Soldat kostume til voksne

Har du en drøm om at være soldat i virkeligheden eller bare til sidste skoledag, fastelavn eller karneval? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket forskellige bud på et soldat kostume til voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand soldat og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem. 

En soldat er en person, der er uddannet til at kæmpe i militæret. En soldats funktioner er at bidrage til at skabe fred og sikkerhed rundt om verden. En soldat er med til at bekæmpe invasioner og forsvare sit land, en person der er villig der er til at ofre sit liv. Man er enten i Hæren, Søværnet eller Luftværnet. Men kan enten være menig soldat eller befalingsmand/officer. Typisk bevæger man sig op i rang jo længere tid, man er i militæret.

Ønsker du at klæde dig ud som soldat, findes der mange forskellige udgaver af soldat kostumer til voksne, f.eks. kvindelig soldat, tinsoldat, russisk soldat, tysk soldat, faldskærmssoldat, ørken soldat mm. Uanset hvilken soldat du ønsker at klæde dig ud som, har vi her hos Kostumeuniverset samlet det bedste udvalg af et soldat kostume til voksne:

soldat kostume til voksne 279x450 - Soldat kostume til voksne

Soldat kostume til voksne

Ønsker du at blive klædt ud som en vaskeægte soldat til den kommende temafest? Klæd dig ud som en ægte soldat og gør dig klar til, at blive sendt i krig. Kostumet indeholder bluse, bukser og bælte. Tilføj selv hjelm, patronbælte og evt et gevær.

Find kostumet hos Temashop

frækt militær kostume til voksne 287x450 - Soldat kostume til voksne

Militær kostume til kvinde

Hold styr på tropperne, find rå attitude frem og hop i denne frække militæruniform i camouflagefarver. Du bliver med stor sandsynlighed hærens smukkeste rekrut eller festens midtpunkt, når du dukker op i dette kostume, der er perfekt til sidste skoledag, karneval eller andre temafester.
Ifør dig kamouflage, og du bliver klar til at kravle i skoven eller danse til festen. Du kan nemt gennemføre looket med sløringssminke, et par støvler, dogtag, patronbælte, taske eller måske en lommelærke til at fylde dine drikkevarer i.

Find kostumet hos Temashop

 

muskel soldat kostume til voksne 338x450 - Soldat kostume til voksne

Muskel soldat kostume

Sej muskel soldat, med masser af muskler på overkroppen. Sjovt til karneval eller sidste skoledag. Så mangler du blot tilbehør i form af våben og sminke før du er parat til, at drage i krig.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 07 06 kl. 12.10.00 253x450 - Soldat kostume til voksne

Soldat kostume til mænd

Stå ret, spring i trøjen og bliv soldat for en dag. Kostumet gør dig klar til at bekæmpe fjenden, og er en sjov udklædning til sidste skoledag og karneval. Kostumet indeholder bukser, tanktop og hat.

Find kostumet hos Temashop

legetøjssoldat kostume til voksne 329x450 - Soldat kostume til voksne

Legetøjssoldat kostume til voksne

Klæd dig ud som en sjov legetøjssoldat med dette fine kostume i grøn og med fodbase, så du ligner en rigtig sjov soldat fra spillet risk, fra filmen Toy Story eller kendt fra gamle tider.

Find kostumet hos Temashop

boer war soldat kostume 299x450 - Soldat kostume til voksne

Boer war soldat kostume

Klæd dig ud som en ægte boer soldat og gør dig klar til at kæmpe. Et sjovt og mere klassisk soldat kostume med rød jakke og mange fine detaljer. Kostumet indeholder jakke, bukser, bælte, hat, støvlecover og skæg.

Find kostumet hos Temashop

russisk soldat kostume til kvinder 331x450 - Soldat kostume til voksne

Russisk soldat kostume til kvinder

Frækt og forførende, russisk soldat kostume, der består af en tætsiddende kjole med pelskant og lynlås. Derudover medfølger hat og benvarmere.

Find kostumet hos Temashop

rken soldat kostume til voksne 342x450 - Soldat kostume til voksne

Ørken soldat kostume

Med dette kostume, er du sikker på at få en masse opmærksomhed til den kommende temafest. Flot ørken soldat kostume, der består af kjole, bælte og hat. Kostumet er perfekt til sidste skoledag eller karneval. Kostumet indeholder kjole, bælte og hat.

Find kostumet hos Temashop

2. verdenskrig soldat kostume 265x450 - Soldat kostume til voksne

2. verdenskrig soldat kostume

Et soldater kostume, der er inspireret af Anden Verdenskrig. Kostumet består af en beigefarvet skjorte med knapper, matchende bukser, slips og hat.

Find kostumet hos Temashop

Hjemmeværns kostume til voksne 280x450 - Soldat kostume til voksne

Hjemmeværns kostume til voksne

Klæd dig ud som en hjemmeværnssoldat fra anden verdenskrig – og genoplev historien, til militære eller historiske temafester! Kostumet indeholder bukser, ankel-covers, jakke, hat og bælte.

Find kostumet hos Temashop

Skelet soldat kostume - Soldat kostume til voksne

Skelet soldat kostume

Hvis du er på udkig efter et kostume, der får dig til at ligne en karakter fra “Call of Duty”-spillet, er dette skelet lige noget for dig. Kostumet er skrækindjagende og passer perfekt til halloweenfesten, men er ekstra godt til CoD-festen.
Dragten inkluderer en overall, vest, knæbeskytter, bælte, hylster, maske, briller og “hørebøffer”. Sko, handsker og våben medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

Tilbehør til soldat kostume til voksne

tilbehør til soldat kostume 450x450 - Soldat kostume til voksne

Find et stort udvalg af tilbehør til soldat kostume hos Temashop

 

SE OGSÅ: Soldat kostume til børn

SE OGSÅ: Pilot kostume til kostume

SE OGSÅ: Politi kostume til voksne

Indlægget Soldat kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Soldat kostume til voksne

error: Content is protected !!