Kokke kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive kok når han/hun bliver voksen? Så er et kokke kostume til børn, et oplagt fastelavnskostume – eller kostume til temafesten.

Med et brandmand kostume til børn er dit barn klar til leg i hjemmet eller årets fastelavnsfest.

Har du et barn som allerede nu elsker at folde sig ud i køkkenet og som drømmer om slå sine folder et af verdens mange spændende køkkener, mens han/hun kreerer sin signaturret, så lad hende/ham blive klædt ud som sin drøm og lege kok for en dag. For indtil man bliver den perfekte kok, kan man jo lige så godt lege man er det.

Som kok har du ansvaret for at tilberede og sammensætte maden og anrette den på en appetitvækkende måde. Og hvem ved, måske kan du få kokken til at hjælpe med nogle lækre fastelavnsboller eller lækkert mad til temafesten.

Et kok kendes typisk på hans hvide kokkehat, forklæde og jakke. 

Et kokke kostume til børn er oplagt til temafesten eller fastelavn, men er også et kostume der kan bruges til leg i hjemmet eller til når den lille kok skal med i køkkenet. Vi har samlet nogle forskellige bud på kokke kostumer her:

 

kokkekostume barn billigt fastelavnskostume børn kok børnekostume kostumeuniverset

Chefkok børnekostume

Hvad vil du være, når du bliver stor? Er drømmen at blive kok i en stor, fin restaurant, så ifør dig dette flotte Chefkok kostume og tag forskud på karrieren. Kostumet indeholder kokkejakke, ternet bukser og den fine kokkehue. Du kan øve dig i mors køkken og lave lækkert mad til familie og venner i dette kostume.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Kokke kostume til voksne

SE OGSÅ: Læge kostume til børn

SE OGSÅ: Brandmand kostume til børn

Indlægget Kokke kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Kokke kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!