Flodhest kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Savannens vilde dyr og måske særligt flodheste? Så er et flodhest kostume til voksne et helt oplagt kostume til den kommende temafest med dyretema.

Et flodhest kostume til voksne er et sjovt og uhøjtideligt dyrekostume til voksne der kan bruges til karneval, fastelavn eller temafesten.

En flodhest er et af de større pattedyr på landjorden. En fuldvoksen flodhest, kan veje op mod 2500-3000 kg. Flodhesten lever på savannen i Afrika og græsser i nærheden af ferskvand. Flodhesten bruger det meste af sin dag på at ligge i mudderhuller eller søer. Flodhesten har en god appetit, en flodhest spiser omkring 40 kg græs i døgnet, typisk spises flodhesten om natten. Det er egentlig en misforståelse at kalde flodhesten for en hest, da det intet har med en hest at gøre. Flodhesten har sin tætteste beslægtning til svin og andre drøvtyggende parrettåede pattedyr.

Flodhest kostume eller flodhest udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere forskellige bud på et flot flodhest kostume til voksne, se bare med her:

oppustelig flodhest kostume dyrekostume til voksne - Flodhest kostume til voksne

Oppustelig Ballerina Flodhest Kostume

Super sjovt kostume til sidste skoledag, karneval eller et festligt indslag. Ifør dig denne store dragt og tænd på ventilatoren. Du vil komme til, at ligne en stor, dansende ballerina flodhest.

Find kostumet hos Temashop

Ballerina Flodhest Kostume  304x450 - Flodhest kostume til voksne

Ballerina og flodhest er ikke lige umiddelbart noget man forbinder med hinanden. Men med dette sjove kostume bliver du klædt ud som en ballerina flodhest parat til at indtage dansegulvet. Kostumet består af en heldragt, et par bukser, skocovers og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

SE OGSÅ: Elefant kostume til voksne

Indlægget Flodhest kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!