Klovne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med cirkus, gøgl og klovne? Så er et klovne kostume til voksne den perfekte udklædning til fastelavn, temafesten med cirkustema eller det næste karneval.

En klovn er en komisk artist, der er ansat til at optræde i en varieté eller et cirkus. Klovne er karakteristiske ved deres groteske påklædning, parykker og sminkning, og de optræder overdrevet kejtet og klodset i alt, hvad de foretager sig. Klovnen er i al sin mangfoldighed blevet et ikon for cirkus. Der findes musikalske klovne, akrobatiske klovne, pauseklovne, augustklovne og hvide klovne. De optræder på rulleskøjter, i trapez, på cykel, med dyr, alene og i grupper. Fælles for dem er at de taler til vores indre grinebidder med deres komiske facon.

Klovne er for de fleste mennesker sjove, men der er også nogle der finder dem skræmmende, da en klovn er uforudsigelig.

Ofte har klovnen stort og krøllet hår samt et meget farverigt tøj, der spreder glæde. Et af klovnens vigtigste kendetegn er selvfølgelig den røde næse. Som klovn skal du ikke være bange for at gøgle og lave sjov.

Et klovne kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval,temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af klovne kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.47.20 844x1024 - Klovne kostume til voksne

Klovne kostume 

Klovn heldragt i røde, gule og blå farver. Derudover medfølger en matchende klovnehat. Fuldend kostumet med en regnbuefarvet afroparyk, klovnesminke og handsker og så er du mere en klar til, at underholde til børnefødselsdagen.

Find klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.50.02 850x1024 - Klovne kostume til voksne

Klovne kostume

Multifarvet klovnekostume bestående af store bukser med seler, hat og butterfly. Fuldend kostumet med klovnesminke og en rød klovnenæse.

Find klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.52.17 872x1024 - Klovne kostume til voksne

Klovnekostume til voksne

Den sjove klovn, Rudi, har bevæget sig ud af cirkus og laver ballade i nabolaget. Hop i dette kostume og forvandl dig om til den frække klovn, som er ude på at gøre sig selv og andre til grin.

Find klovnekostume til voksne hos Temashop

tyk klovn kostyme plus size klovn kostume til voksne

Tyk klovn kostume til voksne

Klovnen er stor, og det er hans humor også. Fin dragt med tern, røde farver og masser af sjov. Kostumet består af dragt med wire, seler, og maxi slips.

Find kostumet hos Temashop

Klovn voksenkostume - Klovne kostume til voksne

Klovn voksenkostume

Du får her et fantastisk klovnekostume med frakke, vest, bukser, butterfly og en hat i flotte og sjove farver. Tag kostumet på og bliv den ultimative klovn. Du behøver blot noget klovnesminke og så selvfølgelig et publikum! Kostumet består af en rød frakke med gule knapper og grønne manchetter på ærmerne, en gul vest med røde knapper, et par ternede bukser i forskellige farver med elastik i taljen, en butterfly og en rød hat med et sort bånd.

Find kostumet hos Partyking

klovnebil kostume - Klovne kostume til voksne

Klovnebil kostume 

Har du lyst til at klæde dig ud som en sjov klovn ved den næste udklædningsfest, men synes du, at det er lidt mainstream? Så skal du se nærmere på dette kostume, der tager klovnelooket til et nyt niveau og får det til at se ud som om, at du kommer kørende i en lille bil med klovne. Kostumet består af en klassisk klovnedragt med blå bukser, rød trøje med blå krave og gule ærmer med prikker i forskellige farver. Det, som er specielt med denne dragt er den lille bil med klovne.

Find kostumet hos Partyking

Gigantisk klovne kostume 450x450 - Klovne kostume til voksne

Gigantisk klovn kostume

Gigantisk Klovn Kostume går fra hovedet og ned til lårene og er designet som en stor klovnemaske. Farverne er i hvid, rød, blå og sort, og masken har en klassisk klovnesminke med en glad mund og optegnede øjenbryn. Mellem øjenbrynene har man skåret en lille rektangel ud og dækket den med et net, som du kan se igennem.

Find kostumet hos Partyking

parisisk klovn damekostume 450x450 - Klovne kostume til voksne

Parisisk klovn damekostume

Denne klovnedragt er superflot takket være dens pastelfarver og mønstermix. Dette lækre look bliver et sjovt twist på den typiske klovnedragt i stærke farver og med en poset form. Den er helt perfekt til dig, der gerne vil bære noget unikt til halloweenfesten og samtidig vil respektere festtemaet. Produktet omfatter et damekostume, der forestiller en klovn med buksedragt, løse ærmer samt et hårbånd med to klovnehatte.

Find kostumet hos Partyking

 

collage 5 1024x512 - Klovne kostume til voksne

Tilbehør til klovne kostume til voksne

 

  • Klovnesminke. Med dette makeup sæt og næse kan du blive en rigtig klovn. Du kan lave din ansigtsmaling i rød, gul, sort og blå, – og der medfølger prikken over i’et: en fin rød klovnenæse i blødt skum. Find hos Temashop.
  • Klovnenæse. Nu kan du gennemføre udklædningen som den festlige og sjove klovn. Den røde næse er et klassisk træk ved den originale cirkusklovn! Find hos Temashop.

Se også Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Se også Klovne kostume til børn

Se også Cirkus kostume til voksne

 

 

Indlægget Klovne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Klovne kostume til voksne

2 meninger om “Klovne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!