Ninja kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med ninjaer, så et er Ninja kostume til børn det oplagte kostume til den kommende fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Mange børn forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti.

Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage.

Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Her kunne de så udføre missionerne som de var blevet kommanderet til, om det var rekognoscering eller at tilintetgøre fjenden. 

Fordi en ninja skulle holdes hemmelig, var/er de iført en ninja-yoroi. Denne dragt er typisk helt sort og dækker deres ben arme, og endda hoved, det eneste der var/er synligt er ninjaens øjne.

Har du et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så er et ninja kostume det oplagte valg og så skal din lille ninja bare øve sig på kampkunsten.

Et ninja kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med ninja tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot ninja kostume til børn:

rød ninja børnekostume nonja udklædning ninja fastelavnskostume kriger kostume japansk kostume til børn

Rød Ninja

Red dragon ninja udklædning til børn – oplagt til leg derhjemme og som fastelavnskostume. Kostumet består af en fin trøje, bukser, bælte og maske. Alle dele med fine ninja detaljer. 

Find kostumet hos Partyking

 

grøn ninja børnekostume ninja fastelavnskostume til barn kriger udklædning

Grøn Ninja børnekostume

Har I også en lille ninja derhjemme, der ofte ender med at snige sig rundt og lave rullefald? Så vil legen blive ekstra god, hvis også påklædningen som japansk ninja er muligt. Kostumet er oplagt til lej derhjemme eller til fastelavn, hvor der forhåbentligt er andre ninjaer man kan lege med.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 01 21 kl. 20.36.28 786x1024 - Ninja kostume til børn

Ninja soldatkostume

Hvis det ikke er nok at være ninja, kan du blive en ninja soldat til fastelavn. Fuldend kostumet med sværd, nunchucks og sminke og så er du parat til kamp. Måske vil det være en fordel at have en ninjas evner når fastelavnstønden skal slåes i stykker.

Find ninja kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 21 kl. 20.39.09 858x1024 - Ninja kostume til børn

Rødt ninja kostume

ninja mester kostume til børn

Flot grå Master Ninja børnekostume

Er du hurtig som en ninja? Med dette gennemførte ninja kostume, kan du lege ninja for en dag og slås mod andre seje ninja. Fuldend dit kostume med nunchucks og ninjasværd og bliv klar til fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

ninja master kostume til børn sort nina børnekostume kampsport kostume til børn japansk kostume til børn

Japansk master Ninja

Med dette detaljeret kostume er du klar til enhver udfordring. Tilføj selv kostumet med et fedt ninja sværd og du er klar til kamp.

Find kostumet hos Temashop

 

manganinja manga ninga børnekostume

Manganinja børnekostume

Cool kostume for den unge som vil klæde sig ud som en supersej ninja med ekstremt stærke kræfter! Indeholder alt man kan ønske sig! Supplér med en rigtig cool og skarp frisure for at matche denne supercoole dragt, og så kan kostumefesten begynde!

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Ninja kostume til børn?

ninja kostume til børn ninja mester kostume til børn ninja børnekostume japansk kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja turtles kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ninja Ningajo kostume til børn
 

 

 

3 meninger om “Ninja kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!