abe kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med vilde dyr og særligt de søde aber? Så er et abe kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Aber er skønne og har familiens mindste oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte aber er nok de store gorillaer og chimpanser.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Abe kostume eller abe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot abe kostume til baby samt de større børn, se bare med her:

abe babykostume 354x450 - abe kostume til børn og baby

Abe babykostume

Med dette abe babykostume kommer familiens mindste til at stjæle alt opmærksomheden til udklædningsfesten. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

abe kostume til børn gorilla børnekostume fastelavnskostume til børn abekat udklædning

Sødt gorilla børnekostume til frække abekatte

Det sødeste abekostume. En sort hættetrøje med masser af pels som en rigtig gorilla. Denne hættetrøje er en nem og sjov udklædning, der kan bruges til fastelavn eller en sjov udklædnings leg. Takket være denne hættetrøje, forvandler du familiens mindste til en cool gorilla! Nem og hurtig udklædning – fås i størrelser op til  5 år.

 Find det søde gorilla kostume til de mindste hos Temashop

 

abe kostume abekostume til børn abe kostume til børn

Skønt abe kostume i heldragt

Super nuttet abe kostume til familiens dyreven! Hvad med at blive en drillende abekat? – Dette abe børnekostume er perfekt til fastelavn og sjove udklædnings lejligheder. Du får et rigtig fint og blødt kostume der også sagtens kan bruges til en festlig tirsdag hjemme i stuen. Vil du gerne være abekat for en dag, så finder du det helt perfekte kostume lige her. Kostumet består af en stor, blød heldragt med hvid mave, lynlås, hale og hætte med abehoved. Abekostumet fås i størrelse 3-5 år og 5-8 år.

Find dette supersøde abe kostume til børn hos Temashop

abe kostume abekostume til børn abe kostume til børn fastelavnskostume med abehænder heldragt

Abekat udklædning med hale og abehænder

Klæd dit barn ud i denne søde abedragt til fastelavn! Husk at aber kan være nogle være drillepinde til tider, men de vil gøre alt for en banan! Heldragten er nem at tage på og kostumet er fuldendt med en banan. Passer perfekt til både drenge og piger, der skal til fastelavn eller andre udklædningsfester!

Find abekat kostumet til drillepinde hos Temashop

oppusteligt abe kostume 432x450 - abe kostume til børn og baby

Oppusteligt Gorilla kostume

Klæd dit barn sjovt ud til næste fastelavn i dette fantastiske gorillakostume. Kostumet er oppusteligt og nemt at anvende. Passer børn i alderen 5-11 år. Kostumet pustes op på få sekunder og kan holde luft i op til 7 timer. Så giv dit barn en sjov oplevelse og lad ham ride afsted i fuld fart på en vild gorilla.

Find det hos Temashop

plys abe kostume til børn 353x450 - abe kostume til børn og baby

Plys Abe børnekostume

Sødt abekostume til børn i lækkert plysset materiale. Perfekt kostume til fastelavn eller andre sjove og festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

abe børnekostume 268x450 - abe kostume til børn og baby

Abe børnekostume

Elsker dit barn at tosse rundt som en vild abe og elsker han/hun bananer? Så er denne lille søde abe helt perfekt. På med heldragten og tag på eventyr!

Find kostumet hos Temashop

donkey kong børnekostume - abe kostume til børn og baby

Donkey Kong børnekostume

Med dette deluxekostume vil der ikke være nogen tvivl om, at det er Donkey Kong i egen høje person, der er ankommet til udklædningsfesten! Frem med bongotrommerne – vis, hvem der er junglens konge!
Her får du et skønt børnekostume, der forestiller Donkey Kong. Der medfølger en heldragt i polyester samt en halvmaske i plast, som dækker ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det abe kostume til børn du ledte efter?

abe kostume til børn - abe kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Abe kostume til voksne

Indlægget abe kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - abe kostume til børn og baby

error: Content is protected !!