Pilot kostume til børn

Har du et barn der drømmer om at være pilot når han eller hun bliver stor? Eller kunne det blot være sjovt at være i uniform til fastelavn eller temafesten?

Så læs med her. Vi giver dig overblikket over de muligheder for et pilot kostume til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

 

Både piloter og jagerpiloter har nogle fine uniformer. Jægerpilot og pilot kostumer og udklædning til børn fås selvfølgelig både til drenge og piger (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er mændene i pilot uniformen og kvinderne i stewardesse uniformen).

jægerpilot kostume til børn pilot kostume til børn jægerpilot kedeldragt udklædning børn

Jægerpilot “F16” kostume til børn

Hop i kostumet som jægerpilot hvis drømmen er at flyve F16 om nogle år. Udlev drømmen i legen eller til fastelavn i denne millitærgrønne kedeldragt med luftvåbenet markeret og find de seeste (90’er) solbriller frem. Så er kostumet fuldendt.

Find Jægerpilot kostumet hos Temashop

pilot kostume til børn luftkaptajn kostume til børn pilotkaptajn børnekostume udklædning

Luftkaptajn uniform til drenge

Ready for take off? Bliv klædt ud som en luftkaptajn i dette smarte og klassiske kostume til drenge. Skal du toppe fastelavn, med denne flotte uniform? Så få det autentiske luftkaptajn uniform her i en flot mørk uniform. Kostumet indeholder jakke, bukser, hat og krave med slips. Rejseklar? 

Find luftkaptain kostumet hos Temashop 

pilot kostume til børn jagerpilot pige kostume udklædning

Frøken Jagerpilot børnekostume

Hvad vil din pige være, når hun bliver stor? Drømmer hun om at blive jagerpilot, så tag forskud på karrieren og klæd hende ud som en sej jagerpilot i denne flotte, grønne kjole med påsyede mærker. Kostumet er perfekt til fastlavn eller en sjov leg. Find et par pilot solbriller frem og et par støvler – så er kostumet fuldendt.

Find kostumet hos Temashop.

pilot kostume til børn co pilot børnekostume

Kvindelig pilot – Pilot børnekostume til piger

Vil du gerne være pilot, når du bliver stor? Klæd dig ud som en smart pilot i dette klasisske pilot kostume, bestående af hvid skjorte, sort slips, bukser og pilot hat. Så mangler du blot brillerne, før du er klar til en tur højt oppe over skyerne.

Find kostumet hos Temashop

fly kostume flyver kostume pilot med fly kostume til børn

Pilot med fly kostume

Du behøver ikke køre mig til festen, mor. Jeg flyver derhen i mit helt eget fly! Vrooooom!” Et virkelig sejt kostume til alle børn, som drømmer om at være piloter. Nu kan dit barn være en cool pilot for en dag med dette super seje, oppustelige flykostume!  Oppusteligt Flyt Børnekostume er et fantastisk sjovt børnekostume med form som et rødt fly. Det holdes oppustet af en lille fastsat ventil, og det har elastik ved alle åbninger, så luften ikke siver ud. Kostumet sidder på plads ved hjælp af sorte skulderbånd.

Find kostumet hos PartyKing

jægerpilot kostume til drenge jægerpilot kostume til børn

Jægerpilot udklædning

Aldrig før har det været så let at blive en sej pilot! Alt, du behøver at gøre, er at købe denne cool pilotdragt til dit barn. Pilotkostumet i børnestørrelse indeholder en grøn overall med snydelommer, lynlås fortil samt flere flotte pilotmærker.

Find kostumet hos PartyKing

 

pilot kostume til børn

Klassisk pilot kostume til børn

Ready for take off? Har du checket alle knapperne i instrumentbrættet? Budt passagererne velkommen og bedt dem spænde sikkerhedsselen? Fortæl kontroltårnet at du er klar til take off! Kostumet indeholder: Bukser, Jakke og Hat.

Find kostumet hos Temashop

 

pilot WW1 old fashion pilot kostume retro pilot kostume til børn

Retro pilot kostume til børn

WW1 Pilot er en lidt ældre udgave af en pilot, og måske ikke mange kan huske ham? Det er lidt tilbage i tiden, hvor flyvemaskinerne ikke ligner det de gør idag, men sikker en tid!

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige pilot kostume til børn?

pilot kostume til dreng pilot kostume til pige flyvemaskine kostume fly kostume til børn WW1 kostume til børn jægerpilot kostume til barn pilot børnekostume

LÆS OGSÅ: Top Gun og pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skye kostume til børn

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

Indlægget Pilot kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Pilot kostume til børn

2 meninger om “Pilot kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!