Er du den farligste og mest frygtindgydende krokodille i de tropiske floder? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags krokodille du er.

Find kostumet hos Temashop

krokodille heldragt - Krokodille kostume til voksne

Krokodille Kostume

Sjovt baggy krokodille-kostume i blødt materiale og lækker at have på. Kostumet består af en heldragt med hætte – en nem udklædning til den kommende temafest.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget Krokodille kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Krokodille kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!