abe kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med vilde dyr og særligt de søde aber? Så er et abe kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Aber er skønne og har familiens mindste oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte aber er nok de store gorillaer og chimpanser.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Abe kostume eller abe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot abe kostume til baby samt de større børn, se bare med her;

 

plys abe kostume til børn 353x450 - abe kostume til børn og baby

Plys Abe børnekostume

Sødt abekostume til børn i lækkert plysset materiale. Perfekt kostume til fastelavn eller andre sjove og festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

abe børnekostume 1 309x450 - abe kostume til børn og baby

Abe børnekostume

Herligt abe kostume til børn, der kan bruges til mange forskellige anledninger. Kostumet består af en jumpsuit med mange detaljer.

Find den hos Temashop

Marvin the Monkey® Babykostume 292x450 - abe kostume til børn og baby

Klæd barnet ud som det sødeste lille abe med dette babykostume. Marvin the Monkey® er kendt fra alfabetsangen og alfabetbogen.

Find kostumet hos Temashop

 

abe kostume til baby aba babykostume banan

Abe med baban – babykostume

Nu kan din baby blive en lille cheeky monkey. Kostumet består af en brun heldragt med hale, print på fødder og mave samt en hætte med fine ører.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det abe kostume til børn du ledte efter?

abe kostume til børn - abe kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Abe kostume til voksne

Indlægget abe kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!