Hekse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et hekse kostume til voksne til den kommende Halloween fest, fastelavn, eller temafest med hekse og troldmænd tema?

Med et hekse kostume til voksne er du klar til årets halloweenfest.

Heksen er kendt for at være den onde, den luskede og snedige kvinde – i mange eventyr og fortællinger. Hun bruger trolddom og magi med hendes fjender og for at få sin vilje. Hun er mystisk og uanset om hun er ude på at lokke børn til hendes hus af slik eller på udkig efter ingredienser til kendes heksebryg, så er det med at være varsom! 

I flere historier og eventyr dukker der hekse op, oftest bliver de opfattet som ondsindet. Heksefiguren tager udgangspunkt i naturreligionernes mytologi og er blevet videreudviklet gennem folkeeventyr og religiøse skræmmebilleder.

Men troen på hekse eksisterer ikke kun i bøgerne, faktisk har man siden stenalderen troet på hekse og troldmænd. Men især i 1600-tallet var hekse og troldmænd et meget udskældt folkefærd. Kirken jagtede for det meste kvinder men også mænd og nåede at dræbe mange uskyldige mennesker selvom de mange mennesker faktisk hjalp andre folk med at blive raske fra urter og forskellige medicin. Men hvis mennesket gik hen og døde, kunne de selv gå hen og blive beskyldt for at være heks eller troldmand.

Selv den dag i dag er der stadig folk der lever som hekse og folk der tror på heksenes magiske evner. Hekse i dag er hovedsageligt en gruppe spirituelle, ikke-missionerende mennesker, der arbejder med selvudvikling, intuition, magi, tarokkort, drømmetydning, healing, urter og krystaller.

Når en heks skitseres, er det oftest med en høj heksehat, en lang sort kappe, en krum bevortet næse med vorter og med sig har hun som regel hendes kat, en flyvende kost, en tryllestav og en heksegryde.

Et hekse kostume til voksne eller børn kan både bruges til fastelavn, halloween eller temafesten med uhyggeligt eller heksetema;

sort halloween kostume kvinder heks halloween udklædning heksekjole kostume

Smart heksekostume

En klassisk lang heksekjole med tilhørende heksehat og fint guldbånd. Et smart og sikkert valg som Halloween kostume. Bemærk at den findes i størrelser fra S – 3XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

sort maleficent kostume halloween maleficent heksekostume til voksne

Maleficent kostume til voksne

Maleficent kostume er et skønt heksekostume og et oplagt Halloween kostume til kvinder der har fang til onde stedmødre og horn i panden! Kostume indeholder kjole og hovedpynt. 

Find kostumet hos Temashop

 

satanisktisk heks kostume rød heks udklædning rød halloween kjole kvinder

Stilfuld sanistisk heksekostume

Skal du til halloween fest og brug for et klassisk men også stilfuldt halloween kostume? Vores bedste bud er dette heksekostume i rødt med matchende heksehat. Kjolen er underspillet og knap så kostumeagtigt, mens hatte matcher og placerer dig som heks. En heks med stil!

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

edderkop heks kostume til kvinder halloween kostume til kvinder sort kostume halloween kjole

Edderkoppeheks – Halloween kostume til kvinder

Hekse kan både være onde og gode. Klæd dig ud som en edderkoppe heks i dette uhyggelige kostume og find din mørke side frem og forheks de mænd, der ikke behandler dig ordentligt. Så ifør dig denne lange edderkoppe kjole med tilhørende hat og bliv klar til Halloween eller en anden fest med lejlighed til at vise din mørkere side frem. 

Find kostumet hos Temashop

 

heksekjole til kvinder halloween kostume heksekostume til voksne sort heksekjole

Sort elegant heksekostume

Et smukt og fint gostisk heksekostume til kvinder bestående af en enkel lang kjole med slids, ekstra lange hekseærmer, bælte og matchende heksehat. Kostumet er til kvinder og findes i størrelser fra S til XXL. 

Find kostumet hos Temashop

 

maleficent kostume til voksne fræk heks udklædning til kvinder halloween kostume

Forførende heks

Dette frække og forførende kostume af den slemme heks Maleficent fra Disneys eventyr er både klog, slem og forførende. Er det noget for dig til Halloween eller andre udklædningsfester?

Find kostumet hos Temashop

 

luksus heks kostume til kvinder hekskostume til voksne

Luksus heks kostume til kvinder

Er du en luksus pige der gerne vil ligne en million – også selvom festen er et kostumebal eller en kold og mørk Halloween nat? Dette er luksus kostumet som midnatsheks i flot mørk blå farve med mange geniale detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

 

hekse kostume heksekostume hekseudklædning til vokse heksekostume til kvinder

Sort hekse kostume til voksne

Det perfekte kostume til fastelavn eller Halloween, hvor du kan svinge dig op på kosten som den klassiske heks. Sættet indeholder sort kjole, sort spids hat og bælte. “Flyvende” kost eller magisk tryllestav, kan købes ved siden af. 

Find hekse kostumet hos Temashop

feminint hekse kostume 346x450 - Hekse kostume til voksne

Feminint hekse kostume

Bliv klar til årets halloweenfest med dette kostume, en ny fortolkning af det klassiske hekse kostume. Perfekt til halloween eller fastelavn.

Find det hos Temashop

Skærmbillede 2017 07 26 kl. 15.40.38 - Hekse kostume til voksne

Elegant hekse kostume

Klæd dig ud som en elegant heks til halloween og forheks dine venner, hvis de ikke opfører sig efter dit hoved. Kostumet består af kjole, bælte og hat og er perfekt til halloween festen.

Find det elegante hekse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 07 26 kl. 15.45.27 - Hekse kostume til voksne

Sort gammel hekse kostume

Den onde gamle heks skræmmer børn væk til halloween, fordi hun er så uhyggelig. Bliv en gammel heks i dette sorte kostume og husk at fuldende dit heksekostume med hekseparyk, heksemakeup, lange sorte negle og selvfølgelig en rigtig heksegryde.

Bliv en gammel heks, med dette kostume fra Temashop

heks plus size kostume 371x450 - Hekse kostume til voksne

Heks plus size kostume

Bliv klar til den kommende halloween fest med dette hekse kostume i plus size. Kostume består af en kjole. Fuldend kostumet med en heksehat. 

Find kostumet hos Temashop

carry me hekse kostume 417x450 - Hekse kostume til voksne

Carry Me Heks kostume

Heksen fra Hans og Grethe har nu fanget Hans og er på vej hjem med ham så han kan blive fedet op. Dette kostume kan bruges til halloween.

Find kostume hos Temashop

oppusteligt hekse kostume 339x450 - Hekse kostume til voksne

Oppusteligt hekse kostume

Når man hører heksegrin kan det kun betyde en ting! Halloween nærmer sig, og det er den ene dag om året det er okay at skræmme din familie og venner – men kun en lille smule.

Find kostumet hos Temashop

 

gammeldags heks kostume historisk heks udklædning til voksne kostumeuniverset halloween kostume til kvinderTraditionel heksekostume til voksne

Skønt traditionelt heksekostume til voksne med mere traditionelt og historisk snit. Dette heksekostume er mere et sankt hans kostume, fremfor halloweenkostume. Kostumet indeholder en nederdel, et sjal og et hovedtørklæde. Kost og sæk kan tilkøbes. 

Find kostumet hos Temashop 

 

collage 11 - Hekse kostume til voksne

Tilbehør til Heksekostume til voksne

  1. Heksekitlen er det nødvendige tilbehør til halloweenfesten! Fyld den med noget forfærdeligt eller forfriskende! En hekseblanding kan være forskellige ting. Det kan f.eks. være en boblende troldedrik med mærkelige ingredienser som frøøjne og urter. Det kan dog også være en blanding af forældrenes sprit fra barskabet. Begge kan resultere i en nærdøds-oplevelse. Find heksekitlen hos Temashop.
  2. Du er ikke en rigtig heks, hvis du ikke har din egen kost! Supplér din heksedragt med denne kost. Den kan naturligvis også bruges til at feje i hjemmet, hvis nogen f.eks. har drysset chips på gulvet – du kan naturligvis også tage flugten til Bloksbjerg! Find heksekoste hos Temashop.

Hvilken type hekse kostume til voksne leder du efter?

heksekostume til voksne heks kostume heks udklædning heks halloween heksekjole heksehat fastelavn kostume til voksne kostume til kvinder

 

LÆS OGSÅ: Heksekostume til børn

LÆS OGSÅ: Heksekostume til familiens mindste

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume

LÆS OGSÅ: Maleficent kostume

LÆS OGSÅ: Påskeheks kostume til voksne

 

Indlægget Hekse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!