Halloween kostume til baby

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et halloween kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Halloween udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et Halloween babykostume kan også både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

lille djævel kostume til baby baby djævlekostume baby halloween kostume

Halloween udklædning – Djævel kostume til baby

Nøj for en lille djævel! Men lad dig ikke narre af det søde og uskyldige smil, for denne lille djævel gemmer på ren ondskab. Little Devil Baby er et kostume med et rødt jumpsuit i et blødt materiale med hoved, sorte horn og et par sorte vinger. Dragten har lynlås på fronten.

Find djævel kostume hos PartyKing

 

lille_edderkop-kostume-edderkop_halloween kostume til baby

Edderkop Halloween babykostume

Den lille skøre edderkop er på spil – og der bliver lavet sjov og ballade i gaden til halloween. Kostumet er en overdel med hue. Fås i størrelse 1-2 år og 3-4 år.

Find edderkoppekostumet hos Temashop

Dracula babykostume - Halloween kostume til baby

Dracula babykostume

Hvis din baby sover i en lille kiste om natten, forsøger at bide i din hals og drikker røde drikke, i stedet for vælling af sutteflasken, er denne lille Draculadragt nok det mest passende udstyr til din baby.
Du får en dragt med sorte ben og hvid overdel med rødt stofbælte og en fastgjort beige vest med knapper. Der medfølger også en sort kappe med stiv krave og butterfly. Dragten har knapper langs indersiden af benene, så det bliver nemmere at skifte ble.

Find kostumet hos Partyking

flagermus babykostume - Halloween kostume til baby

Flagermus babykostume

Virkelig flot Flagermus Jumpsuit med mange fine detaljer. Pakken indeholder 1 Jumpsuit med hætte og vinger. Hvide sokker medfølger ikke. Ideelt kostume til Halloween eller Fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Dracula kostume til baby - Halloween kostume til baby

Dracula kostume til baby

Skal familiens yngste med til Fastelavn eller Halloween finder du ikke et sødere vampyr kostume. Produceret i 100% Polyester og er derfor behageligt at have på. Kostumet består af jumpsuit og kappe.

Find kostumet hos Temashop

djævel baby kostume - Halloween kostume til baby

Djævel babykostume

Sød lille Halloween eller fastelavns – djævel. Nu kan familiens yngste blive klædt ud som en elegant lille djævel. Kostumet består af Jumpsuit med påsyet horn. Hvide sokker medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

Skelet baby kostume - Halloween kostume til baby

Skelet babykostume

Sødeste lille Skelet Baby Jumpsuit perfekt til Halloween eller Fastelavn. Kostumet består af 1 Jumpsuit med hætte. Produceret i 100% Polyester.

Find kostumet hos Temashop

Græskar babykostume 1 - Halloween kostume til baby

Græskar Babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien, perfekt til leg i hjemmet eller den kommende halloweenfest. Kostumet består af jumpsuit og hat.

Find kostumet hos Temashop

halloween flagermus babykostume - Halloween kostume til baby

Flagermus babykostume

Det helt rigtige Halloween kostume som kan bruges til drenge såvel som piger. Kostumet har mange søde detaljer blandt andet flagermusens fjollede øjne. Kostumet er produceret i 100% Polyester. Ideelt kostume til Halloween eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

græskar kostume til baby - Halloween kostume til baby

Lille Halloween Græskar kostume

Ikke bare det sødeste men også det blødeste lille græskar. Flot orange græskar Jumpsuit ideel til Halloween eller Fastelavn. Produceret i 100% Polyester. Hvide sokker medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

djævel babykostume - Halloween kostume til baby

Djævel Babykostume

Sødt djævlekostume til børn, der består af en dragt, der dækker overkroppen. Den har flammetryk og vat i maven for at give form, og en fin hale bagpå. Med den medfølgende hætte med horn er din baby klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

collage 36 1024x512 - Halloween kostume til baby

Læs OGSÅ: Halloween kostumer til større børn og voksne.

Indlægget Halloween kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Halloween kostume til baby

error: Content is protected !!