Konge kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der ønsker at være konge for en dag?

Så et konge kostume til børn da det oplagte kostume til den kommende fastelavn, udklædningsfest og leg i hjemmet.

De fleste drømmer i det skjulte om at være konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtig og så er der også noget fedt og at være ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige kendte konger, vi nævner i flæng: The King of Rockin Roll, Løvernes Konge, King Kong, Kong Arthur, En Middelalder konge og Kong Balthazar. Og så er der kongen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange røde kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som konge til årets fastelavn eller udklædningsfest, er dit barn sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv Jer i en kongelig entré og attitude, og benådning – dit barn er jo kongen ik? 

Er du på udkig efter et konge kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et konge kostume, uanset om dit barn skal være en historiske konge eller om I er til de sjove eller klassiske konge kostumer. 

Skal dit barn klædes ud som konge? Du finder de fineste og flotteste kongekostumer her. Find et konge kostume til børn her:

kongelig kanin vintage kostume kanin kostume til børn kanin børnekostume udklædning

Kongelig kanin kostume

Med dette kostume vil du helt sikkert tiltrække mange blikke til temafesten. Hvis du også vil være kongelig for en dag, er dette kanin kostume et alternativ og fint sted at starte. Kostumet består af en flot jakke, handsker og krone. Bemærk: bukser medfølger ikke.

Find kongeligt kostumet hos Temashop

kongekappe til barn kongekappe børnekostume kattekonge kostume

Konge børnekostume

Selvom man ikke er født af kongelige forældre, kan man jo godt fortjene at blive behandlet som en prins! Denne udklædning er perfekt til dit barns fødselsdagsfest. Udklædningen indeholder en stor purpurfarvet kappe med opslag i hvid og guld og en stor gylden kongekrone med en purpurfarvet (falsk) ædelsten i midten.

Find kostumet hos Temashop

 

konge kostume til barn konge udklædning dreng konge børnekostume kongekappe kongeligt kostume til børn

Konge kostume til børn

Flot konge kostume anno fortiden. Med dette konge kostume til børn kan junior leve sig ind i rollen som enevældig magtfuld konge. Op på tronen med kongekappe og krone og scepter og se hvor folket elsker deres konge. 

Find kostumet hos Temashop

 

kong artur kostume kong arthur udklædning børnekostume kongekostume barn

Kong Arthur – Konge udklædning til børn

Udklædning som selveste Kong Arthur til fastelavn eller Halloween i dette autentiske konge kostume, med rød bluse med gulddrage, sorte bukser og støvlecovers. Dertil medfølger guldkrone og sølvfarvet kappe. Kostumet er helt perfekt til fastelavnsfesten eller ridderfesten.

Find kostumet hos Temashop

 

royal ridder kostume til børn middelalder konge udklædning barn kappe udklædning

Royalt middelalder kongekostume

Klar til kamp som ledende konge på slagets slagmark. Fint ridder / middelalder konge kostume til børn med mange detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

SE OGSÅ: Barok kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til børn

 

Indlægget Konge kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Konge kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!