Prinsesse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være prinsesse for en dag? Så et prinsesse kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest eller karneval.

De fleste små piger elsker at lege prinsesse og drømme om prinsessen på den hvide hest en dag kommer ridende. Ved mange starter fascinationen af prinsesser pga. de mange skønne Disney film om Disney prinsesser.

Måske er drømmen ikke stoppet hos dig eller måske drømmer du bare om at være festens prinsesse der får alt opmærksomheden.

En prinsesse er ung, smuk, uskyldig og god. Hun bliver opdaget af en prins, bliver gift, og så lever hun lykkeligt til sine dages ende – sådan er en prinsesse hvert fald ofte karakteriseret i diverse eventyr og der ikke noget at sige at mange små (og store) børn drømmer om det liv.

At blive en rigtig prinsesse er ikke noget man lige gør, men derfor kan man jo altid drømme og her er prinsesse kostumer et godt hjælperedskab. For man lever sig bedre ind i rollen som prinsesse, når man er udklædt som prinsesse, nemlig i en smuk prinsessekjole. Udvalget af prinsesse kostumer er stort uanset om du er på jagt efter et klassisk prinsesse kostume, Disney prinsesse kostume, middelalder prinsesse kostume, græsk prinsesse kostume eller måske et halloween prinsesse kostume.

Skal du klædes ud som prinsesse? Du finder de fineste og flotteste prinsesse nedenfor. Vi har samlet de bedste prinsesse kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find prinsesse kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.06.46 1024x1004 - Prinsesse kostume til voksne

Prinsesse Askepot kostume

Klæd dig ud som den smukke Prinsesse Askepot i denne lange, lyseblå satinkjole og bliv klar til, at tage til bal på slottet. Hvem ved, måske møder du den smukke Prins.

Find prinsesse kostume hos PartyKing

 

lilla prinsesse kostume 450x450 - Prinsesse kostume til voksne

Lilla prinsesse kostume

Kostumet består af en sød kjole, der er inspireret af Disneyprinsessen Rapunzel. Kjolen har lange ærmer i lilla velour med lyslilla pufærmer. Pufærmerne har et stjernemønster, mens overdelen er fremstillet af lilla velour med et lysere parti med stjernemønster på midten samt 2 guldfarvede dekorationsbånd. Underdelen består af 3 lag. Det øverste er kort, gennemsigtigt og stjernemønstret, mens det mellemste er gennemsigtigt med en guldkant længst nede, og det inderste af lilla satin.

Find det hos Partyking

 

prinsesse voksenkostume 450x450 - Prinsesse kostume til voksne

Prinsesse voksenkostume

Tag et par glimtende glassko på og børst dit halmgule hår til det skinner som guld. Svæv let og elegant ind til festen, og sikr dig Prinsen med stort P. Han kommer helt sikkert til at blive din. Du er jo trods alt klædt ud som en ægte prinsesse! Skoløs Prinsesse Kostume Budget er en lyseblå prinsessekjole i enkelt snit som fører tankerne til Askepots bal på slottet.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.13.09 721x1024 - Prinsesse kostume til voksne

Prinsesse Fiona kostume

“Shrek” er den amerikanske tegnefilm, der handler om den grønne trold Shrek, der bor i en mose. Han kommer ud på et langt eventyr, hvor han ender med at forelske sig i den smukke prinsesse Fiona, der bliver forvandlet til en grøn trold. Hop i denne flotte udklædning, og du får et eventyrligt kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.15.05 773x1024 - Prinsesse kostume til voksne

Middelalderprinsesse kostume

Enkelt og fint kostume med mange detaljer, der vil forvandle dig til en smuk middelalderprinsesse! Kostumet indeholder kjole, bælte og krone.

Find kostumet hos Temashop

 

arabisk prinsesse kostume til voksne voksenkostume 1001 nat jasmin kostume kvinder

Arabisk prinsesse kostume

Klæd dig ud som en smuk Arabisk Prinsesse i dette flotte og gennemførte kostume. Kostumet består af bukser, top og mund klæde. Som taget ud af 1001 nats magiske eventyr!

Find kostumet hos Temashop

peachy lyserødt prinsesse kostume til voksne 450x450 - Prinsesse kostume til voksne

Peachy lyserødt prinsesse kostume til voksne

Smuk lyserød og bedårende kjole med en elegant guldkrone som prikken over i’et!  Her får du en smuk lang kjole i polyester med puffede partier og en guldkrone i plast.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.28.22 698x1024 - Prinsesse kostume til voksne

Zombie prinsesse kostume

Hvorfor ikke se fortryllende og magisk ud, samtidig med at du er zombie. Du vil uden tvivl se fantastisk ud i denne fine blå kjole med slør og tiara.

Find kostumet hos Temashop

 

prinsesse leia kostume star wars prinsesse kostume

Prinsesse Leia kostume

Prinsesse Leia, der også er kendt som Leia Organa, er en af de ikoniske karakterer fra Star Wars-filmene. Hun er datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men blev adopteret af Bail Organa. Hun er desuden tvillingesøster til Luke Skywalker. Hendes kendetegn er særligt det hvide tøj og den unikke frisure, der bedst kan beskrives som to frikadeller. Leia er en af de førende ledere af Oprørsalliancen mod Det Galaktiske Imperium og opfattes til tider som lidt af en kærlig og stædig snob, hvilket kan kædes sammen med hendes royale status. Mange husker desuden Leias tid som slavepige hos den fæle gangsterboss Jabba the Hutt.Hvad venter du på? Hop i vores prinsesse Leia kostume, der er et officielt Star Wars-produkt, og drag på galaktiske eventyr!

Find kostumet hos Temashop

 

prinsesse belle kostume til voksne disney udklædning kvinder gul udklædning til kvinder

Prinsesse Belle udklædning til voksne

Klæd dig ud som Belle og tag en sving om med Udyret. Hvem ved – måske er han forhesket og er i virkeligheden en smuk prins. Kostumet består af en lang, gul kjole med bælte og pandebånd, der er udformet som en krone. Fuldend kostumet med smykker og så er du klar til, at drage afsted til temafest.

Find kostumet hos Temashop

 

gylden prinsesse kostume barok kostume til voksne guld prinsesse kongelig udklædning historisk kostume

Gylden barok prinsesse 

Du bliver en rigtig fin prinsesse i denne guld drøm af en kjole, som oven i købet har matchende pandebånd for ekstra elegance. Kostumet er oplagt tilkonglig temafest, som et barok kostume eller til fastelavn og sidste skoledag. 

Find kostumet hos Temashop

 

renæssance prinsesse kostume rød prinsesse kjole udklædning til voksne

Rød prinssesse kjole til voksne

Med dette kostume, bliver du den skønneste renæssance prinsesse, du kan forestille dig. Kostumet beståt af en lang, elegant rød velour kjole med lange ærmer og gulddetaljer. Dertil medfølger tilbehør i form af kraveog hovedpynt.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 23.31.41 1024x747 - Prinsesse kostume til voksne

Prinsesse tiara

Husk at fuldende prinsesse outfittet med en prinsesse tiara.

Find din tiara her

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

Indlægget Prinsesse kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Prinsesse kostume til voksne

3 meninger om “Prinsesse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!