Harry Potter kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham, så er et Harry Potter kostume til voksne og unge, den oplagte udklædning til den kommende sidste skoledag, temafest, halloween- eller fastelavnsfest.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Et Harry Potter kostume til voksne er både et kostume af en kendt figur, mens også et troldmandskostume. Det kan både bruges til fastelavn, sidste skoledag og fødselsdagen/temafesten med eventyrligt/Harry Potter tema.

 

Harry Potter kostume

Skal du klædes ud som din yndlings Harry Potter karakter kan det gøres med denne kappe. Kappen har et flot Gryffindor tryk på brystet samt er det modellen med hætte.
Udover kappen får du også slips og tryllestav.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Harry potter deluxe kostume - Harry Potter kostume

Harry Potter deluxe kostume

Bliv den berømte troldmand fra Hogwarts med vores fantastiske Harry Potter Kostume Deluxe! Harry Potter Kostume Deluxe inkluderer en lang sort kappe med en rødbrun hætte, et Gryffindor-emblem på brystet og et metallisk spænde.

Find kostumet hos Temashop

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume sidste skoledag udklædning sort kappe til kostume som troldmand

Magisk troldmand kostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til voksne og bliv klar til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find troldmand kostumet til voksne hos Temashop

 

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume paryk harry potter paryk harry potter briller

Harry Potter paryk og troldmandsparyk

Hvem drømmer ikke om at gå på Hogwarts sammen med Harry Potter og de andre venner? Så kunne det være at du skulle klæde dig ud som Harry Potter til den kommende udklædningsfest. Harry Potter paryk og briller – eller hvis du vil være en magisk troldmand, så er dette skæget must. 

Find parykkerne hos Temashop

gryffindor kostume til voksne gryffindor udklædning til kvinder harry potter kostume til piger

Gryffindor kostume

De fleste håber på, at Sorteringshatten peger dem i retning af Gryffindor. Uanset om den sender dig til Gryffindor eller Hufflepuff, kan du hoppe i denne superfede Gryffindor bluse og bliv en del af det magiske fællesskab.

Find kostumet hos Temashop

 

troldmand kostume til voksne

Troldmand kostume til voksne

Hvem drømmer ikke om, at have magten over andre og blot kunne fortrylle dem, hvis de ikke er ordentlige. Ifør dig dette troldmands kostume til halloween festen.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det rigtige Harry Potter kostume?

harry potter kostume til voksne harry potter kostume til kvinder harry potter kostume til mænd frækt harry potter kostume

 

LÆS OGSÅ: Troldmand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume til børn

LÆS OGSÅ: 90’er fest kostume til voksne

Indlægget Harry Potter kostume indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!