Hekse kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby, så er et hekse kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et hekse kostume til baby, bliver familiens mindste også uhyggeligt klædt på til årets halloween.

I flere historier og eventyr dukker der hekse op, oftest bliver de opfattet som ondsindet. Heksefiguren tager udgangspunkt i naturreligionernes mytologi og er blevet videreudviklet gennem folkeeventyr og religiøse skræmmebilleder.

Men troen på hekse eksisterer ikke kun i bøgerne, faktisk har man siden stenalderen troet på hekse og troldmænd. Men især i 1600-tallet var hekse og troldmænd et meget udskældt folkefærd. Kirken jagtede for det meste kvinder men også mænd og nåede at dræbe mange uskyldige mennesker selvom de mange mennesker faktisk hjalp andre folk med at blive raske fra urter og forskellige medicin. Men hvis mennesket gik hen og døde, kunne de selv gå hen og blive beskyldt for at være heks eller troldmand.

Selv den dag i dag er der stadig folk der lever som hekse og folk der tror på heksenes magiske evner. Hekse i dag er hovedsageligt en gruppe spirituelle, ikke-missionerende mennesker, der arbejder med selvudvikling, intuition, magi, tarokkort, drømmetydning, healing, urter og krystaller.

Når en heks skitseres er det oftest med en høj heksehat, en lang sort kappe, en krum bevortet næse med vorter og med sig har hun som regel hendes flyvende kost, tryllestav og heksegryde.

Hekse udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et hekse kostume til baby kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Hekse kostume til baby 381x450 - Hekse kostume til baby

Heks babykostume

Skal familiens mindste til halloweenfest i vuggestuen eller dagplejen? Klæd hende nemt ud som en heks med dette kostume bestående af kjole og hat. 

Find kostumet hos Temashop

Stjerneheks børnekostume 447x450 - Hekse kostume til baby

Heks børnekostume 

Med dette kostume bestående af kjole og hårbånd, bliver dit barn nemt tryllet om til en heks til den kommende halloween fejring. Fuldend kostumet med sorte strømpebukser og en heksekost, og så er den lille klar til at give Halloweengæsterne stjerner i øjnene når de ser hende.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 04 kl. 23.04.23 780x1024 - Hekse kostume til baby

Heks børnekostume

Hekse kan også være søde. Klæd din datter ud som en glad lille heksepige i denne fine kjole med tyl, bånd og andre fine detaljer. Dertil medfølger en sort, spids heksehat med pink kantbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Hekse kostume til børn

SE OGSÅ: Hekse kostume til voksne

SE OGSÅ: Halloween kostumer til baby

Indlægget Hekse kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

2 meninger om “Hekse kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!