Prins kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer dit barn om at være kongelig for en dag?

Så er et prins kostume til børn oplagte til kommende tema- eller fastelavnsfest.

En prins er en søn af kongen og/eller dronningen dronningen, er han den førstefødte søn vil han være kronprinsen og dermed stå som den arving der skal lede kongeriget videre. 

Prinser findes både i den virkelige verden, i film og i en masse eventyr.  Der findes mange forskellige prinser, vi nævner i flæng: Middelalder prins, Prins Charming, arabisk prins, romersk prins, klassisk prins og så er der prinserne fra alle eventyrerne

Særligt i Disney eventyr skitseres det ofte som at prinsen kommer på sin hvide hest og redder pigen i nød og så lever de til deres dage ende. At skaffe en hest til den kommende fest bliver nok svært og ærligt, hvor skal du gøre af hesten mens du fører dig frem på dansegulvet? 

Som Prins til årets fastelavn eller udklædningsfest, er du sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv dig i en kongelig entré og attitude – du er jo en kongelig prins ik?

Er du på udkig efter et prins kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et prinse kostume, uanset om dit barn skal være en historisk prins, en eventyr prins eller om I er til de sjove eller klassiske prinsekostumer.

Skal dit barn klædes ud som prins? Du finder de fineste og flotteste prinsekostumer her. Find et prins kostume til børn her:

prins kostume til barn kongeligt kostume børnekostume

Kongelig Prins deluxe børnekostume

Hvem vil ikke gerne være prins for en dag? Rid ud i mod solnedgangen med din prinsesse bagpå, og lev lykkeligt til jeres dages ende. Det er i hvert fald sådan historien lyder, men man kan selvfølgelig også bare se super smart ud imens man eksempelvis går rundt og rasler med vennerne. Lille prins er et super lækkert kostume, som din søn, barnebarn eller nevø uden tvivl vil elske.

Find kostumet hos Temashop

 

kinesisk prins kostume til børn asiatisk børnekostume

Asiatisk prins kostume

Leder du efter et stilfuldt og anderledes kostume til den lille? Dette Blå Orientalske Børnekostume er fyldt med fine motiver og detaljer. Kostumet består af en skjorte, bukser og en sød hat i faux silke stof. Sættet er perfekt til Fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

uhyret kostume skønheden og udyret børnekostume

Uhyret børnekostume

Den fortryllende Disney®fortælling om den franske landsbypige Belle, og hendes opblomstrene kærlighed til den forheksede prins ,Udyret, har ramt direkte i hjerterne på både piger og drenge verden over. Genskab magien fra Skønheden og Udyret med dette magiske Disney® Udyret Børnekostume.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det helt rigtige prinsekostume til drenge?

prins kostume til dreng prins udklædning disney prins kostume

 

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

SE OGSÅ: Prinssesse kostume til børn

SE OGSÅ: Konge kostume til børn

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

SE OGSÅ: Clara Lavender kostume til børn og voksne

 

 

Indlægget Prins kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!