Harry Potter kostume til børn

Har du et barn som er vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham, så er et Harry Potter kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Et Harry Potter kostume til børn er både et kostume af en kendt figur, mens også et troldmandskostume. Det kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med eventyrligt/Harry Potter tema

harry potter skoleuniform harry potter kappe sort kappe

Harry Potter skoleuniform

Fuldend din Gryffindor-uniform med denne kappe i Gryffindors farver. Fremstillet af polyester. Et must-have til alle fans af Harry Potter! Kostumet består af en flot sort kappe og findes i størrelse 3-8 år.

Find kostumet hos Jollyroom

 

komplet harry potter kostume til børn

Komlet Harry Potter kostume

Fantastisk komplet Harry Potter kostume til børn med flot sort kappe, Harry Potter tryllestav og Harry Potter briller. Hav sættet på til udklædningsfesten, Fastelavn eller når du skal tilbage til Hogwarts.

Find kostumet hos Jollyroom

 

harry potter kostume til teens harry potter sidste skoledag kostume

Harry Potter kostume til teens

Børn i alle aldre elsker den godhjertede troldmand Harry Potter fra de kendte bøger af samme navn, og lige præcis derfor er det også et populært valg når det er tid til udklædningsfest! Her får du et højkvalitetskostume med næsten alt du behøver for at kunne gå ud og fortrylle udklædningsfesten med dit kostume. Harry Potter Teen Kostume Deluxe er et flot kostume for teenagerer som forestiller Harry Potter. Kostumet inkluderer en kappe, t-short ned trykt slips, briller og en tryllestav.

Find kostumet hos PartyKing eller Find kostumet hos Jollyroom

 

SLYTHERIN kostume harry potter BØRNEKOSTUME

Slytherin kostume

Trods det nu er nogle år siden, at den sidste “Harry Potter”-film havde premiere, lever den fascinerende magiske trolddomsverden videre i vores fantasi. Nu har du chancen for selv at blive elev på Hogwarts. Dette kostume viser, at du hører til Slytherin, hvilket ofte indebærer skumle planer. Men det vælger du jo selv… Børnekostumet består af en lang sort troldmandsdragt med hætte og et Slytherin-emblem på brystet.

Find kostumet hos PartyKing

 

harry potter luksus kostume til børn

Luksus Harry Potter kostume

Mange børn er vokset op med historierne om den magiske troldmand Harry Potter og lige præcis derfor er dette også et klassisk valg når det gælder kostume! Her får du et lækkert børnekostume som forvandler dit barn til den magiske lille dreng i en håndvending. Harry Potter Børnekostume Deluxe er et komplet kostume for børn som forestiller Harry Potter. Den indeholder en kappe, t-shirt med trykt slips, briller og en tryllestav. Sko og bukser medfølger ikke. Det eneste man skal gøre er at tegne lynet i panden, men det klarer man nemt med lidt sminke!

Find kostumet hos PartyKing eller Find kostumet hos Jollyroom

 

QUIDDITCH kostume til børn harry potter kostume til børn

QUIDDITCH kostume til børn

Quidditch Kostume inkluderer en mørkerød dragt med hætte, spænde og Gryffindor logo på brystet. Glem ikke at tilkøbe paryk og briller for et komplet look.

Find kostumet hos PartyKing

 

harry potter kostume til børn troldmand i harry potter kostume troldmand børneudklædning kostumeuniverset

Troldmand kostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til børn og bliv klar til fastelavn, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find troldmand kostumet til børn hos Temashop

 

harry potter kostume til børn harry potter børnekostume

Harry Potter kostume

Bliv en smart lille troldmand i denne sorte og grå udklædning til børn. Ligner meget et Harry Potter udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

gryllfindor kostume til piger harry potter kostume til piger

Gryffindor kostume til piger

Nu kan du på magisk vis hoppe ind i det fortryllende Harry Potter univer. Tag denne flotte kappe på fra Gryffindor huset og forestil dig, at sorteringshatten har valgt dig til lige netop Gryffindor. Hvilke vidunderlige besværgelser vil benytte dig af, hvis du mødte en Muggler? Kappen er et officielt Harry Potter licens produkt. Det er derfor de rigtige farver og logo. Kan både bruges til drenge og piger

Find kostumet hos Temashop

gryffindor kostume til børn

Gryffindor kostume til børn

Gryffindor er kollegiet for de modige, så det er en selvfølge, at dit barn hører hjemme der! Harry Potters verden er fuld af magi, venner og spændende eventyr, hvilket er alt, som behøves til en udklædningsfest. Tag dragten på, og hav tryllestaven klar til at sprede glæde og sjov. Gryffindor Børnekostume Deluxe er et kostume, som forestiller Gryffindors skoleuniform fra Harry Potter-filmene. Kostumet indeholder en sort og vinrød kappe, som dækker en større del af kroppen, og har halstørklædet samt Hogwarts emblem og knapper printet på.

Find kostumet hos PartyKing

 

dødsgardist kostume til børn uhyggeligt kostume harry potter

Dødsgardist børnekostume

Pas på, Harry Potter – nu har dit barn chancen for at blive en af Lord Voldemorts onde tilhængere i dette fantastiske dødsgardistkostume! Kostumet omfatter en sort kåbe med hætte og mønstrede pufærmer samt en sølvfarvet maske med huller til mund og øjne. Sko og tryllestav er ikke inkluderet. Tag et kig blandt vores tilbehør for at gøre kostumet komplet!

Find kostumet hos PartyKing

 

NEWT SCAMANDER kostume til børn harry kostume til børn

NEWT SCAMANDER kostume til børn

Newt Scamander er en af karaktererne fra Harry Potters magiske verden. Han samler på de mest fantastiske vidundere. Når han åbner sin taske og dyrene slipper ud, kan alt ske! Dette detaljerige kostume passer perfekt til en kostumefest eller en Harry Potter-fest. Newt Scamander Deluxe Børnekostume indeholder en blå frakke med vest og butterfly. Et par brune bukser og en tryllestav indgår også. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i tre størrelse til børn.

Find kostumet hos PartyKing

 

HARRY POTTER HUFFLEPUFF BØRNEKOSTUME

HUFFLEPUFF kostume

På elevhjemmet Hufflepuff bor de elever på Hogwarts, som har stor tålmodighed og som værdsætter hårdt arbejde, loyalitet og venskab. I dette fine kostume bliver du en troldmandselev i Harry Potters magiske verden. Perfekt til kostumefesten eller til en Harry Potter-aften med vennerne!

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Harry Potter kostume til børn?

harry potter udklædning harry potter kostume børnekostume hermione granger kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Hekse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Troldmand kostume

Indlægget Harru Potter kostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Harry Potter kostume til børn

En mening om “Harry Potter kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!