Konge kostume til børn

Har du et barn der ønsker at være konge for en dag?

Så et konge kostume til børn da det oplagte kostume til den kommende fastelavn, udklædningsfest og leg i hjemmet.

De fleste drømmer i det skjulte om at være konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtig og så er der også noget fedt og at være ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige kendte konger, vi nævner i flæng: The King of Rockin Roll, Løvernes Konge, King Kong, Kong Arthur, En Middelalder konge og Kong Balthazar. Og så er der kongen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange røde kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som konge til årets fastelavn eller udklædningsfest, er dit barn sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv Jer i en kongelig entré og attitude, og benådning – dit barn er jo kongen ik? 

Er du på udkig efter et konge kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et konge kostume, uanset om dit barn skal være en historiske konge eller om I er til de sjove eller klassiske konge kostumer. 

Skal dit barn klædes ud som konge? Du finder de fineste og flotteste kongekostumer her. Find et konge kostume til børn her:

konge kostume til børn klassisk konge kostume til børn disney konge royal konge fastelavnskostume

Rød kongekappe til kongen

Går dit barn med en drøm om, at blive konge for en dag? Med denne lange, smukke røde kongekåbe er I godt på vej! Find en passende kongekrone og kostumet er fundendt.

Find kongekåben hos Temashop

 

konge kostume til børn kongekappe og kongekrone tll børn fastelavnskostume eventyrligt kostume til børn konge børnekostume

Kongekåbe og kongekrone

Klæd din barn ud som en mægtig konge fra middelalderren i dette fine kostume. Passer også meget godt, hvis du skal klædes ud som den magtsyge Kong Joffrey fra den populære tv-serie Game Of Thrones!

Find kåbe og kongekrone hos Børn i Balance

 

konge kostume til børn kong arthur kostume til børn kong arthur fastelavnskostume

Kong Arthur af det runde bord kostume

I dette flotte kostume, der får dit barn til at ligne Kong Arthur, kan han eller hun samle ridderne om det runde bord, eller han kan blive den sejeste konge til fastelavnsfesten. Skru tiden tilbage til Middelalderen og rejs til England – til Kong Arthur tid og sted. Kostumet indeholder kåbe, tunika og krone. 

Find Kong Arthur kostumet hos CoolStuff

 

konge kostume til børn bibelsk konge kostume de tre vise mænd kostume krybbespil kostume

Bibelsk konge kostume til børn

Dit barn bliver en rigtig fin bibelsk konge i denne drøm af en kongekjole. Skønt konge kostume, der leder tankerne hen mod en mere bibelsk tid. Kostumet kan også sagtens gå som en af de vise mænd kostume. Så hvis I vil dele vandende til næste fastelavnsfest, er dette kostume perfekt.

Find kostumet hos Temashop

 

kongelig kanin vintage kostume kanin kostume til børn kanin børnekostume udklædning

Kongelig kanin kostume

Med dette kostume vil du helt sikkert tiltrække mange blikke til temafesten. Hvis du også vil være kongelig for en dag, er dette kanin kostume et alternativ og fint sted at starte. Kostumet består af en flot jakke, handsker og krone. Bemærk: bukser medfølger ikke.

Find kongeligt kostumet hos Temashop

 

konge kostume til børn lille farao kostume egyptisk konge børnekostume fastelavnskostume egypten

Egyptisk konge kostume til børn

I det gamle Egypten var Farao kendt som en gudekonge, og han var søn af solguden Ra. Faraoen styrede hele Egypten, og dette kostume får dig til at blive en vaskeægte konge fra det gamle Egypten. Udklædningen er oplagt til fastelavn og børnekarneval og består af kåbe, bælte, hoveddel og ankelbånd.

Find Egyptisk konge kostume til børn hos Temashop

 

konge kostume til børn kong henrik the 8th kong henrik kostume fastelavnskostume engelsk kostume til børn kongeligt børnekostume

Kong Henrik den 8. kostume til børn

Henrik 8. var konge af England i perioden 1509-1547. Lad din søn klæde sig ud som konge i dette gennemførte kostume. Kostumet består af en tunika og hat. 

Find kong Henrik den 8. kostume til børn hos Temashop

 

konge kostume til børn de tre vise mænd kostume kong balthazar kostume kong melchior kostume til børn

De tre vise mænd kostume

Skal du spille én af de tre vise mænd i krybbespillet i skolen eller vil du gerne bare være Kong Balthazar for en dag – så har du her det helt perfekte kostume. Kostumet består af en lang, flot kåbe, en hat, skæg, og bælte med en flaske myrra skær.

Find Kong Melchior, Kong Balthazar og Kong Casper kostume hos Temashop

 

middelalder konge kostume til børn middelalder konge børnekostume

Middelalder Konge udklædning til børn

Hvorfor være en superhelt til festen, når man i stedet kan være en mægtig konge! Middelalderkostumet indeholder en blå, langærmet trøje med brune manchetter og et par matchende bukser med støvleovertræk. Der medfølger også et brunt bælte, en rød kappe og en guldfarvet kongekrone.

Find kostumet hos PartyKing

 

kongekappe til barn kongekappe børnekostume kattekonge kostume

Konge børnekostume

Selvom man ikke er født af kongelige forældre, kan man jo godt fortjene at blive behandlet som en prins! Denne udklædning er perfekt til dit barns fødselsdagsfest. Udklædningen indeholder en stor purpurfarvet kappe med opslag i hvid og guld og en stor gylden kongekrone med en purpurfarvet (falsk) ædelsten i midten.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

SE OGSÅ: Barok kostume til børn

Indlægget Konge kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Konge kostume til børn

2 meninger om “Konge kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!