Prins kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer du om at være prins for en dag og tryllebinde alle pigers hjerter?

Så er et prins kostume til voksne oplagt til den kommende tema-, fastelavns eller karnevalsfest.

En prins er en søn af kongen og/eller dronningen dronningen, er han den førstefødte søn vil han være kronprinsen og dermed stå som den arving der skal lede kongeriget videre. 

Prinser findes både i den virkelige verden, i film og i en masse eventyr.  Der findes mange forskellige prinser, vi nævner i flæng: Middelalder prins, Prins Charming, arabisk prins, romersk prins, klassisk prins og så er der prinserne fra alle eventyrerne

Særligt i Disney eventyr skitseres det ofte som at prinsen kommer på sin hvide hest og redder pigen i nød og så lever de til deres dage ende. At skaffe en hest til den kommende fest bliver nok svært og ærligt, hvor skal du gøre af hesten mens du fører dig frem på dansegulvet? Undlad hest, men klæd dig ud som prins og gå på jagt efter din prinsesse til temafesten.

Som Prins til årets fastelavn eller udklædningsfest, er du sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv dig en kongelig entré og attitude, og benådning – du er jo en kongelig prins ik?

Er du på udkig efter et prins kostume til voksne, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et prinse kostume, uanset om du barn skal være en historisk prins, en eventyr prins eller om du er til de sjove eller klassiske prinsekostumer.

Skal du klædes ud som prins? Du finder de fineste og flotteste prinsekostumer her. Find et prins kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 11.38.48 704x1024 - Prins kostume til voksne

Romersk prins kostume

Romerriget var i mange århundreder den absolut dominerende magt i den vestlige verden.  Flot og elegant kostume med mange fine detaljer, der gør dig helt speciel – og til Roms prins. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 20 kl. 11.43.28 672x1024 - Prins kostume til voksne

Prins Charming kostume

Bliv klar til den næste udklædning fest som en prins og skru op for charmen hos pigerne. Hvem ved, måske finder du prinsessen i dit liv, hvis du da ikke allerede har fundet hende.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige prins kostume til voksne?

prins kostume til voksne prins udklædning disney prins eventyrlig prins middelaldere prins klassisk prins udklædning

 

LÆS OGSÅ: 1001 nats kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Bollywood kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Barok kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ridderkostume til voksne

 

Indlægget Prins kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!