Indianer kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du altid været vild med indianere og cowboys, så er et indianer kostume til voksne måske et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten om det vilde vesten.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Indianerne var Amerikas oprindelige folkeslag. Indianerne levede på det amerikanske kontinent længe før den europæiske kolonisering, der startede med Christopher Columbus’ opdagelse af kontingentet i 1490erne. Den første befolkning af det amerikanske kontinent skete formentlig for ca. 14.000 år siden da jæger-samler grupper krydsede Bering-landbroen i den sidste del af Wisconsin-istiden. DNA undersøgelser har bevist at indianerne stammer primært fra Asien, men at de også indeholder europæisk dna. Det vides endnu ikke om blandingen af dna er sket før eller efter at grupperne af jæger-samler folk, kom til det amerikanske kontingent. 
 
Indianerne har deres helt egen kultur, religion og måde at lave på. En af de særlige ting ved indianerne er deres navne. De har nogle særlige navne, som kan skifte med alderen, hvis et andet navn tildeles én, f.eks. i tilfælde af særlig udmærkelse. En af de mere kendte indianerhøvdinge er f.eks. “Sitting Bull”. Han hed som “Springende Grævling”. Som 14 årig viste han så stort mod i kamp mod crow-indianere, at hans far gav drengen sit eget navn, “Siddende Tyr” eller “Sitting Bull”. Faren kaldte sig i stedet “Springende Tyr”. Han blev den mest kendte siouxhøvding i historien. 

“Crazy Horse” er en anden kendt indianerhøvding. Hans barndomsnavn var “Blandt Træerne”. Ligesom Sitting Bull overtog siouxdrengen sin fars navn efter at have bevist sit mod, og han var angiveligt den tredje i sin slægt til at hedde “Hans Hest Er Gal”. På engelsk blev navnet forvansket til Crazy Horse.

Pocahontas

En Disney kendt indianer, er indianerpigen Pocahontas. Hun blev født omkring 1595 og mødte englænderen John Smith da hun var kun 12 år gammel. De historiske kilder fortæller intet om et romantisk forhold, som Disney-filmen “Pocahontas” fra 1995 ellers beskriver.

Virkelighedens Pocahontas blev til gengæld taget som gidsel af englændere som 18-årig. De tvang hendes far til at frigive fangne kolonister, men i stedet for at lade hende gå bagefter lod de en enkemand ved navn John Rolfe gifte sig med hende i 1614. Hun tog navnet Rebecca Rolfe og fødte en søn. I 1616 sejlede den lille familie til London, hvor Pocahontas var blikfang i en kampagne, der skulle rejse penge til kolonisering i Nordamerika. Men kort før tilbagerejsen til Amerika i 1617 blev hun syg og døde, kun 23 år gammel. 

Et indianerkostume er ofte brunt i farven, men fyldt med farver i form af fjer, perler og ansigtsmaling. 

Skal du være indianer til en temafest, karneval eller fastelavn, så find dit indianer kostume til voksne nedenfor. Vi har samlet de bedste og fineste indianer kostumer til voksne på denne side. 

indianer kostume til kvinder luksus indianer kostume til voksne

Luksus indianer kostume til kvinder

Du kan nu blive en sexet induaner i denne korte kjole med frynser og hul ved skuldrene. Kostumet indeholder Kjole, Bælte og Pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Indianer kostume til mænd - Indianer kostume til voksne

Indianer kostume til mænd

Uuk uk uk! Bliv forvandlet om til en sej indianer i dette mærkebrune indianerkostume. Tilføj en smart fjerpragt og bliv en legendarisk høvding, samt en fin og farverig ansigtsmaling for at færdiggøre dit indianerlook. Med en tomahawk i hånden er du klar til at kæmpe og beskytte dit land imod cowboys, som indtager det vilde vesten.

Find kostumet hos Temashop

 

 

indianer kostume til voksne indianerpige til kvinder sort indianer kostume temafest kostume udklædning

Sort indianerkjole udklædning til kvinder

Skal du til det vilde vesten temafest og er du ikke til brune indianerkjole – så kom i denne lille sorte indianerkjole og på med pandebåndet og wupti – du er klar til fest, fredspiber og regndans. Sødt indianer kostume til voksne!

Find det flotte indianer kostume hos Temashop

 

indianer kostume til kvinder usa kostume indianer udklædning fastelavnskostume til kvinder historisk kostume minioritetskostume

Indianerkvinder kostume

Vær den smukkeste indianer til temafesten i dette indiander kostume til kvinder. Kostumet består af en langærmet kjole med flæser og matchende pandebånd. 

Find kostumet hos Temashop

 

indianerhøvding kostume indianer kostume til mænd overhoved udklædning usa kostume historisk kostume

Indianer høvding kostume til mænd

Sæt dig på magten i klanen med det samme! Klæd dig ud i dette flotte indianer kostume og se dig selv blive forvandlet til en mægtige høvding. Indianer kostume i plus size til mænd.

Find kostumet hos Temashop

 

brunindianer udklædning voksne fastelavnskostume til herre usa udklædning historisk kostume indianer tøj

Indianer kostume til mænd

Uk, uk! Brunt indianer kostume med frynser og perler. Kostumet består af bluse, bukser og bælte og er helt perfekt til cowboy-indianer temafesten, karneval, eller noget helt tredje. Findes i størrrelse fra S – 6XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

indianerpige kostume til voksne indianer kostume til voksne indianerkvinde kostume udklædning til temafest westerfest det vilde vesten fest

Indianerkvinde kostume

Denne seje indianer har en meget speciel evne – hun kan nemlig spå fremtiden i et ønskeben. Dette kostume vil egne sig særlig godt til fastelavn, karneval, temafester og andre anledninger til udklædning. 

Find det smukke indianer kostume til voksne hos Temashop

indianer kostume til voksne tilbehør til indianerkostume til voksne indianer paryk til voksne indianer økse indianer bue og pil indianerfjer kostume

Tilbehør til indianer kostume til voksne

  1. Indianer fjerhat – et smukt hovedstykke med fjer og pragt. Et oplagt valg hvis du f.eks. skal til karneval, udklædt som indianer eller høvding. Find indianer fjerhat til voksne hos Temashop.  
  2. Fuldend et seje indianerkostume med indianernes foretrukne våben – bue og pil. Find bue og pil hos Temashop.
  3. Indianerøksen er en klassisk indianer våben. Hvis du skal være indianer til temafesten, så kan du bruge et klassisk indianervåben, til at fuldende dit kostume. Med disse våben, kan du rigtig jage de blegansigter væk fra dit land. Find indianer økse hos Temashop.
  4. Er du lyshåret eller har du ikke en indianeragtig frisure? Det kan fixes med en sej indianerparyk. De findes både til mænd og kvinder. Med og uden pandehår – og endda med hanekam! Find indianerparyk hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Indianerkostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Toy Story kostume til voksne

 

Indlægget Indianer kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

2 meninger om “Indianer kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!