Halloween kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et halloween kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Halloween udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et Halloween babykostume kan også både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

 

flagermus skelet kostume til baby halloween babykostume flagermus kostume til baby

Flagermus skelet babykostume

Når det er halloween, bør man både være uhyggelig og skræmmende, men samtidig også sød! Dette super søde kostume forvandler den yngste i familien til en lille flagermus – så hele familien kan deltage i udklædningsfesten. 

Find kostumet hos Partyking

lille djævel kostume til baby baby djævlekostume baby halloween kostume

Halloween udklædning – Djævel kostume til baby

Nøj for en lille djævel! Men lad dig ikke narre af det søde og uskyldige smil, for denne lille djævel gemmer på ren ondskab. Little Devil Baby er et kostume med et rødt jumpsuit i et blødt materiale med hoved, sorte horn og et par sorte vinger. Dragten har lynlås på fronten.

Find djævel kostume hos PartyKing

 

lille_edderkop-kostume-edderkop_halloween kostume til baby

Edderkop Halloween babykostume

Den lille skøre edderkop er på spil – og der bliver lavet sjov og ballade i gaden til halloween. Kostumet er en overdel med hue. Fås i størrelse 1-2 år og 3-4 år.

Find edderkoppekostumet hos Temashop

Dracula babykostume - Halloween kostume til baby

Dracula babykostume

Hvis din baby sover i en lille kiste om natten, forsøger at bide i din hals og drikker røde drikke, i stedet for vælling af sutteflasken, er denne lille Draculadragt nok det mest passende udstyr til din baby.
Du får en dragt med sorte ben og hvid overdel med rødt stofbælte og en fastgjort beige vest med knapper. Der medfølger også en sort kappe med stiv krave og butterfly. Dragten har knapper langs indersiden af benene, så det bliver nemmere at skifte ble.

Find kostumet hos Partyking

 

Skelet baby kostume - Halloween kostume til baby

Skelet babykostume

Sødeste lille Skelet Baby Jumpsuit perfekt til Halloween eller Fastelavn. Kostumet består af 1 Jumpsuit med hætte. Produceret i 100% Polyester.

Find kostumet hos Temashop

 

Græskar babykostume 1 - Halloween kostume til baby

Græskar Babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien, perfekt til leg i hjemmet eller den kommende halloweenfest. Kostumet består af jumpsuit og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

skelet babykostume halloween babykostume skelet babykostume halloween udklædning til baby 6 mdr halloween kostume

Skelet babykostume

Så sødt! De allerfleste skeletter er uhyggelige, men absolut ikke dette lille skelet. Dette er nok det sødeste skelet, du nogensinde har set! Ifør din baby dette kostume, når det er tid til at tage til fastelavn eller halloweenfest. Dragten er blød og skøn at lege i.

Find kostumet hos Partyking

 

skeletpige babykostume halloween udklædning til pige sødt halloween kostume til baby

Baby skeletpige udklædning

Hvilket super sødt kostume til din baby! Det passer perfekt til en halloweenfest eller fastelavn! Kostumet er sort med et hvidt skelet, men så har den også en sød, lille underdel med et matchende hårbånd. Ingen vil blive bange for dette nuttede skelet!

Find kostumet hos Partyking

 

halloween kostume til baby sødt halloween babykostume

Halloween babykostume til piger

Vil du have det fineste græskar på gaden? Så anbefaler vi denne kjole til din lille baby. Du får ganske enkelt en lille græskarbaby. Kjolen er orange og grøn med mange fine detaljer, og til kjolen medfølger der et gulligt hårbånd. Perfekt til en halloweenfest! Kostumet findes i str 6-24 måneder. 

Find kostumet hos Partyking

 

græskar kostume til baby - Halloween kostume til baby

Lille Halloween Græskar kostume

Ikke bare det sødeste men også det blødeste lille græskar. Flot orange græskar Jumpsuit ideel til Halloween eller Fastelavn. Produceret i 100% Polyester. Hvide sokker medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

 

djævel babykostume - Halloween kostume til baby

Djævel Babykostume

Sødt djævlekostume til børn, der består af en dragt, der dækker overkroppen. Den har flammetryk og vat i maven for at give form, og en fin hale bagpå. Med den medfølgende hætte med horn er din baby klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 36 1024x512 - Halloween kostume til baby

LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til større børn og voksne.

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Dracula kostume til baby

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til baby

 

Indlægget Halloween kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!