Prins kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer du om at være prins for en dag og tryllebinde alle pigers hjerter?

Så er et prins kostume til voksne oplagt til den kommende tema-, fastelavns eller karnevalsfest.

En prins er en søn af kongen og/eller dronningen dronningen, er han den førstefødte søn vil han være kronprinsen og dermed stå som den arving der skal lede kongeriget videre. 

Prinser findes både i den virkelige verden, i film og i en masse eventyr.  Der findes mange forskellige prinser, vi nævner i flæng: Middelalder prins, Prins Charming, arabisk prins, romersk prins, klassisk prins og så er der prinserne fra alle eventyrerne

Særligt i Disney eventyr skitseres det ofte som at prinsen kommer på sin hvide hest og redder pigen i nød og så lever de til deres dage ende. At skaffe en hest til den kommende fest bliver nok svært og ærligt, hvor skal du gøre af hesten mens du fører dig frem på dansegulvet? Undlad hest, men klæd dig ud som prins og gå på jagt efter din prinsesse til temafesten.

Som Prins til årets fastelavn eller udklædningsfest, er du sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv dig en kongelig entré og attitude, og benådning – du er jo en kongelig prins ik?

Er du på udkig efter et prins kostume til voksne, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et prinse kostume, uanset om du barn skal være en historisk prins, en eventyr prins eller om du er til de sjove eller klassiske prinsekostumer.

Skal du klædes ud som prins? Du finder de fineste og flotteste prinsekostumer her. Find et prins kostume til voksne her:

middelalderprins udklædning viking konge kostume game of thrones kostume til voksne

Middelalderprins udklædning

Prinsen er her for at redde dagen. Uanset hvilke farer der venter til kostumefesten, er det en udfordring for denne middelalderprins. Men med dette kan du selvfølgelig også efterligne en karakterer fra den populære serie Game of Thrones. I sættet får du alt hvad du behøver for at give et virkelig realistisk udtryk. Middelalderprins Kostume indeholder både kappe, bælte, tunika og benvarmere. Er vinteren kommet? Så vil du være godt forberedt med alt dit slidstærke tøj.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 00.10.28 696x1024 - Prins kostume til voksne

Persisk prins kostume

Prøv livet som persisk prins med en elegant udklædningsdragt. Prinsesser elsker flotte prinser, og med hvid silkeskjorte og brokadevest vil prinsesserne til festen sukke højt af henrykkelse. Brede bukser med flot bælte og seje skoovertræk fører tankerne til en eventyrverden. En turban på hovedet fuldender outfittet, og det ser ud som om du er kommet ud af et eventyr i “Tusind og en Nat”. Guldbroderier og gnistrende juveler gør dette til et kostume der garanterer at du vil skille dig ud fra mængden til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 00.12.38 695x1024 - Prins kostume til voksne

Drømmeprins kostume

Hvis du er single og tager til udklædningsfest, er der kun én ting at gøre, når du vil vise alle de tilgængelige hotties, at du er Drømmeprinsen med et ekstra stort D. Du skal have fat i dette outfit! Det selvsikre smil, dit heltemod og alle dine royale replikker bør pudses af, når du er på vej til det store bal, og kostumet bringer dig det sidste, men vigtige skridt! Dette kostume gør dig til en vaskeægte drømmeprins. Kostumet indeholder et par røde bukser med guldrevers og en hvid jakke med flotte detaljer i rød og guld.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 00.14.55 748x1024 - Prins kostume til voksne

Middelalder prins kostume

Her får du prinseudstyr i ægte middelalderstil, som er perfekt til kongeudklædningsfesten, eller når du ønsker at løbe med spotlightet. Middelalderkostumet inkluderer en blå-sort dragt med hætte og lange ærmer i fløjl. Dragten har dekorative sølvdetaljer på brystet, taljen, hætten samt over skuldrene. Dragten er længere bagtil og har et flot løvemotiv i sølv på brystet.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 11.38.48 704x1024 - Prins kostume til voksne

Romersk prins kostume

Romerriget var i mange århundreder den absolut dominerende magt i den vestlige verden.  Flot og elegant kostume med mange fine detaljer, der gør dig helt speciel – og til Roms prins. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 11.43.28 672x1024 - Prins kostume til voksne

Prins Charming kostume

Bliv klar til den næste udklædning fest som en prins og skru op for charmen hos pigerne. Hvem ved, måske finder du prinsessen i dit liv, hvis du da ikke allerede har fundet hende.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 11.46.13 624x1024 - Prins kostume til voksne

Arabisk prins kostume

Har du allerede fundet din prinsesse, ellers vil du måske møde din Yasmin, når du møder op til festen i dette eksotiske kostume. Kostumet indeholder bukser, bluse, bælte og turban.

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige prins kostume til voksne?

prins kostume til voksne prins udklædning disney prins eventyrlig prins middelaldere prins klassisk prins udklædning

 

LÆS OGSÅ: 1001 nats kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Bollywood kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Barok kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ridderkostume til voksne

 

Indlægget Prins kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Prins kostume til voksne

error: Content is protected !!