Flodhest kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Savannens vilde dyr og måske særligt flodheste? Så er et flodhest kostume til voksne et helt oplagt kostume til den kommende temafest med dyretema.

Et flodhest kostume til voksne er et sjovt og uhøjtideligt dyrekostume til voksne der kan bruges til karneval, fastelavn eller temafesten.

En flodhest er et af de større pattedyr på landjorden. En fuldvoksen flodhest, kan veje op mod 2500-3000 kg. Flodhesten lever på savannen i Afrika og græsser i nærheden af ferskvand. Flodhesten bruger det meste af sin dag på at ligge i mudderhuller eller søer. Flodhesten har en god appetit, en flodhest spiser omkring 40 kg græs i døgnet, typisk spises flodhesten om natten. Det er egentlig en misforståelse at kalde flodhesten for en hest, da det intet har med en hest at gøre. Flodhesten har sin tætteste beslægtning til svin og andre drøvtyggende parrettåede pattedyr.

Flodhest kostume eller flodhest udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere forskellige bud på et flot flodhest kostume til voksne, se bare med her:

flodhest voksenkostume 640x1024 - Flodhest kostume til voksne

Flodhesten George Kostume

Flodhesten George og Martha er en kendt tegnefilm, og du kan klæde dig ud som den søde og kære flodhest George. Kostumet består af heldragt, handsker og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig flodhest kostume dyrekostume til voksne - Flodhest kostume til voksne

Oppustelig Ballerina Flodhest Kostume

Super sjovt kostume til sidste skoledag, karneval eller et festligt indslag. Ifør dig denne store dragt og tænd på ventilatoren. Du vil komme til, at ligne en stor, dansende ballerina flodhest.

Find kostumet hos Temashop

ballerina flodhest kostume til voksne - Flodhest kostume til voksne

Ballerina Flodhest Kostume

Hvem siger at flodheste ikke kan danse ballet? Nu kan du “prove them wrong” ved at klæde dig ud som en, i denne skøre dragt! Kostumet består af heldragt, hoveddel, bukser og skocovers.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

SE OGSÅ: Elefant kostume til voksne

Indlægget Flodhest kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Flodhest kostume til voksne

error: Content is protected !!