Panda kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med de sort hvide panda bjørne, så er et pandakostume til børn, et oplagt kostume til den kommende fastelavn eller til leg i hjemmet.

Et panda kostume til børn kan bruges til flere forskellige anledninger. 

Den store panda er den mest kendte og den vi ser i ZOO og på motiver af pandaer. Den er en kæmpestor bjørn og indrettet som et rovdyr, så de er slet ikke så nuttet som de ser ud til. Men derfor er vi jo stadig lige begejstret for det nuttede væsen. Pandabjørne spiser primært bambus og lever i asiatiske egne hvor der er meget bambus. Pandaen er en truet dyreart og der arbejdes intensivt for at rede især den store panda som art. Pandaen trives ikke i fangeskab og derfor er det svære at rede pandaen, da den skal redes i sine naturlige omgivelser. Når pandaer i ZOO får unger er det en stor begivenhed i kraft af det er meget usædvanligt at pandaer får børn i fangeskab. 

Et panda kostume til børn er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et pandakostume til børn kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi panda dragt der er meget populær som udklædning og slap af tøj. 

Skal dit barn skal klædes ud som panda, findes der gode bud på et panda kostume. Panda kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et panda børnekostume og et panda kostumer er både til drenge og piger:

 

Panda børnekostume 326x450 - Panda kostume til børn og baby

Panda toddler børnekostume

Har du et barn der er vildt fascineret af pandaer? Så er et panda kostume oplagt til den kommende udklædningsfest eller leg i hjemmet. Dette kostume består af bukser og bluse, der nemt får dit barn til at ligne en panda.

Find kostumet hos Temashop

 

pandakostume til børn panda kostume til børn panda børnekostume panda udklædning til børn heldragt plys

Panda kostume til børn

Klæd dit barn ud som en dejlig blød panda. En sød og plysset panda heldragt i sort og hvid med hætte. Derudover er der lynlås i dragten, så den er nem at få på og af.

Find kostumet hos Temashop

 

Panda kostume 324x450 - Panda kostume til børn og baby

Panda kostume

Dette panda kostume oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg derhjemme. Kostume består af trøje og hætte.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Hundekostume til børn

LÆS OGSÅ: Panda kostume til vokse

 

Indlægget Panda kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Panda kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!