Dronning kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der ønsker at være dronning for en dag?

Så et dronning kostume til børn da det oplagte kostume til den kommende fastelavn, udklædningsfest og leg i hjemmet.

De fleste drømmer i det skjulte om at være dronning eller konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtigt og så er der også noget fedt og at være ham/hende med kronen og den lange kåbe ik?

Der findes mange forskellige kendte dronninger, vi nævner i flæng: Middelalder dronning, dronning Kleopatra, venetiansk dronning, mørkets dronning, Dronning Elizabeth osv. Og så er der dronningen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange kåbe og den ufatteligt smukke krone.

Som Dronning til årets fastelavn eller udklædningsfest, er dit barn sikker på at få en masse opmærksomhed. Øv Jer i en kongelig entré og attitude, og benådning – dit barn er jo dronningen ik?

Er du på udkig efter et dronning kostume til børn, er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et dronning kostume, uanset om dit barn skal være en historisk dronning eller om I er til de sjove eller klassiske dronning kostumer.

Skal dit barn klædes ud som dronning? Du finder de fineste og flotteste dronningkostumer her. Find et dronning kostume til børn her:

Skærmbillede 2018 12 16 kl. 20.43.26 864x1024 - Dronning kostume til børn

Middelalder dronning børnekostume

Din datter vil komme til at ligne en fin lille dronning fra middelaldertiden, i denne flotte røde kjole med tilhørende krone. Kostumet har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

middelalderdronning kostume til barn middelalder dronning børnekostume

Middelalder Dronning børnekostume

Bliv forvandlet om til en smuk middelalder dronning i denne elegante kjole i blå med flotte gulddetaljer og pelskant ved ærmer og krave. Derudover medfølger pandebånd med guldkrone. Bliv klar til fastelavn som Middelalder Dronning med denne smukke kjole og tilhørende krone.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 16 kl. 20.55.35 678x1024 - Dronning kostume til børn

Lille Kleopatra dronning kostume

Smuk Kleopatra kjole til børn. Nu kan du regere over hele Egypten som denne storslåede dronning!

Find kostumet hos Temashopmaleficient kostume til børn maleficient børnekostume maleficient udklædning til børn

Maleficient børnekostume

Når du vil komme til fastelavn eller Halloweenfesten som en ond heks, så har du fundet dette rette kostume her. Denne sorte og lilla kjole med mange fine detaljer er både heftig og cool. Til udklædningen medfølger også en sort hovedbeklædning. Ingen kommer til at overse, at du er ankommet til festlighederne! Maleficient Børnekostume er en børnedragt, der ser ud som figuren Maleficient. Dragten findes i tre størrelser. Den er sort og lilla og fremstillet i polyester. Til dragten medfølger kjole samt hovedbeklædning.

Find kostumet hos PartyKing

gul dronning børnekostume 313x450 - Dronning kostume til børn

Gul dronning børnekostume

Dette gule dronning kostume til børn er det oplagte kostume til dit barn, der ønsker at være kongelig for en dag. Kostumet består af kjole, bælte og pandebånd. Kjolen har mange fine detaljer, helt perfekt til den kommende udklædningsfest eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige dronning kostume til børn?

dronning kostume til piger dronning børnekostume dronning kostume til fastelavn dronning udklædning fastelavn barn

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kleopatra kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

Indlægget Dronning kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!