Sonic the hedgehog kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du helt vild med Sonic the Hedgehog? Så er et Sonic kostume til børn og voksne det oplagte kostume til den kommende temafest.

Et Sonic kostume til børn og voksne kan bruges til sidste skoledag, festen med Disney tema, karneval eller fastelavn.

Sonic the Hedgehog er en kommende eventyrkomediefilm, der forventes at få præmiere i februar 2020. Det var planlagt at filmen skulle have haft præmiere i november 2019, men pga. utilfredse fans bliver det først til februar at filmen kan vises i biograferne. Se trailer for Sonic filmen her

 

Klæd dig ud som Sonic med et af disse kostumer:

sonic kostume til børn sonic børnekostume sonic the hegdehog kostume udklædning blåt kostume tegnefilms kostume computerspil kostume film kostume

Sonic børnekostume til børn

Har du et barn der helt skudt i Sonic? Så er dette kostume helt perfekt. Med til Sonic the Hedgehog Børnekostume følger en blå og orange/gul overall med et par røde og hvide fodovertræk, en Sonic karaktermaske og et par hvide handsker.

Find kostumet hos Temashop

Sonic the Hedgehog Kostume  277x450 - Sonic the hedgehog kostume

Sonic the Hedgehog Kostume

Kom spurtende til temafesten iklædt dette Sonic the Hedgehog voksenkostume. Et ikonisk kostume som helt sikkert vil give mange sjove grin. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

Da traileren til videospilfilmatiseringen af Sonic the Hedgehog ramte nettet for et halvt år siden, var reaktionerne fra fans mildest talt ikke gode. Nu er en ny og ændret trailer netop blevet lanceret.

‘Sonic the Hedgehog’ bygger på Segas maskot og mange spil, der satte fart over platformgenren. Filmversionen transporterer det lynhurtige, blå pindsvin til vores verden, hvor han møder politibetjenten Tom.

Samtidig står han over for sin ærkefjende, Dr. Robotnik, der spilles af komedie-legenden Jim Carrey.

Alt lå lige til højrebenet for filmversionen med et så populært forlæg, men designet af Sonic mødte hård kritik fra fans overalt, og især hans mere pindsvine-agtige look, de lange arme og ben samt mennesketænderne blev fremhævet. Det fik filmskaberne til at gå i tænkeboks og redesigne titelkarakteren. Dermed blev filmens premiere også skubbet.

Det betyder, som vi kan se i den nye trailer, at Sonic har fået sine karakteristiske store tegneserie-øjne tilbage, som man husker fra spillet i 1990erne.

Men hvad synes du om Sonics makeover? Sidder den i skabet denne gang?

 

SE OGSÅ: Fortnite kostume til voksne

SE OGSÅ: Fortnite kostume til børn

SE OGSÅ: Mario kostume til børn

Indlægget Sonic the hedgehog kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!