Ringenes herre kostume

Er vild med det magiske univers, Harry Potter, Ringenes herre og alt hvad der lugter lidt af trolddom og en alternativ verdensorden? Eller skal du ind og se den nye Tolkien film i biografen? Så er et Ringens herre kostume til voksne, den oplagte udklædning.

I ‘Ringenes Herre: Eventyret om Ringen’ er hobbitten Frodo Sækker en lidt sky, fredselskende lille person, der arver en mystisk guldring af sin ældre onkel, Bilbo. Det viser sig, at ringen besidder magiske evner, og den, der har den i sin besiddelse, kan regere verden. 

Dét ved den onde troldmand, Saruman, der ikke viger tilbage for nogen eller noget i sin besættelse af at besidde Ringen. En gruppe vise mænd beslutter, at det eneste håb er at destruere ringen, og Frodo og hans lille gruppe venner begiver sig ud på deres farlige færd. Menneskehedens frihed ligger nu i deres små hænder.

 

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume sidste skoledag udklædning sort kappe til kostume som troldmand

Magisk troldmand kostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til voksne og bliv klar til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find troldmand kostumet til voksne hos Temashop

 

gandalf kostume troldmand kostume til voksne ringenes herre kostume til voksne

Gandalf kostume til voksne

Rejs til Midgård med den store troldmand fra “Ringenes Herre”. Gandalf kostumet inkluderer hat, kåbe, bælte og taske. Skæget kan tilkøbes på samme hjemmeside. 

Find kostumet hos Partyking

 

ringånd kostume til voksne sort kostume ringenes herre kostume til voksne halloween kostume til voksne

Ringånd kostume til voksne

Op på hesten, for de små hobbitter skal ikke have lov at tage ringen med op på Dommedagsbjerget! Med vores ringånd-kostume bliver du på et øjeblik til det mest skræmmende, der findes i hele historien om ringen. Kostumet inkluderer en kittel med draperinger, en hætte og et bælte. Hætten, som kan trækkes ned over ansigtet, er af et materiale, som du let kan se igennem. Derimod er der ingen, der kan se dit ansigt, præcis som det skal være for en ringånd. 

Find kostumet hos Partyking

 

sauron kostume til voksne

Luksus Sauron kostume til voksne

Komplet deluxe kostume! Dette kostume som Sauron Mordors Mørke Herre er taget ud af den legendariske verden Ringenes Herre™ og består af en sønderrevet kjoledragt, en maske, et par handsker og et par skoovertræk. Dette kostume er perfekt til kostume- eller temafest!

Find kostumet hos Vegaoo

 

legolas kostume til voksne ringenes herre kostume til voksne

Legolas kostume til voksne

Flot Ringenes herre kostume til voksne! Legolas-kostumet inkluderer en tunika, kappe, bælte og skoovertræk. Paryk og bue er ikke inkluderet, men kan købes på samme hjemmeside.

Find kostumet hos Partyking

 

elver kostume til voksne elverkostume ringenes herre kostume

Elver udklædning i Ringenes Herre stil

Ringenes Herre”-tema til festen? Selvfølgelig skal du være en mægtig og fager elver! En af de mest imponerende karakterer med overnaturlige kræfter, som lever for evigt. Elverkostumet inkluderer en beige og hvid trøje med mørkebrune ærmer og en matchende kort kappe. Et par hvide bukser, et brunt bælte og et par matchende støvleovertræk indgår også.

Find kostumet hos Partyking

 

Elver udklædning til voksne ringenes herre kostume til voksne

Elver udklædning til voksne

Skab orden i middeljorden! Dette middelalder elver kostumet til mænd består af en kappe, en tunika og et par bukser (paryk, støvler og sværd ikke inkluderet). Det er et fantastisk kostume i en god kvalitet. Kappen er lang og grøn. Den sidder på med elastikker som krydser over brystet. Tunikaen er halvlang og er også grøn. Bunden af ærmerne er grå og har et revers i imiteret læder. Bukserne er samme grå som på ærmerne. Med dette elver kostume, kræver det ikke meget tilbehør at være med i fællesskabet om ringen. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

Galandriel hobbit kostume til kvinder ringenes herre udklædning

Galandriel hobbit kostume til kvinder

Bliv elveren Galandriel The Hobbit™ voksen! Dette officielt licenserede Galandriel-kostume fra The Hobbit™ (“Hobitten”) består af en kjole og et pandebånd (skoene medfølger ikke). Den lange hvide kjole har åbne arme som består af lange hvide slør. Rhinsten pryder kjolens forside og ærmer. Ved taljen er der to ånd som kan bindes på ryggen for at give kjolen en bedre pasform. Det sølvfarvede pandebånd sidder fast med hårspænder. Dette kostume er perfekt til dig som vil dykke ind i den fantastiske Hobbit-verden til en kostume-fest med film- eller fantasytema.

Find kostumet hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Heksekostume til voksne

Indlægget Ringenes Herre kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Ringenes herre kostume

error: Content is protected !!