Ringenes herre kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er vild med det magiske univers, Harry Potter, Ringenes herre og alt hvad der lugter lidt af trolddom og en alternativ verdensorden? Eller skal du ind og se den nye Tolkien film i biografen? Så er et Ringens herre kostume til voksne, den oplagte udklædning.

I ‘Ringenes Herre: Eventyret om Ringen’ er hobbitten Frodo Sækker en lidt sky, fredselskende lille person, der arver en mystisk guldring af sin ældre onkel, Bilbo. Det viser sig, at ringen besidder magiske evner, og den, der har den i sin besiddelse, kan regere verden. 

Dét ved den onde troldmand, Saruman, der ikke viger tilbage for nogen eller noget i sin besættelse af at besidde Ringen. En gruppe vise mænd beslutter, at det eneste håb er at destruere ringen, og Frodo og hans lille gruppe venner begiver sig ud på deres farlige færd. Menneskehedens frihed ligger nu i deres små hænder.

 

harry potter kostume til voksne harry potter magisk troldmandskostume sidste skoledag udklædning sort kappe til kostume som troldmand

Magisk troldmand kostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til voksne og bliv klar til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find troldmand kostumet til voksne hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Heksekostume til voksne

Indlægget Ringenes Herre kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!