Mad kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et mad kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et mad kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af mad kostumer, til hver festlig lejlighed. Et mad kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det mad kostume til voksne, der passer lige til dig:

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.45.18 674x1024 - Mad kostume til voksne

Hotdog kostume

Hvis du er på udkig efter et mere utradionelt kostume, så behøver du ikke lede længere. Hop i dette kostume og giv den hele armen som kæmpe hot dog hele aftenen. Du bliver helt sikkert festens midtpunkt.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.54.26 735x1024 - Mad kostume til voksne

Burger kostume

Med dette super seje og ikke mindst sjove kostume, kan du blive forvandlet om til en kæmpe omvandrende burger – hvor fedt er det ikke lige? Kostumet er helt perfekt til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove begivenheder.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.57.00 672x1024 - Mad kostume til voksne

Ærte kostume

Sjov heldragt der forvandler dig om til en ært i bælg! Kostumet er lavet som en heldragt, sammensæt selv med matchende bukser og bluse.

Find kostumet hos Temashop

avokado kostume til voksne 373x450 - Mad kostume til voksne

Avokado voksenkostume

Bliv klædt på som en uimodståelig avokado med dette sjove kostume. Kombiner med matchende leggings for at fuldende udklædningen. 

Find kostumet hos Temashop

Ketchup kostume til voksne 313x450 - Mad kostume til voksne

Ketchup kostume

Klæd dig ud som en stor ketchup flaske i denne røde heldragt med teksten “Hot Tomato” og “Red Sauce”. Et sjovt kostume, der uden tvivl vil sikre dig en masse opmærksomhed. 

Find kostumet hos Temashop

Mad kostume til voksne

BeFunky collage 6 1024x317 - Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

SE OGSÅ: Øl kostume til voksne

 

 

 

Indlægget Mad kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!