Gudinde kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du kvinde og ønsker du at være guddommelig for en dag? Så et gudinde kostume til voksne, det oplagte kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Et gudinde kostume til voksne bærer præg af hvor den guddommelige kvindelige gud kommer fra i historien. I nutidens store religioner, findes inden kvindelig guder. Det gjorde der i oldtidens religioner og de gudinde kostumer du præsenteres for, her på siden, er da også med inspiration fra oldtidens græske gudinder og egyptiske gudinder. 

Som gudinde til årets udklædningsfest er du sikker på at få en masse opmærksomhed – og det skal du også kræve – du er jo en gudinde  ik? Skin igennem og se til at dine befalinger slår rod i menneskene og fest til den lyse morgen.

Er du på udkig efter et gudinde kostume er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et gudinde kostume til voksne, uanset om du er til de græske gudinder eller om du er til de egyptiske gudinde kostumer. 

Skal du klædes ud som gudinde? Du finder de fineste og flotteste gudindekostumer til voksne her. Find et gudinde kostume til kvinder her:

egyptisk gudinde kostume til voksne ægyptisk gudinde udklædning til kvinder egyptisk temafest oldtidsfest oldtid temafest karnevalskostume kostume til sidste skoledag

Egyptisk gudinde kostume

Her har du et mægtigt og prangende kostume som virkelig oser af eksklusivitet og højeste status. At være en mægtig dronning er herligt, men det er tusinde gange mere cool at være en gudinde. Forvandl dig til en lækker egyptisk gudinde med et snuptag via denne lækre dragt!  Egyptisk Gudindekostume indeholder en kort, sort kjole med glitrende fluffy stofdetaljer med slør bagtil og en matchende krave med fancy smykker. Der medfølger endda et guldbælte, en guldkrone og et par guldsleeves med fastsyet slør.

Find kostumet hos Partyking

 

isis kostume egyptisk himmelkostume moderkostume kostume med vinger

Isis gudinde kostume

Gør krav på din plads som den store himmel- og modergudinde Isis med vores magtfulde Egyptisk Gudinde Kostume. Kostumet indeholder kjole, vinger, halsbeklædning og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

Solgudinde kostume til kvinder

Har du nogensinde været nysgerrig på, hvordan det er at være en solgudinde? At regere over solen og alle dens kræfter? Så er dette solgudinde-kostume bestemt noget for dig. Kostumet holder en ekstremt høj kvalitet og kan benyttes til så meget mere end bare en halloweenfest. Brug det igen og igen… Du får her et eksklusivt og yndigt kostume – perfekt til dig, der søger et mere eksotisk look.

Find kostumet hos PartyKing

 

gudinde kostume til voksne gudinde kybele olympen udklædning græsk gudinde kostume til kvinder oldtidskostume karnevalskostume udklædning til sidste skoledag

Græsk gudinde – Gudinde Kybele

Nu kan du klæde dig ud som en af de elegante og smukke gudinder fra Olympen. Hun blev tilbedt overalt i Romerriget, og var kendt for sin frugtbarhed. Kybele er det antikke Roms frugtbarhedsgudinde, som ofte symboliseres ved en sort sten, der muligvis er en meteorit. Kybele hersker over bjerge og vilde dyr, især løven og er samtidig gudinde over bierne. Kostumet indeholder kjole, bæltebånd, armbånd, halsbånd og hårbøjle.

Find kostume hos Temashop

afrodite gudinde kostume til voksne græsk kostume oldtidskostume til voksne græsk mytologi kostume karnevalskostume sidste skoledag udklædning

Afrodite gudinde kostume til voksne

Yndigt og smukt gudinde kostume i græsk stil. En flot og elegant lyserød kjole fine gulddetaljer og med tilhørende kappe, der sættes fast på håndledene samt guld pandebånd. Lad der være fest i Oplympen og indtag festen som det naturlige midtpunkt som gudinde Afrodite – inden længere præsentation er nødvendig, vel?

Find kostumet hos Temashop

gudinde kostume til voksne gudinde athene kostume græsk kostume til kvinder oldtidskostume græsk temafest gudinde udklædning gudinde athene udklædning

Athene kostume – græsk gudinde

Nu kan du vende til Olympia som den smukke gudinde Athene, der er Athens grundlægger. Kostumet er oplagt til karenval og udklædningslejligheder. Kostumet består af kjole, toga, bælte og hovedpynt.

Find kostumet hos Temashop

græsk gudinde voksenkostume 382x450 - Gudinde kostume til voksne

Græsk gudinde kostume

Klæd dig ud som en smuk græsk gudinde med dette kostume, bestående af kjole m. kappe og manchetter, halsbånd, armring og hovedkrans. Kostumet er oplagt til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Egyptisk gudinde kostume 450x450 - Gudinde kostume til voksne

Egyptisk gudinde kostume

Husker du den gamle traver Walk Like an Egyptian? Du må have danset til den mange gange, men aldrig udklædt som en egyptisk gudinde, vel? Næste gang der er udklædningsfest, og du vil føle dig elegant fra top til tå, så er dette det helt rette outfit til dig! Kostumet indeholder en sort kjole i polyester med gulddetaljer og kappe.

Find kostumet hos Temashop

Gudinde udklædning til voksne - Gudinde kostume til voksne

Gudinde udklædning til voksne

Den smukke lange gudindekjole vil få enhver kvinde til at føle sig som gudinde. Kjolen er hvid og har gulddetaljer. I taljen har den et bredt guldbælte, der fremhæver kvindens talje og barm. Om halsen er der også en guldkant, som er med til at fremhæve de gode sider ved kroppen. Nederst har den hvide kjole også en guldkant, som er med til at få enhver kvinde til at ligne en gudinde. På armene er der gennemsigtige ærmer, som også er med til at fremhæve det guddommelige tema.

Find kostumet hos Festbyen

Gudinde kostume til voksne – tilbehør

gudinde kostume til voksne gudinde tilbehør kostume græsk kostume til kvinder oldtidskostume græsk temafest gudinde udklædning gudinde athene udklædning

Uanset om du overveje det mørke egyptiske gudinde look, eller det lyse græske gudinde kostume, så kan det være at kostumet vil blive helt fuldendt med lidt tilbehør. Her set en Egyptisk gudinde paryk og et par græske sandaler – det er prikken over i’et og du finder begge dele og meget med til gudinder – her hos Temashop

 

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til voksne

SE OGSÅ: Medusa kostume til voksne

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume til børn voksne

 

Indlægget Gudinde kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!