Elefant kostume til voksne

Er du vild med Dumbo, savannens dyr eller Afrika? Så kunne et elefant kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Der findes to elefantarter – den asiatiske og den afrikanske. Arterne kan let skelnes fra hinanden: Den afrikanske er større end den asiatiske og kan veje op til 8 tons. Snablen ender i 2 “fingre” hos den afrikanske og kun i én “finger” hos den asiatiske. Rygfaconen hos de to arter er forskellig, ørerne har forskellig størrelse, og den afrikanske elefant er mere rynket i huden end den asiatiske. Desuden har begge køn hos den afrikanske art stødtænder, hvor det hos den asiatiske kun er hannerne, der har store stødtænder. Asiatiske hunelefanter har så små stødtænder, at de er svære at få øje på. Der findes en underart af den afrikanske elefant, der kaldes skovelefanten. Skovelefanten er mindre end den afrikanske og lever i skovområderne i Congo.

Det klassiske elefant kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt med store øre og snabel. Et mere og mere populært udgave af et elefant kostume til voksne, er den type hvor man er rider på en elefant, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til voksne, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et elefant kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sommerfugl kostume til voksne

 

kostume til voksne elefant kostume til voksne oppusteligt elefant kostume til voksne oppusteligt cirkus kostume oppusteligt kostume karnevalskostume fastelavnskostume afrika kostume dumbo kostume

Oppusteligt elefant kostume til voksne

Et mere praktisk alternativ i stedet for at ride på en rigtig elefant! I og for sig er det en oppustelig elefant, men det gør ingenting eftersom den er så awesome. Perfekt til dyrekostumefesten eller når du bare vil glide rundt i et hysterisk sjovt kostume til festen! Oppustelig Elefant Kostume består af en skøn elefantdragt med fake ben, som giver en illusion af, at du rider på dens ryg. Dragten sidder på plads omkring taljen (elastik), og på siden af dragten er en ventil, som holder dragten oppustet.

Find kostumet hos PartyKing

kostume til voksne elefant kostume til voksne carry me elefant kostume til voksne ride on elefant cirkus kostume oppusteligt kostume karnevalskostume fastelavnskostume afrika kostume

Ride on elefant kostume til voksne

Det er måske ikke helt let at gå til elefantridning i Danmark. Spar flyrejsen og rid når som helst, og oven i købet helt ufarligt! Denne elefant er helt tam hvilket kan være rart at vide! Er din drøm at få mulighed for at ride på en elefant? Ja, tænk hvilken oplevelse! Men desværre er elefanter ganske sjældne her nordpå, og man tager jo ikke ligefrem en spontan tur til Afrika for at ride på en elefant. I stedet kan du bestille dette smarte alternativ hjem!

Find kostumet hos PartyKing

 

kostume til voksne elefant kostume til voksne billigt elefant kostume til mænd elefant cirkus kostume oppusteligt kostume karnevalskostume fastelavnskostume afrika kostume.

Elefant heldragt udklædning

What does the elephant say? Her er din mulighed for at lave dit næste store YouTube-hit! Alt du behøver er dette sjove elefantkostume og lidt fantasi … Elephant Kostume Budget indeholder et gråt elefantkostume med hånd- og skoovertræk og et matchende elefanthoved med elefantsnabel og elefantører. Hovedet bindes fast under hagen. Også fremragende som kostume til hans eller hendes polterabend. 

Find kostumet hos PartyKing

 

kostume til voksne elefant kostume til voksne oppusteligt elefant kostume til voksne oppusteligt cirkus kostume oppusteligt kostume karnevalskostume fastelavnskostume afrika kostume

Elefantsafari udklædning

Har du idétørke før weekendens kostumefest? Vil du ikke klæde dig ud som spøgelse igen? Vær ikke bekymret – her har du det perfekte kostume! Denne unikke dragt har form som en elefant og takket være de små ben på ryggen kommer det til at se ud som om, du sidder på elefantens ryg, hvor cool er det ikke?

Find kostumet hos PartyKing

 

kostume til voksne elefant kostume til voksne cirkus elefant kostume til mænd elefant cirkus kostume oppusteligt kostume karnevalskostume fastelavnskostume

Cirkus elefant kostume til voskne

Dette seje elefantkostume har ganske enkelt alt! Ingen vil kunne gætte, hvem der gemmer sig under dragten, hvorfor du lynhurtigt bliver festens midtpunkt. Lær gerne nogle tricks, så du kan tryllebinde dit publikum. Kostumet omfatter en heldragt i polyester, der forestiller en elefant med matchende sko- og håndovertræk. Elefanten er grå med en rød cirkushat med blå stjerner på. På hatten er der et net, så du kan kigge ud. Elefanthovedet sidder fast på kostumet

Find kostumet hos PartyKing

kostume til voksne elefant kostume til voksne plysdragt elefant kostume til voksne elefant udklædning kostume karnevalskostume fastelavnskostume afrika kostume.

Plys elefant kostume til voskne

Dette seje elefantkostume har ganske enkelt alt! Ingen vil kunne gætte, hvem der gemmer sig under dragten, hvorfor du lynhurtigt bliver festens midtpunkt. Elefantkostumet indeholder en grå heldragt med hvid mave og hale. Desuden medfølger der en fast hætte med elefantører, elefantsnabel, øjne og stødtænder. 

Find kostumet hos PartyKing

voksenkostueme elefant kostume elefantkostume til voksne elefant fastelavnskostume elefant udklædning til voksne

Elegant Elefant kostume til voksne

Trutte-li-hut! Denne søde elefant er bare helt klar til karneval med en masse andre flotte udklædte festglade mennesker!

Find kostumet hos Temashop

 

voksenkostueme elefant kostume elefantkostume til voksne elefant fastelavnskostume elefant udklædning til voksne plys heldragt

Plys elefant kostume til voksne

Blød, sød og kærlig? Sødt elefant kostume med lille snabel, stødtænder, strittende ører og sød elefant hale bagpå. Dejligt plysset kostume til festival, fastelavn eller andre sjove udklædningsfester. Trut du bare derud af!

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til børn og baby

 

 

Indlægget Elefant kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elefant kostume til voksne

2 meninger om “Elefant kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!