Panda kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med de sort hvide panda bjørne, så er et pandakostume til børn, et oplagt kostume til den kommende fastelavn eller til leg i hjemmet.

Et panda kostume til børn kan bruges til flere forskellige anledninger. 

Den store panda er den mest kendte og den vi ser i ZOO og på motiver af pandaer. Den er en kæmpestor bjørn og indrettet som et rovdyr, så de er slet ikke så nuttet som de ser ud til. Men derfor er vi jo stadig lige begejstret for det nuttede væsen. Pandabjørne spiser primært bambus og lever i asiatiske egne hvor der er meget bambus. Pandaen er en truet dyreart og der arbejdes intensivt for at rede især den store panda som art. Pandaen trives ikke i fangeskab og derfor er det svære at rede pandaen, da den skal redes i sine naturlige omgivelser. Når pandaer i ZOO får unger er det en stor begivenhed i kraft af det er meget usædvanligt at pandaer får børn i fangeskab. 

Et panda kostume til børn er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et pandakostume til børn kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi panda dragt der er meget populær som udklædning og slap af tøj. 

Skal dit barn skal klædes ud som panda, findes der gode bud på et panda kostume. Panda kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et panda børnekostume og et panda kostumer er både til drenge og piger:

 

panda babykostume varm fastelavnskostume til baby

Panda babykostume

Denne søde udklædning fra Fiestas Guirca er til de yngste i familien. Kostumet forestiller en lille panda og passer perfekt til alle slags udklædningsfester.

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

Panda baby kostume 348x450 - Panda kostume til børn og baby

Panda babykostume

Klæd familiens yngste medlem ud i dette fine pandakostume til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af en heldragt der er nem at tage af og på.

Find kostumet hos Temashop

pandakostume til børn panda kostume til børn panda børnekostume panda udklædning til børn heldragt plys

Panda kostume til børn

Klæd dit barn ud som en dejlig blød panda. En sød og plysset panda heldragt i sort og hvid med hætte. Derudover er der lynlås i dragten, så den er nem at få på og af.

Find kostumet hos Temashop

Panda kostume 324x450 - Panda kostume til børn og baby

Panda kostume

Dette panda kostume oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg derhjemme. Kostume består af trøje og hætte.

Find kostumet hos Temashop

 

pandakostume til børn panda kostume til børn panda børnekostume panda udklædning til børn oppusteligt panda kostume

Oppusteligt kostume til børn

Kom udklædt som dit favoritdyr – pandaen! Denne dragt er ikke bare flot, den er også rigtig stor, hvilket giver dig enorm respekt til f.eks. skolens kostumefest. Ingen lægger sig vel ud med pandaen eller hvad?
Oppustelig Panda Børnekostume består af en oppustelig sort og hvid dragt forestillende en panda som gør dig rigtig flot til kostumefesten. Den er også super nem at få på, men kan gøre dig en smule bevægelseshæmmet pga. størrelsen på dragten.

Find kostumet hos Partyking eller Find det hos Temashop

pandakostume til børn panda kostume til baby panda børnekostume panda udklædning til børn heldragt rød panda

Rød panda kostume til børn

Det er ikke så ofte, man lige ser en lyslevende rød panda, men nu har du chancen for at gøre det hver dag – ved at give dit barn denne herlige kigurumidragt i børnestørrelse. Dragten består af en sort/brun heldragt med en ekstra tyk hale. Dragten har desuden en hætte, som når den foldes op, viser den røde pandas ansigt med næse, mund, øjne og øre. Dragten er fremstillet i vaskbar fleece, og den er perfekt for de fjollede røde pandaer, som gerne vil kunne anvende deres dragt ved flere forskellige lejligheder.

Find kostumet hos PartyKing

pandakostume til børn panda kostume til børn kong fu panda børnekostume panda udklædning til børn

Kong Fu Panda kostume til børn

Man kan simpelthen ikke andet end at elske den klodsede panda Po fra filmen Kung Fu Panda. Nu kan du klæde dig ud som pandaen, og hvem ved, måske bliver du en kung fu-mester på samme tid. Denne dragt passer lige så godt til leg derhjemme som til fastelavn eller en børnefødselsdag.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Hundekostume til børn

LÆS OGSÅ: Panda kostume til vokse

 

Indlægget Panda kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Panda kostume til børn og baby

En mening om “Panda kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!