Halloween kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et halloween kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Halloween udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et Halloween babykostume kan også både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema:

Græskar babykostume 1 - Halloween kostume til baby

Græskar Babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien, perfekt til leg i hjemmet eller den kommende halloweenfest. Kostumet består af jumpsuit og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

djævel babykostume - Halloween kostume til baby

Djævel Babykostume

Sødt djævlekostume til børn, der består af en dragt, der dækker overkroppen. Den har flammetryk og vat i maven for at give form, og en fin hale bagpå. Med den medfølgende hætte med horn er din baby klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Chucky babykostume 375x450 - Halloween kostume til baby

Chucky babykostume

Et sejt halloween kostume til familiens mindste er dette Chucky babykostume, et stort hit for forældrene som er vilde med ældre gyserfilm. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

 

Gurli Gris hekse kostume - Halloween kostume til baby

Gurli Gris hekse børnekostume

Kombiner interessen med Gurli Gris med halloween med dette Gurli Gris hekse børnekostume. Kostumet består af en kjole, tiara med hat og taske. Kjolen har mange fine detaljer og kan bruges både til fastelavn, halloween og leg i hjemmet.

 Find kostumet hos Temashop

Glad Spøgelse Babykostume  408x450 - Halloween kostume til baby

Spøgelseskostume til baby

Med dette kostume bliver dit barn klædt på som et glad lille spøgelse, perfekt til halloweenfesten i vuggestuen eller dagplejen. Kostumet består af jumpsuit med tylskørt og en tilhørende hat.

Find kostumet hos Temashop

Brewing In Process Babykostume  450x445 - Halloween kostume til baby

Med dette seje kostume bliver familiens yngste medlem også klar til halloween og Trick-Or-Treat. Kostumet er simpelt og består af et jumpsuit med tilhørende hat.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 36 1024x512 - Halloween kostume til baby

LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til større børn og voksne.

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Dracula kostume til baby

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til baby

 

Indlægget Halloween kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!