Soldat kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at være soldat i virkeligheden eller bare til sidste skoledag, fastelavn eller karneval? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket forskellige bud på et soldat kostume til voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand soldat og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem. 

En soldat er en person, der er uddannet til at kæmpe i militæret. En soldats funktioner er at bidrage til at skabe fred og sikkerhed rundt om verden. En soldat er med til at bekæmpe invasioner og forsvare sit land, en person der er villig der er til at ofre sit liv. Man er enten i Hæren, Søværnet eller Luftværnet. Men kan enten være menig soldat eller befalingsmand/officer. Typisk bevæger man sig op i rang jo længere tid, man er i militæret.

Ønsker du at klæde dig ud som soldat, findes der mange forskellige udgaver af soldat kostumer til voksne, f.eks. kvindelig soldat, tinsoldat, russisk soldat, tysk soldat, faldskærmssoldat, ørken soldat mm. Uanset hvilken soldat du ønsker at klæde dig ud som, har vi her hos Kostumeuniverset samlet det bedste udvalg af et soldat kostume til voksne:

 

frækt militær kostume til voksne 287x450 - Soldat kostume til voksne

Militær kostume til kvinde

Hold styr på tropperne, find rå attitude frem og hop i denne frække militæruniform i camouflagefarver. Du bliver med stor sandsynlighed hærens smukkeste rekrut eller festens midtpunkt, når du dukker op i dette kostume, der er perfekt til sidste skoledag, karneval eller andre temafester.
Ifør dig kamouflage, og du bliver klar til at kravle i skoven eller danse til festen. Du kan nemt gennemføre looket med sløringssminke, et par støvler, dogtag, patronbælte, taske eller måske en lommelærke til at fylde dine drikkevarer i.

Find kostumet hos Temashop

 

soldat kostume til mænd soldat udklædning army kostume sidste skoledag

Soldat kostume

Stå ret, spring i trøjen og bliv soldat for en dag. Kostumet gør dig klar til at bekæmpe fjenden, og er en sjov udklædning til sidste skoledag og karneval.

Find kostumet hos Temashop

 

 

muskel soldat kostume til voksne 338x450 - Soldat kostume til voksne

Muskel soldat kostume

Sej muskel soldat, med masser af muskler på overkroppen. Sjovt til karneval eller sidste skoledag. Så mangler du blot tilbehør i form af våben og sminke før du er parat til, at drage i krig.

Find kostumet hos Temashop

legetøjssoldat kostume til voksne 329x450 - Soldat kostume til voksne

Legetøjssoldat kostume til voksne

Klæd dig ud som en sjov legetøjssoldat med dette fine kostume i grøn og med fodbase, så du ligner en rigtig sjov soldat fra spillet risk, fra filmen Toy Story eller kendt fra gamle tider.

Find kostumet hos Temashop

 

2. verdenskrig soldat kostume 265x450 - Soldat kostume til voksne

2. verdenskrig soldat kostume

Et soldater kostume, der er inspireret af Anden Verdenskrig. Kostumet består af en beigefarvet skjorte med knapper, matchende bukser, slips og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

Klæd dig ud som en ægte soldat og gør dig klar til, at blive sendt i krig. Tilføj selv hjelm, patronbælte og evt et gevær.

Soldaterkammerater – soldat kostume

Klæd dig ud som en ægte soldat og gør dig klar til, at blive sendt i krig. Tilføj selv hjelm, patronbælte og evt et gevær. Kostumet indeholder bukser, bluse og bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

soldat kostume plus size soldate udklædning stor str

Soldater uniform – stor størrelse

Vild med det rå look? Stilet soldat heldragt til kvinder. Fås i størrelser op til 3XL. Frem med de høje hæle og kom med til kostumefesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

Soldat kostume til kvinder 323x450 - Soldat kostume til voksne

Soldat kostume til kvinder

Ankom som en fræk soldat til det kommende karneval eller fastelavn med dette kostume bestående af tanktop, bukser og kasket. Fuldend kostumet med patronbælte og gevær – og så er du klar til sidste skoledag eller karneval.

Find kostumet hos Temashop

2. Verdenskrig soldat kostume til kvinder  329x450 - Soldat kostume til voksne

2. Verdenskrig soldat kostume til kvinder

Ankom til udklædningsfesten i dette smarte soldat kostume til kvinder inspireret af 2. verdenskrig. Kostumet består af en grøn jakke med guldknapper, grøn nederdel og en grøn hat.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til soldat kostume til voksne

tilbehør til soldat kostume 450x450 - Soldat kostume til voksne

Find et stort udvalg af tilbehør til soldat kostume hos Temashop

 

SE OGSÅ: Soldat kostume til børn

SE OGSÅ: Pilot kostume til kostume

SE OGSÅ: Politi kostume til voksne

Indlægget Soldat kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!