Super Mario kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn også vild med at spille Super Mario? Så et et Super Mario kostume til børn det oplagte valg til den kommende fastelavn eller temafest.

Mange er vokset op med Super Mario, som blev udgivet første gang i 1985. Sidenhen har det draget millioner børn og voksne på adskillige forskellige spille konsoller.

Spillet går i al sin enkelthed ud på at enten Super Mario (og til tider er det muligt at vælge Luigi) skal klare sig igennem forskellige bane i forskellige verdener i jagten på at redde prinsesse Peach som er blevet taget til fange. Prinsesse Peach kommer tit i knibe, da hun bliver kidnappet et utald af gange af den onde Bowser! Heldigvis kommer hendes store kærlighed Mario hende altid til undsætning og redder dagen! Luigi og Mario ofte omtales som “Mario brødrene” (“Mario Brothers”) og nogle mener endda at Luigis fulde navn er “Luigi Mario,” men faktisk har de to brødre intet efternavn. 

Super Mario kendes som den karismatiske blikkenslager med de røde overalls og den sorte moustache.

Et Super Mario kostume til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fødselsdag, fastelavn, temafest eller blot til leg i hjemmet.

Mario børnekostume 450x450 - Super Mario kostume til børn

Super Mario børnekostume

Den gokart-kørende, højthoppende og svampespisende Mario er helt klart Nintendos mest populære blikkenslager, og han skal selvfølgelig være en del af dit barns næste udklædning! Hvad ellers? Dette børnekostume, der forestiller Super Mario, indeholder en heldragt i polyester samt kasket, overskæg og handsker.

Find kostumet hos Partyking

Oppusteligt Super Mario kostume 450x450 - Super Mario kostume til børn

Oppusteligt Super Mario kostume

Ankom ridende til udklædningsfesten med dette seje kostume. Her får du et oppusteligt børnekostume, der er perfekt til udklædningsfesten eller børnefødselsdagen med Mario-tema. Kombinér gerne med en rød hat og moustache for et komplet look.

Find kostumet hos PartyKing

Toad kostume super mario kostumer 450x450 - Super Mario kostume til børn

Toad børnekostume

Toad må være spilleuniversets bedste fluesvamp. Han kan spille på mange strenge og er suveræn til blandt andet gokart og tennis, men vigtigst af alt – han er en god ven til Mario. Nu har du endelig mulighed for at klæde dig ud som Nintendos rød-og hvidprikkede helt! Dette flotte kostume indeholder en heldragt, vest samt en hat i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 02 05 kl. 22.25.30 713x1024 - Super Mario kostume til børn

Luigi pige kostume

Piger kan også være blikkenslagere med dette søde Luigi kostume i børnestørrelse. Team op med Mario til fastelavn eller halloween.

Find Luigi pige kostume hos Temashop

Super mario kostume til børn 450x450 - Super Mario kostume til børn

Super Mario kostume

Hvis det ikke er Prinsessen, Peach, han forsøger at redde, så gælder det sjove opdagelser, og at være sammen med sin bedste ven Luigi. Hvorfor ikke samle dine bedste venner, klæde jer ud som hver jeres karakter fra Super Mario (du er Super Mario selvfølgelig) og køre lidt gokart? 
Super Mario Deluxe Børn Kostume er et rigtig luksuriøst kostume til børn, som får én til at se ud som tv-spil-karakteren Super Maria. Dragten indeholder en rød trøje, blå bukser, en oppustelig mave, et par handsker, en hat og en selvklæbende moustache.

Find kostumet hos Partyking

Luigi børnekostume 450x450 - Super Mario kostume til børn

Luigi børnekostume

Luigi er Marios grønklædte bror, som er en værdig væbner i kampen mod den onde Bowsers kidnapningsforsøg af Prinsesse Peach.  Dette kostume består af en trøje med fastsyede bukser samt moustache.

Find kostumet hos Partyking

Luigi børnekostume 1 450x450 - Super Mario kostume til børn

Luigi kostume til børn

Hvorfor er det altid Mario, der skal være i centrum? Lad barnet tage afsted til udklædningsfest som Luigi. Din øjesten er jo også meget pænere i grøn! Dette seje Luigi-børnekostume indeholder dragt, kasket, overskæg og handsker i polyester.

Find kostumet hos Partyking

yoshi børnekostume - Super Mario kostume til børn

Yoshi børnekostume

Siden debuten i 1990 har Yoshi været en god medhjælper for Mario og hans venner. Der er tale om en rigtig god dinosaur, som gør sig endnu bedre som kostume! Med dette Yoshi-børnekostume får du en heldragt i polyester samt en halvmaske, som tages på hovedet.

Find kostumet hos Partyking

Super mario Bowser børnekostume 450x450 - Super Mario kostume til børn

Bowser børnekostume

Spiluniversets største skræk repræsenteres her i form af et sejt kostume med tilhørende maske. Når man bærer dette kostume, vækkes der en stor lyst til at overfalde en blikkenslager med de bare næver og kidnappe hans kæreste. Men forsøg nu at holde dig i skindet, så den hyggelige stemning kan opretholdes.
Dette kostume består af en heldragt, som er fremstillet af polyester, samt en halvmaske i plast, som dækker ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Donkey Kong børnekostume 450x450 - Super Mario kostume til børn

Donkey Kong børnekostume

Med dette deluxekostume vil der ikke være nogen tvivl om, at det er Donkey Kong i egen høje person, der er ankommet til udklædningsfesten! Frem med bongotrommerne – vis, hvem der er junglens konge!
Her får du et skønt børnekostume, der forestiller Donkey Kong. Der medfølger en heldragt i polyester samt en halvmaske i plast, som dækker ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Super Mario kostume til børn du ledte efter?

super mario kostume til børn - Super Mario kostume til børn

LÆS OGSÅ: Super Mario kostume til voksne

SE OGSÅ: Sonic the hedgehog kostume

Indlægget Super Mario kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Super Mario kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!