Pirat kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med pirater og drømmer du om at være pirat for en dag?

Så er et Pirat kostume til voksne og unge, den oplagte udklædning til den kommende sidste skoledag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest.

De fleste idag tænker nok på filmene Pirates of the Caribbean, når der nævnes pirater. Men pirater er ikke noget der kun findes i film, nej faktisk har de eksisteret i mange år. Mange mennesker forestiller sig, at fortidens pirater havde klap for det ene øje, gik med træben og drak rom direkte fra tønden, mens de skabte skræk og rædsel blandt sømænd på verdenshavene – det er nemlig det billede vi har dem fra bøger og film. 

Men faktisk havde pirater i middelalderen mere tilfældes med somaliske pirater og mafiaen, end de har med de eventyrlystne og blodtørstige pirater, som er blevet gengivet i utallige film.

Uanset hvad er pirater og sørøvere er rebeller, der ikke følger landets love og regler. De sejler verdenshavene tyndt og stjæler og plyndrer fra alle og er aldrig bange for at gå planken ud. En pirat ved man aldrig helt hvor man er henne og derfor er det altid godt at have en pirat med til festen, som kan sætte gang i løjerne og slå om sig med pirat udtryk.

Et Pirat kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af Pirat kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.53.28 712x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume mand

At være udklædt som pirat er altid en sikker vinder, da alle har deres egne forestillinger om, hvordan livet som pirat måtte være.

Find pirat kostume hos Temashop

 

kvindelig pirat kaptajn rødt kostume til voksne sørøver kostume til kvinder

Pirat kaptajn kostume

Der er god grund til at frygte denne pirat kaptajn, for hun har styr på sit piratskib ude på De Syv Have og vil kæmpe bragt for hendes ære. Drømmer du om, at blive kaptajn på dit helt eget skib, så klæd dig ud som en smuk pirat kaptajn i dette flotte kostume, der består af en lang frakke i rød med gulddetaljer og hat med bandana.

Find pirat kaptajn kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.59.51 640x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume

Piratkostume med rigtig mange fine detaljer, så du kan blive en farlig sørøver. Det eneste du mangler er en klap for øjet, et piratvåben og selvfølgelig et skattekort, så du kan tage på skattejagt.

Find Pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.02.28 655x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume til kvinder

Gør dig rede til at stige til søs og sejl på de syv have – som piratpige oplever du hele verden! Alle er vilde med piratfester, og dette kostume er oplagt til dette tema!

Find pirat kostume til kvinder hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.04.22 717x1024 - Pirat kostume til voksne

Feminint pirat kostume

Et sødt pirat kostume holdt primært i sort med med røde striber og mindre guld detaljer. Bliv festens midtpunkt med dette kostume der indeholder kjole, korset og bandana.

Find det feminine pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.06.54 606x1024 - Pirat kostume til voksne

Frækt pirat kostume

Rigtig sødt og frækt piratkostume, der nok skal sætte de 7 verdenshave i oprør. Sættet består af en kort kjole med flæsekant og korsage-agtig snøre. Dertil hører en sort klap til at sætte for øjet, små hvide pufærmer samt et rødt tørklæde.

Find frækt pirat kostume hos Temashop

Fandt du det helt rigtige pirat kostume til voksne?

pirat kostume til voksne pirat temafest piratfest kostume til voksne prat udklædning pirat kjole pirat tøj til fastelavn

 

LÆS OGSÅ: Pirat kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cirkus kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til voksne

 

Indlægget Pirat kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Pirat kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!