Pirat kostume til voksne

Er du vild med pirater og drømmer du om at være pirat for en dag?

Så er et Pirat kostume til voksne og unge, den oplagte udklædning til den kommende sidste skoledag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest.

De fleste idag tænker nok på filmene Pirates of the Caribbean, når der nævnes pirater. Men pirater er ikke noget der kun findes i film, nej faktisk har de eksisteret i mange år. Mange mennesker forestiller sig, at fortidens pirater havde klap for det ene øje, gik med træben og drak rom direkte fra tønden, mens de skabte skræk og rædsel blandt sømænd på verdenshavene – det er nemlig det billede vi har dem fra bøger og film. 

Men faktisk havde pirater i middelalderen mere tilfældes med somaliske pirater og mafiaen, end de har med de eventyrlystne og blodtørstige pirater, som er blevet gengivet i utallige film.

Uanset hvad er pirater og sørøvere er rebeller, der ikke følger landets love og regler. De sejler verdenshavene tyndt og stjæler og plyndrer fra alle og er aldrig bange for at gå planken ud. En pirat ved man aldrig helt hvor man er henne og derfor er det altid godt at have en pirat med til festen, som kan sætte gang i løjerne og slå om sig med pirat udtryk.

Et Pirat kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af Pirat kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.50.50 821x1024 - Pirat kostume til voksne

Kaptajn Sparrow kostume

Hop i dette gennemførte og flotte kostume, der forvandler dig til en ægte pirat, der er parat til at kæmpe og plyndre ude på de store verdenshave. Jack Sparrow er kendt fra storfilmen “Pirates of the Caribbean”, hvor Johnny Depp er skuespilleren.

Find Kaptajn Sparrow kostume hos PartyKing

 

pirat kostume luksus pirat deluxe udklædning

Luksus pirat kostume til mænd

Hvordan ved man, om en pirat er succesfuld? Ved at kigge på tøjet, hvad ellers! Denne flotte pirat har med garanti gaflet sig en masse skatte og købt et luksuriøst outfit for pengene. Ønsker du at se lige så statslig ud, så supplerer du med en lignende hat og et farligt piratsværd! Piratkostumet inkluderer en jakke og et par bukser. Jakken er fremstillet af brunt, falsk ruskind med sølvfarvede, skinnende partier foran samt ved ærmerne. Den har en lille, opslået krave med guldfarvet broderibånd. Den samme type broderibånd findes også på siderne, langs den sorte lynlås foran samt ude i ærmerne. I ærmerne finder man ligeledes lyse brede flæser. Foran på jakken sidder der 2 store guldspænder samt dobbelte rækker med mønstrede guldknapper. Bukserne er fremstillet af et brunt, strækbart materiale. De har en 3/4-længde, hvorfor de passer godt, når man stopper dem i et par støvler. Øverst sidder der et elastikbånd, der giver en god pasform. Hat, sværd, handsker og støvler medfølger ikke. Fuldend gerne med lignende accessories for at opnå et udseende som vist på billedet.

Find kostumet hos PartyKing

 

klassisk pirat kostume til mænd mandlig pirat udklædning pirat temafest kostume

Klassisk pirat kostume til mænd

En vaskeægte pirat har oftest en krog i stedet for en hånd samt et træben og gerne en klap for det ene øje. Hvis du ikke har lyst til at ofre diverse kropsdele for at være pirat for en aften, kan du købe dette cool piratkostume og alligevel føle dig som en rigtig pirat! Yarrr! Mandlig Pirat Kostume inkluderer en lang og brun piratjakke med en ruskindslignende finish, lange manchetter og flotte guldknapper, der matcher dem på forsiden. På jakken sidder et flot bælte tværs over jakkeåbningen. Også inkluderet er en hvid v-halset trøje og et bredt matchende bælte af kunstlæder med et sort og hvidt stribet tørklæde. Et par matchende bukser med elastik i taljen samt et par støvleovertræk med piratlook er også inkluderet. Sidst men ikke mindst, medfølger en trekantet, brun pirathat.

Find kostumet hos PartyKing

 

pink pirak sexet pirat kostume frækt pirat kjole til kvinder

Pink piratdronning

Splitte mine bramsejl, Jack Sparrow – den sejeste pirat på de syv verdenshave er den lyserøde! Dette sexede kostume passer måske ikke til at skure dæk, men du bliver den smukkeste på skuden. Dragten består af en lyserød jakke, som er fastgjort med en kjole, samt en flot pirathat. 

Find kostumet hos PartyKing

pirat kostume plus size kostume til mænd plussize pirat kostume til mand

Plus size pirat kostume til mænd

Dette kostume forvandler dig til havets skræk. En sej sørøver der er ude og plyndre på de syv verdenshave. Tag til festen som pirat og du kan plyndre snackskålen! Perfekt kostume til dig med sørøverdrømme! Pirat Halloween Plus-size Kostume indeholder skjorte, bandana, taljesjal, bælte og skoovertræk i polyester.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.53.28 712x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume mand

At være udklædt som pirat er altid en sikker vinder, da alle har deres egne forestillinger om, hvordan livet som pirat måtte være.

Find pirat kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.55.35 717x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kaptajn kostume

Der er god grund til at frygte denne pirat kaptajn, for han har styr på sit piratskib ude på De Syv Have og vil kæmpe bragt for hans ære.

Find pirat kaptajn kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 12.59.51 640x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume

Piratkostume med rigtig mange fine detaljer, så du kan blive en farlig sørøver. Det eneste du mangler er en klap for øjet, et piratvåben og selvfølgelig et skattekort, så du kan tage på skattejagt.

Find Pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.02.28 655x1024 - Pirat kostume til voksne

Pirat kostume til kvinder

Gør dig rede til at stige til søs og sejl på de syv have – som piratpige oplever du hele verden! Alle er vilde med piratfester, og dette kostume er oplagt til dette tema!

Find pirat kostume til kvinder hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.04.22 717x1024 - Pirat kostume til voksne

Feminint pirat kostume

Et sødt pirat kostume holdt primært i sort med med røde striber og mindre guld detaljer. Bliv festens midtpunkt med dette kostume der indeholder kjole, korset og bandana.

Find det feminine pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.06.54 606x1024 - Pirat kostume til voksne

Frækt pirat kostume

Rigtig sødt og frækt piratkostume, der nok skal sætte de 7 verdenshave i oprør. Sættet består af en kort kjole med flæsekant og korsage-agtig snøre. Dertil hører en sort klap til at sætte for øjet, små hvide pufærmer samt et rødt tørklæde.

Find frækt pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.08.47 816x1024 - Pirat kostume til voksne

Spøgelsespirat kostume

Drag afsted på De Syv Have som den rastløse spøgelsespirat! Dette er det perfekte kostume, når du gør klar til at kæmpe mod dine fjender til vands! Kostumet egner sig dog bestemt også til halloween og udklædningsfesten!

Find spøgelsespirat kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2018 04 21 kl. 13.10.56 683x1024 - Pirat kostume til voksne

Feminint spøgelsespirat kostume

Drag afsted på De Syv Have som den rastløse spøgelsespirat! Dette er det perfekte kostume, når du gør klar til at kæmpe mod dine fjender til vands! Kostumet egner sig dog bestemt også til halloween og udklædningsfesten!

Find kostumet hos Temashop

 

pirat kostume til par pirat parkostume til voksne

Pirat parkostume til voksne

Kostume Herre: Piratdragten består af en hvid T-shirt med skjortelook og vest i samme materiale, samt tørklæde, piratbukser, bælte og et lækkert støvleovertræk. Skjorten ser laset og brugt ud for et ægte piratlook. Piratbukserne har bånd som snøres i livet. Et flot bælte bindes rundt om taljen, så dragten tilpasses din figur. Lommetørklædet, som matcher bæltet, giver dragten den sidste finish. Støvleovertrækket, i samme stil som overdelen, er den fedeste detalje, som man virkelig bemærker. (Paryk og sabel indgår ikke). En sjov piratdragt til kostumefesten. 

Kostume Kvinde: Denne piratkvindedragt bestående af nederdel, bælte, livstykke og pandebånd. På nederdelen er der påhæftet et grønt/blåt stykke med sorte striber for et laset look. Livstykket er hvidt og ærmerne er udskåret på en virkelighedstro måde. Den lyse- og mørkebrune vest fremhæver taljen med søm i guld og lyslilla. (Sabel, strømper og sko indgår ikke). Et fuldendt kostume til en ægte sørøverbabe.

Med et parkostume til piratfesten, vil I helt sikkert ramme plet

Find parkostumet hos Vegaoo

pirat parkostume til voksne pirat kostume til par

Parkostume som vaskeægte pirater

Kostume pirat til mænd: Dette piratkostume til mænd består af 3 dele. En flot halvlang jakke med knapper og gyldne syninger med integreret t-shirt og bælte. Bukserne er elastiske i taljen og i tyndt stof. Hatten er en blød hat der former sig til hovedet (Paryk, pistol og støvler er ikke inkluderet). Kostumet er perfekt til en aften på havet!

Kostume pirat sørøver til kvinder: Dette sexede piratkostume til kvinder består af en hvid og olivengrøn tunika, en nederdel, leggings, et bandana og et bælte (resten medfølger ikke). Perfekt til at klæde dig ud til en ægte pirat-aften!

Find parkostumerne hos Vegaoo

 

Fandt du det helt rigtige pirat kostume til voksne?

pirat kostume til voksne pirat temafest piratfest kostume til voksne prat udklædning pirat kjole pirat tøj til fastelavn

 

LÆS OGSÅ: Pirat kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cirkus kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til voksne

 

Indlægget Pirat kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Pirat kostume til voksne

En mening om “Pirat kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!