Elefant kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Dumbo, savannens dyr eller Afrika? Så kunne et elefant kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Der findes to elefantarter – den asiatiske og den afrikanske. Arterne kan let skelnes fra hinanden: Den afrikanske er større end den asiatiske og kan veje op til 8 tons. Snablen ender i 2 “fingre” hos den afrikanske og kun i én “finger” hos den asiatiske. Rygfaconen hos de to arter er forskellig, ørerne har forskellig størrelse, og den afrikanske elefant er mere rynket i huden end den asiatiske. Desuden har begge køn hos den afrikanske art stødtænder, hvor det hos den asiatiske kun er hannerne, der har store stødtænder. Asiatiske hunelefanter har så små stødtænder, at de er svære at få øje på. Der findes en underart af den afrikanske elefant, der kaldes skovelefanten. Skovelefanten er mindre end den afrikanske og lever i skovområderne i Congo.

Det klassiske elefant kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt med store øre og snabel. Et mere og mere populært udgave af et elefant kostume til voksne, er den type hvor man er rider på en elefant, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til voksne, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et elefant kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sommerfugl kostume til voksne

voksenkostueme elefant kostume elefantkostume til voksne elefant fastelavnskostume elefant udklædning til voksne

Elegant Elefant kostume til voksne

Trutte-li-hut! Denne søde elefant er bare helt klar til karneval med en masse andre flotte udklædte festglade mennesker!

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til børn og baby

 

 

Indlægget Elefant kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!