Pilot kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at være pilot når han eller hun bliver stor? Eller kunne det blot være sjovt at være i uniform til fastelavn eller temafesten?

Så læs med her. Vi giver dig overblikket over de muligheder for et pilot kostume til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

 

Både piloter og jagerpiloter har nogle fine uniformer. Jægerpilot og pilot kostumer og udklædning til børn fås selvfølgelig både til drenge og piger (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er mændene i pilot uniformen og kvinderne i stewardesse uniformen).

pilot kostume til børn luftkaptajn kostume til børn pilotkaptajn børnekostume udklædning

Luftkaptajn uniform til drenge

Ready for take off? Bliv klædt ud som en luftkaptajn i dette smarte og klassiske kostume til drenge. Skal du toppe fastelavn, med denne flotte uniform? Så få det autentiske luftkaptajn uniform her i en flot mørk uniform. Kostumet indeholder jakke, bukser, hat og krave med slips. Rejseklar? 

Find luftkaptain kostumet hos Temashop 

pilot kostume til børn co pilot børnekostume

Kvindelig pilot – Pilot børnekostume til piger

Vil du gerne være pilot, når du bliver stor? Klæd dig ud som en smart pilot i dette klasisske pilot kostume, bestående af hvid skjorte, sort slips, bukser og pilot hat. Så mangler du blot brillerne, før du er klar til en tur højt oppe over skyerne.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige pilot kostume til børn?

pilot kostume til dreng pilot kostume til pige flyvemaskine kostume fly kostume til børn WW1 kostume til børn jægerpilot kostume til barn pilot børnekostume

LÆS OGSÅ: Top Gun og pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skye kostume til børn

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

Indlægget Pilot kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

2 meninger om “Pilot kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!