90er fest kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til 90’er fest? Så kan du godt glæde dig! Musikken var god i 90’erne… derimod var tøjet en smule kikset…

Men for at komme i rette stemning, kan et 90’er fest kostume være oplagt.

Dengang i 90’erne så vi ”Taxa”, ”Venner”, ”Beverly Hills 90210” og ”Melrose Place” i fjernsynet. Der var ingen steaming, så når Beverly Hills blev vist torsdag aften kl 20, sad vi klistet til skærmen, eller også fik man afsnittet optaget på VHS.

I 90’erne vandt CD’en indpas og i 1992 startede serien af hits på CD kaldet ”Absolute Music”, som vi kunne bestille på postordre. På disse CDere lå primært pophits fra Everything But The Girl, Nightcrawlers, OMC, Robyn og mange mange flere. Britney, Backstreet Boys, Take That og Spice Girls er også fra 1990’erne. Der er massere af god musik fra 90’erne.

Sportsmæssigt vandt Danmark EM i forbold i 1992, Bjarne Riis vandt Tour de France i 1996 og så var det i 90’erne at det danske håndboldlandshold for kvinder vandt guldmedaljer på stribe – med Anja Andersen i spidsen.

SE OGSÅ: 90er temafest

Har du mod på at blive klædt ud i 90’er stil, så har vi nogle idéer nedenfor. Se mulighederne for et 90’er fest kostume nedenfor og lad dig inspirere.

90er fest kostume 90er tøj 90er kostume 90er udklædning 90er temafest geri spice girl kostume spice girl udklædning til voksne karnevalskostume

Geri Ginger Spice – Spice girl kostume

Husker du også de gode dage, hvor Spice Girls styrede musikken og var store popstjerner? Nu kan du få kostumet, der minder os om den fantastiske Geri Halliwell. Kostumet består af denne glimrende glitter kjole. Find de lange støvler frem – det går fint med hvide, røde eller blå støvler. Har du ikke Gingerspice håret, så kan du tilføje en Geri paryk der kan tilkøbes hos Temashop og du er klar til 90er fest!

Find kostumet hos Temashop

 

90er fest kostume 90er tøj 90er kostume 90er udklædning 90er temafest cher clueless kostume 90er film kostume britney spears kostume hit me baby one more time

90er film Clueless Cher kostume

Blev festens dronning. Husker du Cher, der var hovedperson er clueless filmen fra 90erne. Hun er meget selvsikker og stilsikker og er selvfølgelig den mest tjekkede af alle i Beverly Hills. Dette hotte Clueless kostume indeholder Jakke, top nederdel og knæstrømper. Kleopatra-kostume indeholder en sort kjole med guldbælte, matchende guldkrave og to guldarmbånd med blåt slør.

Find kostumet hos Temashop

power ranger kostume til voksne power rangers kostume til voksne heldragt udklædning power rangers morphsuit rød power ranger go go power rangers

Power Rangers anno 1993 kostume

Go go Power Rangers! Hvilken Power Ranger er den bedste? Den røde Ranger. Den originale og den bedste. Punktum! Power Ranger Rød Morphsuit består af en stram heldragt som er syet i lycra af høj kvalitet. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten og er delvist gennemsigtig (med begrænset sigtbarhed!)

Find kostumet hos Temashop

 

 

90er fest kostume 90er tøj 90er kostume 90er udklædning 90er temafest hip hopper kostume hiphop bukser udklædning 90er fest

Hip hopper kostume

Klæd dig ud som en ægte street hip hopper anno 1990’erne. Enten var man til pop eller rock…. lige indtil hip hoppere indtog dansegulvet til hip hop musik. Med dette kostume kommer du til at ligne “Fresh Prince fra L.A.” Kostumet er 80’er- og 90’er-inspireret, og du bliver helt sikkert lidt mere rap i replikken med denne udklædning. Måske kan du ryste et par friske Will Smith-citater ud af ærmet? Fuldend udklædningen med en oppustelig ghettoblaster, bæltetaske og en guldkæde!

Find kostumet hos Temahop

 

baywatch kostume matt kostume livredder kostume røde shorts rød jakke rød livredderbøje

Baywatch kostume

Er du en life-saver? Og har du øvet dig på mund-til-mund metoden og kan holde hovedet oven vande, når bølgerne er højest? Så er Baywatch kostumet et oplagt kostume til dig der skal til 90er fest. Der findes flere Baywatch kostumer her – både til mænd og kvinder! Dette Baywatch kostume forestiller Matt (det er ham der både er lækker, charmerende, sød og sej). 

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Sonic the Hedgehog kostume til børn og voksne

LÆS OGSÅ; Ghostbusters kostume til voksne

LÆS OGSÅ: The Addams Family kostume

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

SE FLERE: Baywatch kostumer her

SE FLERE: Power Rangers kostumer her

SE FLERE: Clueless kostumer her

Indlægget 90er fest kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!