Konge kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der ønsker at være konge for en dag?

Så et konge kostume til børn da det oplagte kostume til den kommende fastelavn, udklædningsfest og leg i hjemmet.

De fleste drømmer i det skjulte om at være konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtig og så er der også noget fedt og at være ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige kendte konger, vi nævner i flæng: The King of Rockin Roll, Løvernes Konge, King Kong, Kong Arthur, En Middelalder konge og Kong Balthazar. Og så er der kongen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange røde kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som konge til årets fastelavn eller udklædningsfest, er dit barn sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv Jer i en kongelig entré og attitude, og benådning – dit barn er jo kongen ik? 

Er du på udkig efter et konge kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et konge kostume, uanset om dit barn skal være en historiske konge eller om I er til de sjove eller klassiske konge kostumer. 

Skal dit barn klædes ud som konge? Du finder de fineste og flotteste kongekostumer her. Find et konge kostume til børn her:

kong arthur børnekostume 450x450 - Konge kostume til børn

Kong Arthur børnekostume

Vil du have en kongelig behandling, så har du det bedste kostume her. Det bringer dig tilbage til middelalderen og forvandler dig til Kong Arthur. Tag dine riddere med dig, sæt jer ved det runde bord, og så kan festen begynde. Kong Arthur Børnekostume er en børnedragt, en tunika, med en kappe og en kongekrone. Den er brun og blå med hvid- og sortprikkede detaljer. Kronen er guldfarvet.

Find kostumet hos Partyking

konge kostume til børn kongekappe og kongekrone tll børn fastelavnskostume eventyrligt kostume til børn konge børnekostume

Kongekåbe og kongekrone

Klæd din barn ud som en mægtig konge fra middelalderren i dette fine kostume. Passer også meget godt, hvis du skal klædes ud som den magtsyge Kong Joffrey fra den populære tv-serie Game Of Thrones!

Find kåbe og kongekrone hos Børn i Balance eller Find kostume hos Børnenes Kartel

kongekappe til børn 450x450 - Konge kostume til børn

Kongekappe til børn

Her har du virkelig en kongelig udklædning, når dine børn skal til kostumefest! Denne sølvfarvede kongekappe i silke har en hvid kant i imiteret pels med sorte prikker samt matchende krave – mere luksuriøst kan det næsten ikke blive. Kombiner med en krone og et sværd for at gøre looket komplet!

Find kostumet hos Partyking

kongelig kanin vintage kostume kanin kostume til børn kanin børnekostume udklædning

Kongelig kanin kostume

Med dette kostume vil du helt sikkert tiltrække mange blikke til temafesten. Hvis du også vil være kongelig for en dag, er dette kanin kostume et alternativ og fint sted at starte. Kostumet består af en flot jakke, handsker og krone. Bemærk: bukser medfølger ikke.

Find kongeligt kostumet hos Temashop

hellig konge royal konge kostume til børn

Hellig konge kostume

Lev dig ind i rollen som en hellig konge i denne flotte røde kappe med pels-farvet kant og flotte guld detaljer. Perfekt kostume til den lille konge som holder øje og passer på sit kongerige og sin prinsesse

Find kostumet hos Temashop

 

middelalder konge kostume til børn middelalder konge børnekostume

Middelalder Konge udklædning til børn

Hvorfor være en superhelt til festen, når man i stedet kan være en mægtig konge! Middelalderkostumet indeholder en blå, langærmet trøje med brune manchetter og et par matchende bukser med støvleovertræk. Der medfølger også et brunt bælte, en rød kappe og en guldfarvet kongekrone.

Find kostumet hos PartyKing

 

kongekappe til barn kongekappe børnekostume kattekonge kostume

Konge børnekostume

Selvom man ikke er født af kongelige forældre, kan man jo godt fortjene at blive behandlet som en prins! Denne udklædning er perfekt til dit barns fødselsdagsfest. Udklædningen indeholder en stor purpurfarvet kappe med opslag i hvid og guld og en stor gylden kongekrone med en purpurfarvet (falsk) ædelsten i midten.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

SE OGSÅ: Barok kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til børn

 

Indlægget Konge kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Konge kostume til børn

2 meninger om “Konge kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!