Klovne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med cirkus, gøgl og klovne? Så er et klovne kostume til voksne den perfekte udklædning til fastelavn, temafesten med cirkustema eller det næste karneval.

Et klovne kostume til voksne er et festligt kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger og som helt sikkert vil skabe smil på læben hos dine omgivelser.

En klovn er en komisk artist, der er ansat til at optræde i en varieté eller et cirkus. Klovne er karakteristiske ved deres groteske påklædning, parykker og sminkning, og de optræder overdrevet kejtet og klodset i alt, hvad de foretager sig. Klovnen er i al sin mangfoldighed blevet et ikon for cirkus. Der findes musikalske klovne, akrobatiske klovne, pauseklovne, augustklovne og hvide klovne. De optræder på rulleskøjter, i trapez, på cykel, med dyr, alene og i grupper. Fælles for dem er at de taler til vores indre grinebidder med deres komiske facon.

Klovne er for de fleste mennesker sjove, men der er også nogle der finder dem skræmmende, da en klovn er uforudsigelig.

Ofte har klovnen stort og krøllet hår samt et meget farverigt tøj, der spreder glæde. Et af klovnens vigtigste kendetegn er selvfølgelig den røde næse. Som klovn skal du ikke være bange for at gøgle og lave sjov.

Et klovne kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval,temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af klovne kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.47.20 844x1024 - Klovne kostume til voksne

Klovne kostume 

Klovn heldragt i røde, gule og blå farver. Derudover medfølger en matchende klovnehat. Fuldend kostumet med en regnbuefarvet afroparyk, klovnesminke og handsker og så er du mere en klar til, at underholde til børnefødselsdagen.

Find klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.50.02 850x1024 - Klovne kostume til voksne

Klovne kostume

Multifarvet klovnekostume bestående af store bukser med seler, hat og butterfly. Fuldend kostumet med klovnesminke og en rød klovnenæse.

Find klovne kostume hos Temashop

tyk klovn kostyme plus size klovn kostume til voksne

Tyk klovn kostume til voksne

Klovnen er stor, og det er hans humor også. Fin dragt med tern, røde farver og masser af sjov. Kostumet består af dragt med wire, seler, og maxi slips.

Find kostumet hos Temashop

Klovn kostume til kvinder 285x450 - Klovne kostume til voksne

Klovn kostume til kvinder

Slip din indre klovn fri med dette farverige klovne kostume. Kostumet består af kjole, jakke, strømpebukser, hat og butterfly – alt sammen i flotte farverige farver.

Find kostumet hos Temashop

Carry me klovn kostume  358x450 - Klovne kostume til voksne

Carry me klovn kostume

Et sjovt og anderledes kostume der får det til at ligne at du kommer ridende på en klovn. Kostumet kan bruges til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

collage 5 1024x512 - Klovne kostume til voksne

Tilbehør til klovne kostume til voksne

 

  • Klovnesminke. Med dette makeup sæt og næse kan du blive en rigtig klovn. Du kan lave din ansigtsmaling i rød, gul, sort og blå, – og der medfølger prikken over i’et: en fin rød klovnenæse i blødt skum. Find hos Temashop.
  • Klovnenæse. Nu kan du gennemføre udklædningen som den festlige og sjove klovn. Den røde næse er et klassisk træk ved den originale cirkusklovn! Find hos Temashop.

Se også Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Se også Klovne kostume til børn

Se også Cirkus kostume til voksne

 

Indlægget Klovne kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

2 meninger om “Klovne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!