Prinsesse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være prinsesse for en dag? Så et prinsesse kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest eller karneval.

De fleste små piger elsker at lege prinsesse og drømme om prinsessen på den hvide hest en dag kommer ridende. Ved mange starter fascinationen af prinsesser pga. de mange skønne Disney film om Disney prinsesser.

Måske er drømmen ikke stoppet hos dig eller måske drømmer du bare om at være festens prinsesse der får alt opmærksomheden.

En prinsesse er ung, smuk, uskyldig og god. Hun bliver opdaget af en prins, bliver gift, og så lever hun lykkeligt til sine dages ende – sådan er en prinsesse hvert fald ofte karakteriseret i diverse eventyr og der ikke noget at sige at mange små (og store) børn drømmer om det liv.

At blive en rigtig prinsesse er ikke noget man lige gør, men derfor kan man jo altid drømme og her er prinsesse kostumer et godt hjælperedskab. For man lever sig bedre ind i rollen som prinsesse, når man er udklædt som prinsesse, nemlig i en smuk prinsessekjole. Udvalget af prinsesse kostumer er stort uanset om du er på jagt efter et klassisk prinsesse kostume, Disney prinsesse kostume, middelalder prinsesse kostume, græsk prinsesse kostume eller måske et halloween prinsesse kostume.

Skal du klædes ud som prinsesse? Du finder de fineste og flotteste prinsesse nedenfor. Vi har samlet de bedste prinsesse kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find prinsesse kostume til voksne her:

vaiana kostume til voksne moana udklædning til voksne

Prinsesse… eller Høvdinge datter kostume

Vaiana, høvdingedatter og udvalgt til at finde og indsætte det grønne hjerte, så frodigheden og lykken består. Har du ikke set Disney filmen? Den er seværdig (også for voksne) og så er musikken fantastisk!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.15.05 773x1024 - Prinsesse kostume til voksne

Middelalderprinsesse kostume

Enkelt og fint kostume med mange detaljer, der vil forvandle dig til en smuk middelalderprinsesse! Kostumet indeholder kjole, bælte og krone.

Find kostumet hos Temashop

 

arabisk prinsesse kostume til voksne voksenkostume 1001 nat jasmin kostume kvinder

Arabisk prinsesse kostume

Klæd dig ud som en smuk Arabisk Prinsesse i dette flotte og gennemførte kostume. Kostumet består af bukser, top og mund klæde. Som taget ud af 1001 nats magiske eventyr!

Find kostumet hos Temashop

prinsesse leia kostume star wars prinsesse kostume

Prinsesse Leia kostume

Prinsesse Leia, der også er kendt som Leia Organa, er en af de ikoniske karakterer fra Star Wars-filmene. Hun er datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men blev adopteret af Bail Organa. Hun er desuden tvillingesøster til Luke Skywalker. Hendes kendetegn er særligt det hvide tøj og den unikke frisure, der bedst kan beskrives som to frikadeller. Leia er en af de førende ledere af Oprørsalliancen mod Det Galaktiske Imperium og opfattes til tider som lidt af en kærlig og stædig snob, hvilket kan kædes sammen med hendes royale status. Mange husker desuden Leias tid som slavepige hos den fæle gangsterboss Jabba the Hutt.Hvad venter du på? Hop i vores prinsesse Leia kostume, der er et officielt Star Wars-produkt, og drag på galaktiske eventyr!

Find kostumet hos Temashop

 

prinsesse belle kostume til voksne disney udklædning kvinder gul udklædning til kvinder

Prinsesse Belle udklædning til voksne

Klæd dig ud som Belle og tag en sving om med Udyret. Hvem ved – måske er han forhesket og er i virkeligheden en smuk prins. Kostumet består af en lang, gul kjole med bælte og pandebånd, der er udformet som en krone. Fuldend kostumet med smykker og så er du klar til, at drage afsted til temafest.

Find kostumet hos Temashop

 

gylden prinsesse kostume barok kostume til voksne guld prinsesse kongelig udklædning historisk kostume

Gylden barok prinsesse 

Du bliver en rigtig fin prinsesse i denne guld drøm af en kjole, som oven i købet har matchende pandebånd for ekstra elegance. Kostumet er oplagt tilkonglig temafest, som et barok kostume eller til fastelavn og sidste skoledag. 

Find kostumet hos Temashop

 

renæssance prinsesse kostume rød prinsesse kjole udklædning til voksne

Rød prinssesse kjole til voksne

Med dette kostume, bliver du den skønneste renæssance prinsesse, du kan forestille dig. Kostumet beståt af en lang, elegant rød velour kjole med lange ærmer og gulddetaljer. Dertil medfølger tilbehør i form af kraveog hovedpynt.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.31.41 1024x747 - Prinsesse kostume til voksne

Prinsesse tiara

Husk at fuldende prinsesse outfittet med en prinsesse tiara.

Find din tiara her

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

 

Indlægget Prinsesse kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

3 meninger om “Prinsesse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!