Harry Potter kostume

 
Er vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham, så er et Harry Potter kostume til voksne og unge, den oplagte udklædning til den kommende sidste skoledag, temafest, halloween- eller fastelavnsfest.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Et Harry Potter kostume til voksne er både et kostume af en kendt figur, mens også et troldmandskostume. Det kan både bruges til fastelavn, sidste skoledag og fødselsdagen/temafesten med eventyrligt/Harry Potter tema.

 

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume sidste skoledag udklædning sort kappe til kostume som troldmand

Magisk troldmand kostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til voksne og bliv klar til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find troldmand kostumet til voksne hos Temashop

 

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume paryk harry potter paryk harry potter briller

Harry Potter paryk og troldmandsparyk

Hvem drømmer ikke om at gå på Hogwarts sammen med Harry Potter og de andre venner? Så kunne det være at du skulle klæde dig ud som Harry Potter til den kommende udklædningsfest. Harry Potter paryk og briller – eller hvis du vil være en magisk troldmand, så er dette skæget must. 

Find parykkerne hos Temashop

 

harry potter dementor kostume til voksne

Dementor monster kostume

Fra fængslet i Azkaban kommer dette sorte monster. Dementor-kostumet inkluderer en lang kåbe med iturevne ærmer og knogleformet bryst. Der medfølger også en ansigtsmaske i PVC-materiale. 

Find kostumet hos PartyKing

 

harry potter jakkesæt magisk jakkesæt stilfuldt kostume

Stilfuldt Harry Potter jakkesæt

Det klassiske Harry Potter-kostume med kappe og alt hvad der hører til er selvfølgelig fantastisk. Nærmest en pligt at have på, vil alle Harry Potter fans sige. Nogle gange kan det dog være lidt upraktisk at gå rundt med, og så har man brug for et Harry Potter-jakkesæt! Færdig! Tag til udklædningsfest iklædt OppoSuits Harry Potter Jakkesættet og hav en magisk aften sammen med alle de andre fra Hogwarts! OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og jakkesættet er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre i et velgennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende OppoSuits om og om igen uden at det mister sin pasform.

Find jakkesættet hos PartyKing

 

harry potter skolepige kostume til voksne harry potter pige kostume

Harry Potter skolepige kostume

Dette er et Harry Potter-inspireret kostume med en kort trøje, ternet nederdel og selvfølgelig en kappe. Spørgsmålet er vel, om Dumbledore ville have godkendt, at nederdelen og trøjen er lidt korte, men det ser vi let på, for det er et rigtig flot og sjovt kostume! Medbring en tryllestav, og så er du klar! Fortryllende Skolepige Deluxe Kostume indeholder en kort, grå trøje med symboler, en kort skotskternet nederdel med gulddetaljer og med høj talje, en kort kappe i samme stil med krave og kort slips.

Find kostumet hos PartyKing

 

harry potter kostume til voksne harry potter sidste skoledag

Harry Potter voksenkostume

Klæd dig ud som den kendte Harry Potter fra den eventyrlige historie om den lille forældreløse dreng med store magiske kræfter. Kostumet består af kappe med hætte og slips.

Find kostumet hos Temashop

 

troldmand kostume til voksne

Troldmand kostume til voksne

Hvem drømmer ikke om, at have magten over andre og blot kunne fortrylle dem, hvis de ikke er ordentlige. Ifør dig dette troldmands kostume til halloween festen.

Find kostumet hos Temashop

harry potter trøje harry potter julesweaters harry potter sweaters

Hogwarts Express Jule Sweater

Er du kæmpe fan af Harry Potter og alle hans venner, er denne Jumper lige sagen. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Du finder Hogwarts Express foran og 9 ¾ på ærmerne. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan!
“I mean, it’s sort of exciting, isn’t it, breaking the rules… while wearing a Christmas jumper?” — sagde Hermione Granger i “Harry Potter og Fønixordenen”. Det var muligvis ikke helt, det hun sagde, men det var klart det, hun mente. 😉

Find den hos Temashop

 

luksus harry potter kostume til mænd

Luksus Harry Potter kostume til mænd

Vil du også ind på Hogwarts? Det er muligt! Denne jakke er lavet som officiel replika af den troldmandsjakke som eleverne fra Gryffindor bar i filmene om Harry Potter™. De er i en super lækker kvalitet og er sorte udenpå med et bordeaux for. De er lange og har vide ærmer. 
På forsiden lukkes de med en gylden knap. Gryffindors våbenskjold er broderet på brystet. Der er en lille lomme til din tryllestav inden i jakken. Der er en flot spids hætte syet ind i jakken. 

Find kostumet hos Vegaoo

bellatrix kostume til kvinder bellastrix harry potter kostume

Bellatrix kostume til kvinder

Træd ind i den mørke del af Harry Potter™s verden! Dette udklædningskostume, der forestiller Bellatrix ™ til voksne er officielt licenseret af Harry Potter ™. Den består af en kjole og en maske. Den lange kjole er lavet af sort fløjlsefterligning. De lange ærmer sidder fast i kjolen med hjælp af snore. De har også en lille ring i hver ende, der kan tages omkring fingrene. Et stort bælte af skum, der har en snøring på siderne og i ryggen, er fastsyet i kjolen. Kjolen har også en hætte. Kjolen bindes i ryggen, og er omkring 145 cm lang fra skuldrene og ned. En plastikmaske supplerer Bellatrixkostumet. Den er grå og har åbninger til øjne, næse og mund. Et stort stykke stof, der dækker bagsiden af hovedet, og masken holdes på plads af en elastik. Den her dragt forvandler dig til mørkets herres tjener til næste Halloween eller temafest!”

Find kostumet hos Vegaoo

 

Fandt du det rigtige Harry Potter kostume?

harry potter kostume til voksne harry potter kostume til kvinder harry potter kostume til mænd frækt harry potter kostume

 

LÆS OGSÅ: Troldmand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume til børn

LÆS OGSÅ: 90’er fest kostume til voksne

Indlægget Harry Potter kostume indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Harry Potter kostume

error: Content is protected !!