Cheerleader kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du altid drømt om at blive cheerleader? Så er et cheerleader kostume til voksne lige sagen til den kommende fastelavnsfest, sidste skoledag eller karneval.

Iført et cheerleader kostume til voksne bliver festen meget sjovere.

Cheerleadere forbinder de fleste nok med USA, hvor cheerleading er meget udbredt, men det er også muligt at gå til cheerleading i Danmark. Cheerleadere optræder og danser ved store begivenheder, og de er især kendt fra amerikansk fodbold, hvor de dukker op i pausen.

En cheerleader skal altid smile, vise gejst, styrke og energi, som skal smitte af på publikum. Cheerleading er ikke kun for piger, det er også for drenge og faktisk handler cheerleading ikke kun om at heppe på spillerne til den kampen der igang og opmuntre publikum, nej det er faktisk en sportsgren. Cheerleading er en sport, hvor hold konkurrerer mod hinanden med koreograferede show. Rutinerne indeholder blandt andet dans, pyramidestrukturer, kast, hepperåb, spring, akrobatik og specielle armbevægelser/motions.

En cheerleader udklædning til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til fastelavn, temafest, halloween, karneval eller sidste skoledag. Der findes flere forskellige bud på et flot cheerleader kostume til voksne:

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 10.42.37 778x1024 - Cheerleader kostume til voksne

Cheerleader kostume

Smart og anderledes cheerleader kostume i sort med lyserøde detaljer. Ifør dig dette flotte kostume sammen med et par pom poms og så er du klar til, at give heppe og lave et flot show, når sportsholdet skal spille kamp.

Find cheerleader kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 10.47.38 674x1024 - Cheerleader kostume til voksne

Sandy cheerleader kostume

Klæd dig ud i denne lidt frækkere udgave af den søde Sandy Olsson fra den populære musical Grease!

Find Sandy cheerleader kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 10.51.59 736x1024 - Cheerleader kostume til voksne

Rødt cheerleader kostume

Flot cheerleader kostume i rød og hvid med flotte detaljer i form af sølv stjernet, der er lavet af palietter. Fuldend outfittet med et par fine pom poms og så er du parat til at lege cheerleader for en dag.

Find rødt cheerleader kostume hos Temashop

 

cheerleader mand udklædning mandlig cheerleader kostume til voksne kostumeuniverset

Mandlig cheerleader

En kjole og to pompoms! Hvad mere skal der til for at sætte festen i højeste gear? Vi udfordrer dig til at give den max som håbefuld cheerleader ved først kommende lejlighed. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 10.58.28 789x1024 - Cheerleader kostume til voksne

Zombie cheerleader kostume

Det klassisk cheerleader kostume bliver vendt fra sødt til uhyggeligt, når du klæder dig ud som en zombie cheerleader. En zombie er en krop, der er vendt tilbage fra de døde, eller en krop, man tror, er død og som bliver styret af gift eller en troldmand. 

Find zombie cheerleader kostume hos Temashop

gotisk cheerleader 293x450 - Cheerleader kostume til voksne

Gotisk Cheerleader

En cheerleader kan også være mørk og skræmmende, når Halloween nærmer sig. Husk at købe et par knæstrømper og noget sort make up.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Cheerleader kostume til voksne du ledte efter?

cheerleader kostume til voksne - Cheerleader kostume til voksne

Se også: Cheerleader kostume til børn

SE OGSÅ: Grease kostumer til voksne

Indlægget Cheerleader kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!