Elefant kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Dumbo, savannens dyr eller Afrika? Så kunne et elefant kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Der findes to elefantarter – den asiatiske og den afrikanske. Arterne kan let skelnes fra hinanden: Den afrikanske er større end den asiatiske og kan veje op til 8 tons. Snablen ender i 2 “fingre” hos den afrikanske og kun i én “finger” hos den asiatiske. Rygfaconen hos de to arter er forskellig, ørerne har forskellig størrelse, og den afrikanske elefant er mere rynket i huden end den asiatiske. Desuden har begge køn hos den afrikanske art stødtænder, hvor det hos den asiatiske kun er hannerne, der har store stødtænder. Asiatiske hunelefanter har så små stødtænder, at de er svære at få øje på. Der findes en underart af den afrikanske elefant, der kaldes skovelefanten. Skovelefanten er mindre end den afrikanske og lever i skovområderne i Congo.

Det klassiske elefant kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt med store øre og snabel. Et mere og mere populært udgave af et elefant kostume til børn, er den type hvor man er rider på en elefant, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et elefant kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

elefant udklædning til barn elefant kostume til barn fastelvnskostume

Elefant plysdragt til børn

Skøn vamset plysdragt til børn med hang til elefanter og Afrikas dyr. Et fint fastelavnskostume eller til leg og hygge i hjemmet. 

Find kostumet hos Temashop

 

elefant babykostume 400x450 - Elefant kostume til børn og baby

Elefant babykostume

Blød, sød og kærlig? Det er nemlig den helt perfekte sammensætning, når der er tale om dette Lille Elefant kostume. Kostumet består af hovedbeklædning, jumpsuit, hale og futter.

Find kostumet hos Temashop

elefant kostume til børn elefant børnekostume elefant plys heldragt kostume elefant udklædning til børn elefant fastelavnskostume elefant fastelavnstøj savannedyr kostume safari

Plys elefant kostume til børn

Blød, sød og kærlig? En sød, plysset elefant heldragt med lynlås, hale, og hætte med snabel og ører. Denne dragt er helt perfekt til fastelavn eller til en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige elefant kostume til dit barn?

elefant babykostume elefant børneekostume elefant fastelavnskostume udklædning afrika dyr grå elenfat lyserød elefant varmt kostume til baby

 

 

Indlægget Elefant kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!