Halloween kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et halloween kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Halloween udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et Halloween babykostume kan også både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema:

 

lille_edderkop-kostume-edderkop_halloween kostume til baby

Edderkop Halloween babykostume

Den lille skøre edderkop er på spil – og der bliver lavet sjov og ballade i gaden til halloween. Kostumet er en overdel med hue. Fås i størrelse 1-2 år og 3-4 år.

Find edderkoppekostumet hos Temashop

Græskar babykostume 1 - Halloween kostume til baby

Græskar Babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien, perfekt til leg i hjemmet eller den kommende halloweenfest. Kostumet består af jumpsuit og hat.

Find kostumet hos Temashop

græskar kostume til baby - Halloween kostume til baby

Lille Halloween Græskar kostume

Ikke bare det sødeste men også det blødeste lille græskar. Flot orange græskar Jumpsuit ideel til Halloween eller Fastelavn. Produceret i 100% Polyester. Hvide sokker medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

 

djævel babykostume - Halloween kostume til baby

Djævel Babykostume

Sødt djævlekostume til børn, der består af en dragt, der dækker overkroppen. Den har flammetryk og vat i maven for at give form, og en fin hale bagpå. Med den medfølgende hætte med horn er din baby klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 36 1024x512 - Halloween kostume til baby

LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til større børn og voksne.

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Dracula kostume til baby

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til baby

 

Indlægget Halloween kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!