Hekse kostume til børn

Har du et barn som er vild med heksekunstner, magi og uhygge, så er et hekse kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et hekse kostume til børn, bliver dit barn klar til årets seje halloweenfest.

Heksen er kendt for at være den onde, den luskede og snedige kvinde – i mange eventyr og fortællinger. Hun bruger trolddom og magi med hendes fjender og for at få sin vilje. Hun er mystisk og uanset om hun er ude på at lokke børn til hendes hus af slik eller på udkig efter ingredienser til kendes heksebryg, så er det med at være varsom! 

I flere historier og eventyr dukker der hekse op, oftest bliver de opfattet som ondsindet. Heksefiguren tager udgangspunkt i naturreligionernes mytologi og er blevet videreudviklet gennem folkeeventyr og religiøse skræmmebilleder. 

Men troen på hekse eksisterer ikke kun i bøgerne, faktisk har man siden stenalderen troet på hekse og troldmænd. Men især i 1600-tallet var hekse og troldmænd et meget udskældt folkefærd. Kirken jagtede for det meste kvinder men også mænd og nåede at dræbe mange uskyldige mennesker selvom de mange mennesker faktisk hjalp andre folk med at blive raske fra urter og forskellige medicin. Men hvis mennesket gik hen og døde, kunne de selv gå hen og blive beskyldt for at være heks eller troldmand.

Selv den dag i dag er der stadig folk der lever som hekse og folk der tror på heksenes magiske evner. Hekse i dag er hovedsageligt en gruppe spirituelle, ikke-missionerende mennesker, der arbejder med selvudvikling, intuition, magi, tarokkort, drømmetydning, healing, urter og krystaller.

Når en heks skitseres er det oftest med en høj heksehat, en lang sort kappe, en krum bevortet næse med vorter og med sig har hun som regel hendes flyvende kost, tryllestav og heksegryde.

Et hekse kostume til børn kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Hekse kostume til børn

Hekse kostume til piger 349x450 - Hekse kostume til børn

Mørkerød Heksepige Børnekostume

Bliv en sjov lille heks i denne heksekjole i sort og rød/bordeaux. Kostumet bil være perfekt til en halloween aften, en fastelavnsfest eller andre sjove udklædningslejligheder. Husk at pep kostumet op med en fin heksekost, heksenæse og en lille plastik heksekedel.

Find kostumet hos Temashop

Pink hekse kostume 342x450 - Hekse kostume til børn

Pink Flimmer Heks Børnekostume

Bliv en sød og fin heksepige i dette kostume i sort og pink. Der er fine detaljer med pink bånd og strut, så den lille heks kan blive fin til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Temashop

edderkop hekse kostume 357x450 - Hekse kostume til børn

Edderkoppe Heks Børnekostume

Den lille edderkoppe heks kan være noget så fæl, hvis du ikke behandler hende med respekt og giver hende hendes vilje. Med dette kostume, bestående af en lang mørk kjole med edderkoppespind og hætte, kan du blive klædt ud som en mørk, lille edderkoppe heks til halloween eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 07 16 kl. 15.17.22 - Hekse kostume til børn

Heksekostume

Sort heksekjole med figurer på. Til kjolen hører strømpebukser og den karakteristiske sorte spidse og matchende hat. Fuld evt. udklædningen med en “flyvende” kost eller en tryllestav.

Find heksekostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 07 16 kl. 15.30.23 - Hekse kostume til børn

Lilla hekse kostume

Udklæd dig som den mest fortryllende lille heks i dette sorte og lilla hekse kostume. Sættet indeholder en kjole med bredde i ærmerne og flotte detaljer foran, derudover er der en spids heksehat i matchende farver til heksekjolen.

Find det lilla hekse kostume hos Temashop

 

heksekostume til børn fastelavnskostume heks halloween udklædning farverigt hekse kostume ond heks udklædning

Ond heks – heksekostume til piger

Mangler din pige et heksekostume der er flot og farverigt og rig på detaljer, så er det lige her. Du får her et komplet sæt med denne lange heksekjole med de traditionelle stumper forneden, samt en høj hat. Overvej en hekseparyk, en kost eller en heksekeddel som tilbehør!

Find det onde heksekostume hos Temashop

sort heksekostume til børn 319x450 - Hekse kostume til børn

Heksekostume til børn

Klæd dig ud som en heks til halloween i denne fine heksekjole i sort med guldbånd. Derudover medfølger hat. Ifør dig dette kostume til halloween og bliv klar til, at brygge farlige trylledrikke.

Find kostumet hos Temashop

lilla heksekostume til børn 284x450 - Hekse kostume til børn

Lilla heksekostume til børn

Op på heksekosten og flyv afsted i denne flotte heksedragt i lilla til børn. Perfekt til halloween eller fastelavnsfest. Kostumet består af kjole og hat.

Find kostumet hos Temashop

Hvilken type hekskostume leder du efter?

heksekostume til børn hekseudklædning piger heks kostume heks halloween kostume heks udklædning fastelavn lilla haks heks rapunzel kostume

 

collage - Hekse kostume til børn

Tilbehør til heksekostume

  1. Fuldend hekselooket med en heksenæse. Klamme heksenæser. Nogle krumme, andre lige. Nogle med vorter og nogle uden. Find heksenæser hos Temashop. 
  2. Du er ikke en rigtig heks, hvis du ikke har din egen kost! Supplér din heksedragt med denne kost. Den kan naturligvis også bruges til at feje i hjemmet, hvis nogen f.eks. har drysset chips på gulvet – du kan naturligvis også tage flugten til Bloksbjerg! Finde heksekosten hos Coolstuff.
  3. Enhver heks har selvfølgelig sin egen heksegryde hvor der laves hekseblandinger. En hekseblanding kan være forskellige ting. Det kan f.eks. være en boblende troldedrik med mærkelige ingredienser som frøøjne og urter. Det kan dog også være en blanding af forældrenes sprit fra barskabet. Begge kan resultere i en nærdøds-oplevelse. Find heksegryden hos Coolstuff.
  4. Er der styr på kostumet, men der mangler en heksehat. Med denne heksehat forvandler du dig straks til en vaskeægte lille heks. Find heksehatten hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Påskeheks kostume til børn

LÆS OGSÅ: Heksekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Heksekostume til babyer

Indlægget hekse kostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Hekse kostume til børn

error: Content is protected !!