Prins kostume til børn

Drømmer dit barn om at være kongelig for en dag? Så er et prins kostume til børn oplagte til kommende tema- eller fastelavnsfest.

En prins er en søn af kongen og/eller dronningen dronningen, er han den førstefødte søn vil han være kronprinsen og dermed stå som den arving der skal lede kongeriget videre. 

Prinser findes både i den virkelige verden, i film og i en masse eventyr.  Der findes mange forskellige prinser, vi nævner i flæng: Middelalder prins, Prins Charming, arabisk prins, romersk prins, klassisk prins og så er der prinserne fra alle eventyrerne

Særligt i Disney eventyr skitseres det ofte som at prinsen kommer på sin hvide hest og redder pigen i nød og så lever de til deres dage ende. At skaffe en hest til den kommende fest bliver nok svært og ærligt, hvor skal du gøre af hesten mens du fører dig frem på dansegulvet? 

Som Prins til årets fastelavn eller udklædningsfest, er du sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv dig i en kongelig entré og attitude – du er jo en kongelig prins ik?

Er du på udkig efter et prins kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et prinse kostume, uanset om dit barn skal være en historisk prins, en eventyr prins eller om I er til de sjove eller klassiske prinsekostumer.

Skal dit barn klædes ud som prins? Du finder de fineste og flotteste prinsekostumer her. Find et prins kostume til børn her:

Skærmbillede 2018 12 26 kl. 09.37.50 640x1024 - Prins kostume til børn

Arabisk prins kostume

Er dit barn inviteret til udklædningsfest eller fest med Tusind og En Nat-tema? Så passer dette kostume helt perfekt. Kostumet består af en hvid bluse, blå kort vest, røde bukser, et guldfarvet tørklæde i taljen, guldfarvede sko og en rød hat med lilla fjer. Alt er lavet i et skinnende stof for at give den rette følelse, når barnet skal klæde sig ud som en elegant arabisk prins.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 26 kl. 09.39.38 805x1024 - Prins kostume til børn

Prins kostume

Virkelig stilfuldt outfit til din lille prins derhjemme. Perfekt valg til kongelige fester i store sale eller til skolekomedien! Kostumet inkluderer en rød trøje i fløjlslook med guldsyninger og pufærmer samt et par matchende korte bukser. Der medfølger også en rød kappe med hvid krave og et sort bælte.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 26 kl. 09.42.21 690x1024 - Prins kostume til børn

Ridder prins børnekostume

Klæd din søn ud som en skøn, lille ridder prins i dette flotte kostume og lad ham indtage kongeringet med stil. Kostumet består af en flot jakke, matchende bukser, sort bælte, støvlecovers, kappe og hat – og er helt perfekt til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 26 kl. 09.44.14 689x1024 - Prins kostume til børn

Prins kostume

Er din dreng vild med prinser og eventyr, så klæd ham ud til fastelavn i dette søde prinse kostume. Kostumet indeholder bluse med jakke, kappe, bukser, bælte, støvlecovers og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

klassisk prins kostume til børn kongelig prins udklædning til drenge

Kongelig Prins deluxe kostume til børn

Hvem vil ikke gerne være prins for en dag? Rid ud i mod solnedgangen med din prinsesse bagpå, og lev lykkeligt til jeres dages ende. Det er i hvert fald sådan historien lyder, men man kan selvfølgelig også bare se super smart ud imens man eksempelvis går rundt og rasler med vennerne. Lille prins er et super lækkert kostume, som din søn, barnebarn eller nevø uden tvivl vil elske.

Find kostumet hos Temashop

disney flynn ryder rapunzel prins kostume

Flynn Rider kostume

En ægte Disney prins – der redder Rapunzel. Disneys film Tangled baseres på et af Brødrene Grimms gamle eventyr. Den handler om prinsesse Rapunzel, som holdes fanget af en ækel gammel kvinde, med reddes af Flynn Rider. I dette fine kostume bliver du den eventyrlige Flynn Rider. Skynd dig, prinsessen og festen venter på dig! Disney Flynn Rider Børnekostume er et kostume i polyester til børn og indeholder en blå vest med en hvid trøje, et par hvide bukser med brune detaljer og en brun skuldertaske. Dragten er et officielt licenseret produkt.

Find kostumet hos PartyKing

 

prins charming ægte prins kostume klassisk disney prins udklædning

Klassisk prins udklædning

Har du en rigtig lille charmør derhjemme, som ikke gør andet end at tale om piger? Hehe, så kommer dette kostume med garanti til at passe din gut! Måske til den næste udklædningsfest på skolen? Dette børnekostume forestiller en charmerende prins. Det kongelige kostume fås i tre forskellige størrelser, nærmere bestemt: Small, Medium og Large. Kostumet er fremstillet af polyester og inkluderer overdel, bukser, bælte samt et ordensbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

nøddeknækker phillip kostume til børn philip børnekostume

Phillip Nøddeknækker – Prinsekostume til børn

Hjælp Clara med at lede efter den specielle nøgle, der kan låse gaven op, som hun har fået af sin afdøde mor. Sammen med Phillip begiver hun sig ud på eventyret. I dette skønne kostume med trøje og hjelm forvandles du til Phillip, som tør møde alle farer og overraskelser, som venter rundt om hjørnet. Phillip The Nutcracker Børnekostume indeholder en rød trøje med mange fine detaljer og en blød hjelm. Dragten er fremstillet i 100% polyester. Den er officielt licenseret og kommer i tre forskellige størrelser. 

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige prinsekostume til drenge?

prins kostume til dreng prins udklædning disney prins kostume

 

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

SE OGSÅ: Prinssesse kostume til børn

SE OGSÅ: Konge kostume til børn

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

SE OGSÅ: Clara Lavender kostume til børn og voksne

 

 

Indlægget Prins kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Prins kostume til børn

error: Content is protected !!